2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Turkiye’de yasayan herkes ayni soruyu soruyor ah bir bilsem.. 2 cm de acikligim var ama eve gonderdiler. Saat 13:30 icin geri cagirdilar ultrasonla bakicaklar sanirim ilk

Hollandadada muhtemelen ayni sekilde olurdu. Sancilar gelmeden dogum başlamaz diye evde bekletmeyi tercih ediyorlar. Sadece bebek suyun icine kakasını yaptiysa hastanede bekletiyorlar. Acil durum olma ihtimali yüksek diye.
Kizlarr Allah yar ve yardimciniz olsun.

Eveeet kizlar 6.30 itibariyle suyum geldi suan yoldayim hastaneye gidiyorum gayet iyiyim hafif kasilmalarim var. Dua edin banaaaaa oglusu almaya gidiyorum
Amanın hadi gözün aydın cnm çok sevindim inşallah kolay geçer doğumun haber etmeyi unutma

Ayyy yavaş yavaş doğumlar başlamış darısı başımıza sabırsızlanıyorum wallhi bende dogursam diye ama bana daha gün bile vermedi sanırım bayram dan sonraya kalır sizin yazdıklarınızı okuyunca ben heyecanlandım dagum yapacak olanlara allh bir sancida kurtarsın sağ sağlım kucağınıza alın insllh darısı da bekleyenlere

Hahaha biz bayramdan sonraya kaldık cnm olsun en küçük bebisler bizim kiler olucak

Duamdasn canm rabbim inşallah kolay doğum nasıp.etsin aminnn

Hadı hayırlı dogumlariniz olsun Allah yardımcıniz olsun bi avazda gelsin bebisler Pheebs B bboobbeepp

Ay kızlar doğumlar başlıyor çok heyecanlandım ben de. Bayagidir takip ediyorum okuyorum yazdiklarinizi zorda olanlara dua ettim ama yazamadım. Rahimde perdeydi ikilide riskti gebelik şekeriydi tansiyondu derken zor bi hamilelik geçirdim. Şükür bugünlere geldim.36+4 oldum hiç doğum belirtim yok bugün de kontrolüm var gün verir mi sezeryan için bilmiyorum. Simdi görünce bi korktum çantam hazır değil hemen eksiklerimi tamamlamaya karar verdim suyu gelen arkadaşlara kolay doğumlar diliyorum. Inşallah bi avazda kurtulursunuz. Sanirim ben bayram sonrasina kalicam. Heyecan tavan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…