- 15 Kasım 2015
- 667
- 516
- 103
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #21.621
Valla öyle çok şükür vurmasına uyanmiyorum bir tek o da bayildigimdan herhaldeİstanbul'dayım. Bitmiyor arkadaşlar gece bitmiyor, ben de yanınızdayımbende de sadece terleme değil ağrılar, uykusuzluk, çiş etkili sağ olsun bebiş de vurup durunca geceler uzunnn
Bakalim bizim ki ne kadar bekleticekBen ilk dogumumda 40 haftalikken açılma var mi diye baktıklarında 2 cm açılma vardi, o sekilde bir hafta daha bekletmişti oğlum bizi. Hayirlisi olsun insallah. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Zor bir durum ama 36 itibari ile doğumlar erken sayılmıyor doktorlar risk almak istemez hiçbir zaman ama bunun kararını doktorla sen vermelisin erken diye düşünme küveze girmez bir sıkıntı yaşanmazKizlar bugun doktordan geldim yine. Yuksek tansiyonumdan dolayi surekli ebe ve doktorun kontrolu altindayim zaten ilk gebeligim. Bugun 36+6 yim. Tansiyonum 13/10 geldi, ve doktorlar bu hafta suni sanciyla dogumu baslatmak istiyorlar. Preeklemsia yasamamdan korkuyorlar ama herhangi bir belirti gostermiyorum. Simdilik tam karar verilmis degil, 2 gun sonra bir daha gelmemi istediler, duruma gore bakicaklar yine. Ama tansiyonum benim hamileligimin basindan beri yuksek seyrediyordu, hamilelikten dolayi yukari cikan bir tansiyon degil yani. Bilmiyorum 37. hafta erken mi dogum icin emin olamiyorum :/ yurtdisinda yasiyorum.
Vallahi eli ayağı tam belli oluyor icim gidiyor zaten ama hamilelik işte hiçbir stres yoksa bile bulabiliyoruzAma canım yeri daraldı bebişlerin hareket ettikçe ayağı çıkıyor resmen karnımdan o yüzden hareketlerinin azalması çok normal :) telaş yapma
Ayyyy hafi sağlıkla gelsin böyle duyunca çok heyecanlanıyorum bende karnım ağrıyor diye gitmiştim 3 cm açıklık varmış ilk hamileligimde meğer sancıyı sende farketmeden keyifle dogurursun insallahAyyy ben doguruyorum!! HahahaSimdi kontrolden ciktim kizlar 1 parmak acikligim var nst ye gerek duyulmadi haliyle cuma tekrar kontrolum var oglus 3000kg bu hafta icinde bekliyoruz sanirim
Hiç hareketsiz değil o yüzden içim biraz rahat ama azaldığını bariz fark edince biraz ürktüm doktor da say deyince çok anlayamadım garip geldi yani nasıl sayılır diye ama sabah uyandığımda bir tur o da hareketlendi 8 gibi sonra yok halaBenim doktorumda saymamı söylemedi hiç, sadece gün içerisinde hareket etmesi yeterli diyor ki çok şükür mutlaka her sabah hareket ediyor. Benim kızım eşime çok tepki veriyor, eşim hep bebeğimizle konuşur. Senin bebeğininde mutlaka hareketlendiği bir durum varsa için rahat etmediğinde o yola başvurabilirsin. Ayrıca göbeğini okşadığında da hareket etmesi çok yüksek ihtimal, artık her şeye tepki veriyorlarSayıya takılma kısacası, kendini üzme
Aynen öyle diyorum küveti havuzun olsa içinden çıkmasamBende gece üst degistiriyorm sırılsıklam oluyorm hergun duşa giriyorm inan
Amiiin insallah bu haftayida tamamlayip 38de dogum baslasin istiyorumAyyyy hafi sağlıkla gelsin böyle duyunca çok heyecanlanıyorum bende karnım ağrıyor diye gitmiştim 3 cm açıklık varmış ilk hamileligimde meğer sancıyı sende farketmeden keyifle dogurursun insallah
Hayırlısı ben cok karışığım bir diyorum 38 başında gelsin bir diyorum temmuza kalsın bayram geçsin bir de haftaya taşınma ihtimalimiz var ne yapacam diyorum annemde bayrama gelecek valla çok sikintidayim aslındaAmiiin insallah bu haftayida tamamlayip 38de dogum baslasin istiyorum
Adını değişmemiz lazım temmuz anneleri değil bence Haziran anneleri olmasi gerkeAyyy inanmıyorum başladık doğumlara. Hala şaka gibi geliyor
Hayırlısıyla genişler cnm ya ilk dogumsa zor valla ben ilkinde bir hafta sancıyla gezdim sancimda normal doğum sancısına dönmüştü ama bende iki santimle kalmıştı inşallah senin ki kolay olurBakalim bizim ki ne kadar bekleticeksimdi bolca dinlencem duss giricem yuruyus yapicam cumaya kadar ne kadar daha artar merak ediyorum
Temmuza kal.kiz ben tek kalmayim temmuzaHayırlısı ben cok karışığım bir diyorum 38 başında gelsin bir diyorum temmuza kalsın bayram geçsin bir de haftaya taşınma ihtimalimiz var ne yapacam diyorum annemde bayrama gelecek valla çok sikintidayim aslında
Hadi hayırlısı normal mi istyrdun senAmiiin amiiin hepimiz insallah
Amiiin cok tesekkur ederim
Valla ilk basta bence 2 haftamiz var dedi ama ultrasonda bebenin basini net goremeyince cati muayenesi yapalim bi dedi 1 cm aciklik var ve kese baya gergin buyuk ihtimalle bu hafta icinde suyun gelir dedi cuma iyice netlesir artik insallah saglikla kolaylikla dogum yapariz hepimiz
Temmuza kal.kiz ben tek kalmayim temmuza
Benim de oglumda 2 cm aciklik var diye doktor hastaneden birakmadi. Geceye 8 cm oldu ama yine de normal doguramadimCanm benim iki cm açıklıkla on gn durdu :) ama doktor kırkım dolunca suni sancı ile başlattı hızlı ilerledi darısı sana
Aa beni bekletti doktor 2 cm le var ya ne kdr merdiven in cik herseyi yaptm iki hafta pilates topu vs. Kırkı doldu doktor artık beklemeyelim dedi suni sancı verdi üç saatte dogurdum hızlı ilerledi elhamdülillahBenim de oglumda 2 cm aciklik var diye doktor hastaneden birakmadi. Geceye 8 cm oldu ama yine de normal doguramadim
İlk gebelik lerde hissetmiyoruz fazla ama iki üç etkisi hissetmesi daha çok oluyor cnm doktora göre ve benim.adet tarihimle aramda bir hafta oynuyor ha bir hafta erken yada geç sağlıklı olsundamerhaba ya benim bu kız çıktı çıkacak gibi yapıyor bugün.Geçen hafta söylemiştim alttan muayene etti dr. uzunluk kontrolü için normal duruyor sorun yok dedi.
Ama bir sertleşiyor bir anda altta bir doluluk oluyor.Sanki kendini ittiriyor.
Zaten haftamı da tam net söyleyemiyorum.Benim sat 23 ekim 2022 di dr. ilk ölçümlerde onu 30.11.2022 çevirdi.şimdi ikisinin ortasında gidiyor ölçüm olarak.32+2 onun ölçüsüne göre 33+2 benimkine göre...
elleri sanki en altta oynuyor. Dün sabaha karşı hıçkırık tuttu afedersiniz sanki çıkışın dibinde hıçkırıyo öyle yani.Daha erken görünüşte birşey de yoktu cumartesi günü gitmiştim dr.
birde bu benim 2. bebek ilki 38+1 de doğdu.Düşünüyorum onda nasıldı diye muhtemelen böyle değildi yoksa hatırlardım kesin.
Siz ne durumdasınız?
İnşallah kalmasın canım zamanında gelsin lerdeBende varim, hatta benim ağustosa kalma ihtimalim bile var. Ilk hamileliğimde gibi olursa
Bende geçen sene bugün aşılama tedavisinden negatif sonuç almıştımVallahi geliyolargecen sene bugunlerde düşük yapiyodum bu sene dogum yapicam vay be diyorum kader nasip kismet boyle bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?