2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar dün kontrolüm vardı 36+0 haftamdayım doktorum çatı muayenesi yapalım sezaryen mı normal doğum mu karar verelim artık dedi öyle korkulduğu anlatılıp abartıldığı gibi korkutucu bir muayene değil kendinizi rahat bırakmanız önemli bence. bebişin kafası çok az olacak şekilde kanala girmiş açılmam yok bayram sonrası normal doğum şeklinde bekliyoruz bakalım

Ayyy ben doguruyorum!! Hahaha Simdi kontrolden ciktim kizlar 1 parmak acikligim var nst ye gerek duyulmadi haliyle cuma tekrar kontrolum var oglus 3000kg bu hafta icinde bekliyoruz sanirim
Canm benim iki cm açıklıkla on gn durdu :) ama doktor kırkım dolunca suni sancı ile başlattı hızlı ilerledi darısı sana

Hadi gözün aydın canım sağ saglim kucağına alırsın inşallah
Amiiin amiiin hepimiz insallah
ayy hadi inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini hayırlı olsun şimdiden
Amiiin cok tesekkur ederim
Canm benim iki cm açıklıkla on gn durdu :) ama doktor kırkım dolunca suni sancı ile başlattı hızlı ilerledi darısı sana
Valla ilk basta bence 2 haftamiz var dedi ama ultrasonda bebenin basini net goremeyince cati muayenesi yapalim bi dedi 1 cm aciklik var ve kese baya gergin buyuk ihtimalle bu hafta icinde suyun gelir dedi cuma iyice netlesir artik insallah saglikla kolaylikla dogum yapariz hepimiz

İlk bebemde 2 cm açıklık olmuş çok iyi dedikten 5-6 gün sonra gece yavaş yavaş suyum ve sancım gelmişti. Hastaneye gittim sabaha ve kaboom, doğdu. Fakat 40 haftayı geçmiştim ben. Doğmasa bile doğurtacaktı doktor
Hayırlı olsun senin Bebiş de önden gidiyor yahu. Ne güzel keşke ben de doğursam:/

İnsallah soyle bir hafta on gun sonra bende cart diye dogurdum kizlar derim ahaha ilk gebeliklerde daha uzun haftalari bulabiliyormus benimde ilk gebelik ama demek ki bebe gelisimini tamamladi cogunlukta gelmeye hazir diye dusunuyorum. Hep bi tik onden gittik genetiktir heralde bende babasida azicik yapiliyiz. 37.hafta premature siniri imis sanirim ama gelisim acisindan kuvezlik bir bebek degil dedi doktorumuz artik dogunca anlariz onuda saglik olsun da hallolur

Yok yok prematüre olmaz Allah’ın izniyle. Tamamlamış olmasa kendisini kanala itmez şapşik. Benim doktor da bol yürüyüş ve squat önerdi hızlandırmak için. Karnım çok aşağıda kafa aşağıda ve sanki havuza dalıyor gibi bizim kız. Çıksa da kurtulsak
3,5 kg olsun istiyorum sadece. Şuan 3 kg. Hala gözümde bir kan pıhtısı minikliğinde

Belimde platin var o yüzden olamıyo canım sağlıkla gelsinler de nasıl geldiklerinin çok önemi yok ben de 35+0 oldum bugün zaman azalıyo

Amin inşallah

Antalyada yaşıyorum sanki, havalar birden o kadar sıcak olduki anlatamam. Normal insanların bile elleri ayakları sıcaktan sisti, birde beni dusunun. Akşamları ayaklarıma buz torbası koyarak rahatliyorum. Hatta isin en kotu tarafi, Dogum iznime iki hafta var, Allahtan parttime calisiyorum ama klimasız bir ortamda

Aynen bol bol sicak dus dedi yuruyus hopla zipla egil kalk sonra hoppaala... Yorulduk dimi İnsallah olur olmasada normal dusunuyosan eger 3kg ideal kolay ciksin

Vallahi geliyolar gecen sene bugunlerde düşük yapiyodum bu sene dogum yapicam vay be diyorum kader nasip kismet boyle bisey

Ben ilk dogumumda 40 haftalikken açılma var mi diye baktıklarında 2 cm açılma vardi, o sekilde bir hafta daha bekletmişti oğlum bizi. Hayirlisi olsun insallah. Allah hepimizin yardimcisi olsun

Ben olsam kesinlikle son anına kadar beklerim . Ne kadar erken o kadar olgunlaşmıyor bebişler . Şimdiye kadar zaten çok şükür büyük sıkıntın olmadıysa bekle derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…