2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar evet vucut olaral agirlastik ama bu aralar ben mental olarak da kendimi yorgun hissediyorum psikolojim da cok iyi degil sanki hic biseye tahammülüm kalmadi cabuk sinirleniyorum. Vucut olarak yoruldugum icin olabilir mi bilmiyorum. Sizlerde de var mi bu duygu durumlari? Bi de ben de 2 aydir dogru düzgü tüy cikmiyor ne bacaklarda ne de özel bolgede cok az, bacaklarda hic yok diyebilirim kaşlarım da seyreldi.

Senle bı, beklemedeyiz bakarsın daha erken doğar sezeryan olucakalardan belli olmaz
Zaten benim az kaldı artık 36+6 oldum şu saat itibariyle
Geleceği anı bilmemekte ayrı bir heyecan tabiki Amin hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize Senin neden normal olamıyordu, gerçi benimde şimdilik normal ama hayatta her şey nasip kısmet hiç belli olmaz

En hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah. Sağlıkla al kucağına

Bende de aynı his var. Sanki bayramda gelecek gibi

Soluna yattıgında haraket etmiyor mu ? Gündüzleri benim ki de sakin ama geceleri ve soluma yatınca tekmeliyor sürekli
Belli bir süre tekmeliyor hareket ediyor sonra duruyor ama benim canımı sıkan eskiden çok daha sık ve uzun süre hareketlenirdi şimdi azalınca neden azaldı diyorum yoksa hareket var çok şükür

Kızlar dün ve bugün bebek hareketlerinde azalma var doktora söyledim say diyor anlamadım ki nasıl sayayım netten baktım 1 saat içinde 10 hareket diyor bam güm vuruyor neresini sayacam bilen var mı bu sayma işini
12 saatte 10 hareket yeterli diyor Google araştırmalarma göre zaten artık yerleri daraldığı için eskısı gibi hareket edememeleri normal. Benım doktorum iki saatte 10 hareket fln bunlar şart değil her bebek farklıdır diyor ki benim oğlum 24. Haftada hissettirmeye başladı hala günde iki üç kere 2-3 dakıka şeklinde hissederim öyle can acıtan aşırı bi hareketide yok. 34+3üm. Böyle dalgalanmalar kıpırtılar hersey hareket demek hıckırması bile sağlıklı olduğunu gösterir. İlla tekme yumruk atmasına gerek yok

Belli bir süre tekmeliyor hareket ediyor sonra duruyor ama benim canımı sıkan eskiden çok daha sık ve uzun süre hareketlenirdi şimdi azalınca neden azaldı diyorum yoksa hareket var çok şükür
Ama canım yeri daraldı bebişlerin hareket ettikçe ayağı çıkıyor resmen karnımdan o yüzden hareketlerinin azalması çok normal :) telaş yapma

Kızlar dün ve bugün bebek hareketlerinde azalma var doktora söyledim say diyor anlamadım ki nasıl sayayım netten baktım 1 saat içinde 10 hareket diyor bam güm vuruyor neresini sayacam bilen var mı bu sayma işini
Benim doktorumda saymamı söylemedi hiç, sadece gün içerisinde hareket etmesi yeterli diyor ki çok şükür mutlaka her sabah hareket ediyor. Benim kızım eşime çok tepki veriyor, eşim hep bebeğimizle konuşur. Senin bebeğininde mutlaka hareketlendiği bir durum varsa için rahat etmediğinde o yola başvurabilirsin. Ayrıca göbeğini okşadığında da hareket etmesi çok yüksek ihtimal, artık her şeye tepki veriyorlar Sayıya takılma kısacası, kendini üzme

Ne güzel işte az kalmış senin benim bir hafta geriye alinin ca 33+6 yiz daha Allah'ın izniyle sağ sağlim laicaz tospikleri kucaklariniza

Valla bende aynı durumdayım bıde ıkıgundur temızlık yapıoruz bütün sınırlerım tepemde yorgunluktan başım cok agrıyor nerdeyse hergün parol içiyorum

Valla bende aynı durumdayım bıde ıkıgundur temızlık yapıoruz bütün sınırlerım tepemde yorgunluktan başım cok agrıyor nerdeyse hergün parol içiyorum
bende bugün annemle temizlik yapacağım ayaklarım balon gibi olur artık, ben sinirli değilimde sürekli ağlıyorum ya şimdi böyleysem lohusa iken yandım sanırım

Ayyy ben doguruyorum!! Hahaha Simdi kontrolden ciktim kizlar 1 parmak acikligim var nst ye gerek duyulmadi haliyle cuma tekrar kontrolum var oglus 3000kg bu hafta icinde bekliyoruz sanirim
Hadi gözün aydın canım sağ saglim kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…