- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #21.601
Başın sağolsun Allah yardımcın olsun sabırlar versinArkadaşlar bebeğim kuvezdeydi çoğunuz biliyorsunuz,bir hafta önce kaybettim,herkese hayırlı doğumlar diliyorum dua edin banada
ayy hadi inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini hayırlı olsun şimdidenAyyy ben doguruyorum!! HahahaSimdi kontrolden ciktim kizlar 1 parmak acikligim var nst ye gerek duyulmadi haliyle cuma tekrar kontrolum var oglus 3000kg bu hafta icinde bekliyoruz sanirim
Amin aminEn hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah. Sağlıkla al kucağına
Bende gece üst degistiriyorm sırılsıklam oluyorm hergun duşa giriyorm inanGece gündüz terliyorum cam açalım yatarken diyorum eşim o kadar sıcak değil diyor yana yana uyuyorum bir de tuvalete kalk ayak krambı kalk üst değiş derken uyuyamıyorum valla
Canm benim iki cm açıklıkla on gn durdu :) ama doktor kırkım dolunca suni sancı ile başlattı hızlı ilerledi darısı sanaAyyy ben doguruyorum!! HahahaSimdi kontrolden ciktim kizlar 1 parmak acikligim var nst ye gerek duyulmadi haliyle cuma tekrar kontrolum var oglus 3000kg bu hafta icinde bekliyoruz sanirim
Amiiin amiiin hepimiz insallahHadi gözün aydın canım sağ saglim kucağına alırsın inşallah
Amiiin cok tesekkur ederimayy hadi inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini hayırlı olsun şimdiden
Valla ilk basta bence 2 haftamiz var dedi ama ultrasonda bebenin basini net goremeyince cati muayenesi yapalim bi dedi 1 cm aciklik var ve kese baya gergin buyuk ihtimalle bu hafta icinde suyun gelir dedi cuma iyice netlesir artik insallah saglikla kolaylikla dogum yapariz hepimizCanm benim iki cm açıklıkla on gn durdu :) ama doktor kırkım dolunca suni sancı ile başlattı hızlı ilerledi darısı sana
İlk bebemde 2 cm açıklık olmuş çok iyi dedikten 5-6 gün sonra gece yavaş yavaş suyum ve sancım gelmişti. Hastaneye gittim sabaha ve kaboom, doğdu. Fakat 40 haftayı geçmiştim ben. Doğmasa bile doğurtacaktı doktorValla ilk basta bence 2 haftamiz var dedi ama ultrasonda bebenin basini net goremeyince cati muayenesi yapalim bi dedi 1 cm aciklik var ve kese baya gergin buyuk ihtimalle bu hafta icinde suyun gelir dedi cuma iyice netlesir artik insallah saglikla kolaylikla dogum yapariz hepimiz
İnsallah soyle bir hafta on gun sonra bende cart diye dogurdum kizlar derim ahahaİlk bebemde 2 cm açıklık olmuş çok iyi dedikten 5-6 gün sonra gece yavaş yavaş suyum ve sancım gelmişti. Hastaneye gittim sabaha ve kaboom, doğdu. Fakat 40 haftayı geçmiştim ben. Doğmasa bile doğurtacaktı doktor
Hayırlı olsun senin Bebiş de önden gidiyor yahu. Ne güzel keşke ben de doğursam:/
Yok yok prematüre olmaz Allah’ın izniyle. Tamamlamış olmasa kendisini kanala itmez şapşik. Benim doktor da bol yürüyüş ve squat önerdi hızlandırmak için. Karnım çok aşağıda kafa aşağıda ve sanki havuza dalıyor gibi bizim kız. Çıksa da kurtulsakİnsallah soyle bir hafta on gun sonra bende cart diye dogurdum kizlar derim ahahailk gebeliklerde daha uzun haftalari bulabiliyormus benimde ilk gebelik ama demek ki bebe gelisimini tamamladi cogunlukta gelmeye hazir diye dusunuyorum. Hep bi tik onden gittik genetiktir heralde bende babasida azicik yapiliyiz. 37.hafta premature siniri imis sanirim ama gelisim acisindan kuvezlik bir bebek degil dedi doktorumuz artik dogunca anlariz onuda saglik olsun da hallolur
Belimde platin var o yüzden olamıyo canım sağlıkla gelsinler de nasıl geldiklerinin çok önemi yok ben de 35+0 oldum bugün zaman azalıyoZaten benim az kaldı artık 36+6 oldum şu saat itibariyle
Geleceği anı bilmemekte ayrı bir heyecan tabikiAmin hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize Senin neden normal olamıyordu, gerçi benimde şimdilik normal ama hayatta her şey nasip kısmet hiç belli olmaz
Amin inşallahAmiiin amiiin hepimiz insallah
Amiiin cok tesekkur ederim
Valla ilk basta bence 2 haftamiz var dedi ama ultrasonda bebenin basini net goremeyince cati muayenesi yapalim bi dedi 1 cm aciklik var ve kese baya gergin buyuk ihtimalle bu hafta icinde suyun gelir dedi cuma iyice netlesir artik insallah saglikla kolaylikla dogum yapariz hepimiz
Amin canım benim inşallahAhhh bende öyleyim cok yorgunum ve çok sıcak bir de ben Adana'da yaşıyorum üstüne tansiyonum düşüyor sürekli falan son zamanlar zor oluyor artık hayırlısı inşallah bizler içinde bebislerimiz içinde sağlıkla tamamlayıp kucağımıza alırız
Aynen bol bol sicak dus dedi yuruyus hopla zipla egil kalk sonra hoppaala... Yorulduk dimiYok yok prematüre olmaz Allah’ın izniyle. Tamamlamış olmasa kendisini kanala itmez şapşik. Benim doktor da bol yürüyüş ve squat önerdi hızlandırmak için. Karnım çok aşağıda kafa aşağıda ve sanki havuza dalıyor gibi bizim kız. Çıksa da kurtulsak
3,5 kg olsun istiyorum sadece. Şuan 3 kg. Hala gözümde bir kan pıhtısı minikliğinde
Ayyy inanmıyorum başladık doğumlara. Hala şaka gibi geliyorAyyy ben doguruyorum!! HahahaSimdi kontrolden ciktim kizlar 1 parmak acikligim var nst ye gerek duyulmadi haliyle cuma tekrar kontrolum var oglus 3000kg bu hafta icinde bekliyoruz sanirim
Vallahi geliyolarAyyy inanmıyorum başladık doğumlara. Hala şaka gibi geliyor
Vallahi geliyolargecen sene bugunlerde düşük yapiyodum bu sene dogum yapicam vay be diyorum kader nasip kismet boyle bisey
38+3 olacakSağlıkla gelsin inşallah :) kaçıncı haftaya denk geliyor?
Ben olsam kesinlikle son anına kadar beklerim . Ne kadar erken o kadar olgunlaşmıyor bebişler . Şimdiye kadar zaten çok şükür büyük sıkıntın olmadıysa bekle derimKizlar bugun doktordan geldim yine. Yuksek tansiyonumdan dolayi surekli ebe ve doktorun kontrolu altindayim zaten ilk gebeligim. Bugun 36+6 yim. Tansiyonum 13/10 geldi, ve doktorlar bu hafta suni sanciyla dogumu baslatmak istiyorlar. Preeklemsia yasamamdan korkuyorlar ama herhangi bir belirti gostermiyorum. Simdilik tam karar verilmis degil, 2 gun sonra bir daha gelmemi istediler, duruma gore bakicaklar yine. Ama tansiyonum benim hamileligimin basindan beri yuksek seyrediyordu, hamilelikten dolayi yukari cikan bir tansiyon degil yani. Bilmiyorum 37. hafta erken mi dogum icin emin olamiyorum :/ yurtdisinda yasiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?