2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim de karnım çatlamadı bi ama deli gibi leke oldum.Ay çok sevindim popo konusunda yalnız olmadığıma kusura bakma ama
Normal doğum olacaksa squat yap diyorlar arkadaş nasıl yapayım bağırsaklarım sallanacak iyice arkadan Oturmak zor yatmak kalkmaz zor.
Ayy amiiiin inşallah hayırlısıyla,sağlıkla.

Kimse gelmesin diye dua etmekten başka çarem yok galiba şu an.Asosyal takılacam.

Kızlar bir kaç kişi yazmış dün bende de bir tane hemoridden meme oluşmuştu çok da canım acıyordu, annem önerdi, pamuğa bolca zeytinyağı sürüp popo arasına meme olan yere koyuyorsunuz. 1-2 saat tuvalete çıkmazsanız ya da gece uyurken yaparsanız daha iyi ben bu sabah pamuk gibi uyandım, aklınızda bulunsun.

Kizlar ben ameliyat oldum
Agrilarim var yazamıyorum bebek te yanimda uyuyor
Sonra yazarim size dua edin bana

Allahım bebek yanımda uyuyor diyor yaa, nasıl bir mucizesin sen böyle
Hemen kendine gelirsin ve bebiş inle evine de çıktım yazarsın inşallah
Şimdi sıra diğerlerinde

hiç bi şey yoktu hamileliğin ilk zamanlar çok kabız oldum sonra bi baktım taharret alırken elime geliyor bi şey ay igrenclestim kusura bakmayın ama. Şimdi takılıyor benle. Uzvum gibiçok nadir bazen kayboluyor sonra yeniden. Geçicek inşallah hele bi minikleri kucagimiza alalım hepsi hop unutulacak

Deniyim ben de

Bende var kız hemoroid,çok ağrı yapıyor maf oluyorum, aglayacaktım bugün
Ben ağladım bile kaşınıyor,acıyor,bulaşık makinesini,çamaşır makinesini boşaltamıyorum hangine birine ağlasam.Egzersiz yap diyorlar bu halde nasıl yapıcaz.Tuvalet kağıdından nefret ediyorum o kadar çok harcıyorum ki zaten pahalı anasını satim ya.Duşa girip çıkıyorum habire.Dua okuyayım diyorum evham geliyor hemoroid yüzünden.
Başka şeyleri de bahane ettim söylene söylene eşime ağladım.
Biraz didiştikte evde de boya var.Kimseyi görmek istemiyorum.

Kizlar ben ameliyat oldum
Agrilarim var yazamıyorum bebek te yanimda uyuyor
Sonra yazarim size dua edin bana
Canım gözün aydın Allah anneli babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, umarım en kısa zamanda toparlanıp iyileşirsin bebişin nasıl çok merak ettim hep girip girip baktım, en son nst bağlı dedin karnındaydı şimdi yanımda uyuyor diyorsun Allahım bu nasıl bir mucize şükürler olsun sana çok duygulandım

Yaaa bunu hemen yapıcam banyoda boyacı var çıksın.Oturdum ağladım bugün çaresizlikten,sinirden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…