2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Olmuyor ki işleri otura otura yaptım bende bugün ufak ufak

Benim de bugün kontrolüm vardı. 36+5 iz bugün. Nst sancı çıkmadı,sadece bebeğin suyu azmış idare eder yine de dedi doktorum. Bayramdan sonraya bırakmak istiyor doğumu ama bakalım cumartesi tekrar bakacak duruma göre kesinleştireceğiz ne kadar dursa o kadar iyi diyor. 3.300 grammış şimdi ayrıca da geçen gün doğum kanalındaydı kafası ama şimdi ters dönmüş midemin hemen altındaymış kafası
Kızlar bir de doğum ücretlerini merak ettim,ne kadarmış doğum fiyatları öğrendiniz mi? Benim 22 bin lira dedi doktorum biraz çok geldi ya her yerde mi aynı acaba bilemedim

Bende aile grubuna sizden ricam çiçek salgınınından dolayı çocuklu ziyarete gelmeyin yazdım küsen küssün ne yapayım ya valla çok arada kaldım tedbir bizden taktir Allahtan
Ayy benim akrabam yok şükür eşimin kimlerde moruk öyle dertlerim yok okulda kapandı oğlanı da bir yere salmam olur biter valla

Bize normal doğum 7,sezeryan 10 dediler.
Temmuzda ne olur bilmiyoruz dediler.Mayısta sormuştuk normal 5 bindi.
Medipolde 17-18 di en son sorduğumuzda.Kişisel sebeplerden değiştirmek zorunda kaldım doktoru.Medipolde olmayacak doğumum.

Benim gittiğim hastane de doğum paketi vardı 10 bin tüm doğum çeşitleri geçerli

Benim medipolde normal doğum 6500 zorunlu sezeryan 8500 civarı bir şey. Epidural + spinal vs ekstra 2500-3000 farkediyor. Ayrıca mesai saati dışında doktoru çağırmak 3000 tl.
Yani hemen hemen 10-14 arası olacak gibi. Temmuz başı zam gelecek. Muhtemelen üstüne daha da zamlı olacak benim.

Hangi medipol? Çok değişken bu medipollerin fiyatları.

Kızlar ben de Medipol Bahçelievler’e gitmeyi düşünüyorum var mı oraya giden ?
Normalde doktor ve hastanem farklıydı da tayin durumundan dolayı şehir değiştirdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…