2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
merhaba ya benim bu kız çıktı çıkacak gibi yapıyor bugün.Geçen hafta söylemiştim alttan muayene etti dr. uzunluk kontrolü için normal duruyor sorun yok dedi.
Ama bir sertleşiyor bir anda altta bir doluluk oluyor.Sanki kendini ittiriyor.
Zaten haftamı da tam net söyleyemiyorum.Benim sat 23 ekim 2022 di dr. ilk ölçümlerde onu 30.11.2022 çevirdi.şimdi ikisinin ortasında gidiyor ölçüm olarak.32+2 onun ölçüsüne göre 33+2 benimkine göre...
elleri sanki en altta oynuyor. Dün sabaha karşı hıçkırık tuttu afedersiniz sanki çıkışın dibinde hıçkırıyo öyle yani.Daha erken görünüşte birşey de yoktu cumartesi günü gitmiştim dr.
birde bu benim 2. bebek ilki 38+1 de doğdu.Düşünüyorum onda nasıldı diye muhtemelen böyle değildi yoksa hatırlardım kesin.
Siz ne durumdasınız?

İstanbul'dayım. Bitmiyor arkadaşlar gece bitmiyor, ben de yanınızdayım bende de sadece terleme değil ağrılar, uykusuzluk, çiş etkili sağ olsun bebiş de vurup durunca geceler uzunnn
Valla öyle çok şükür vurmasına uyanmiyorum bir tek o da bayildigimdan herhalde

Ben ilk dogumumda 40 haftalikken açılma var mi diye baktıklarında 2 cm açılma vardi, o sekilde bir hafta daha bekletmişti oğlum bizi. Hayirlisi olsun insallah. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Bakalim bizim ki ne kadar bekleticek simdi bolca dinlencem duss giricem yuruyus yapicam cumaya kadar ne kadar daha artar merak ediyorum

Zor bir durum ama 36 itibari ile doğumlar erken sayılmıyor doktorlar risk almak istemez hiçbir zaman ama bunun kararını doktorla sen vermelisin erken diye düşünme küveze girmez bir sıkıntı yaşanmaz

Ayyy ben doguruyorum!! Hahaha Simdi kontrolden ciktim kizlar 1 parmak acikligim var nst ye gerek duyulmadi haliyle cuma tekrar kontrolum var oglus 3000kg bu hafta icinde bekliyoruz sanirim
Ayyyy hafi sağlıkla gelsin böyle duyunca çok heyecanlanıyorum bende karnım ağrıyor diye gitmiştim 3 cm açıklık varmış ilk hamileligimde meğer sancıyı sende farketmeden keyifle dogurursun insallah

Hiç hareketsiz değil o yüzden içim biraz rahat ama azaldığını bariz fark edince biraz ürktüm doktor da say deyince çok anlayamadım garip geldi yani nasıl sayılır diye ama sabah uyandığımda bir tur o da hareketlendi 8 gibi sonra yok hala

Ayyyy hafi sağlıkla gelsin böyle duyunca çok heyecanlanıyorum bende karnım ağrıyor diye gitmiştim 3 cm açıklık varmış ilk hamileligimde meğer sancıyı sende farketmeden keyifle dogurursun insallah
Amiiin insallah bu haftayida tamamlayip 38de dogum baslasin istiyorum

Amiiin insallah bu haftayida tamamlayip 38de dogum baslasin istiyorum
Hayırlısı ben cok karışığım bir diyorum 38 başında gelsin bir diyorum temmuza kalsın bayram geçsin bir de haftaya taşınma ihtimalimiz var ne yapacam diyorum annemde bayrama gelecek valla çok sikintidayim aslında

Bakalim bizim ki ne kadar bekleticek simdi bolca dinlencem duss giricem yuruyus yapicam cumaya kadar ne kadar daha artar merak ediyorum
Hayırlısıyla genişler cnm ya ilk dogumsa zor valla ben ilkinde bir hafta sancıyla gezdim sancimda normal doğum sancısına dönmüştü ama bende iki santimle kalmıştı inşallah senin ki kolay olur

Temmuza kal.kiz ben tek kalmayim temmuza

Hadi hayırlısı normal mi istyrdun sen

Benim de oglumda 2 cm aciklik var diye doktor hastaneden birakmadi. Geceye 8 cm oldu ama yine de normal doguramadim
Aa beni bekletti doktor 2 cm le var ya ne kdr merdiven in cik herseyi yaptm iki hafta pilates topu vs. Kırkı doldu doktor artık beklemeyelim dedi suni sancı verdi üç saatte dogurdum hızlı ilerledi elhamdülillah

İlk gebelik lerde hissetmiyoruz fazla ama iki üç etkisi hissetmesi daha çok oluyor cnm doktora göre ve benim.adet tarihimle aramda bir hafta oynuyor ha bir hafta erken yada geç sağlıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…