2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    243
Aa anladım. Benim de Çamlıca çünkü. Demek ki böyle özel durumlarda ekstra fiyat oluyor.
Ay hangi doktor aşırı merak ettim bi tanesi beni mahvetti her gittiğimde kan idrar testi vermekten illallah ettim.Kadının kapısında oturmuyordum son zamanlarda psikolojik koridorun sonunda oturuyordum.Bide alçak tavanlar afakan basıyordu odada.En son anneme siz prenses mi yetiştirdiniz diye bi atarlandı orada bitti ilişkimiz
 
Aaa şaka gibi. Zeynep elmalı benim doktorum. İdrar çok sık veriyorum çünkü sürekli enfeksiyonum var. Daha doğrusu kültür istiyor direkt. Kültür çok verdim. Kan ve normal idrar orada hiç vermedim. Sağlık ocağım beni düzenli çağırıyor kontrole. Sağlık ocağına gittiğim tarihe göre randevumu aldım hep. Tahlilleri veriyorum 2 gün sonra medipole gidiyorum. Sonuçları sağlık ocağına göstermeden kendi doktorum Zeynep hoca bakıyor. O yüzden kan idrar vermedim hiç. Sağlık ocağınınkini yeterli buluyor.
 
Sizinki kimdi sormayı unuttum
 
Akçöltekindi benim.Önce devlette verebilirsin dedi tahlilleri sonra her verdiğimde tekrar hastanesinde de istedi.Bu hafta verdim zaten dememe rağmen olmaz şu an tansiyonun 13/7 falan şeklinde bahaneler buldu ve ben 8. Aya kadar yedim bunu.Hiç bi zaman mutlu çıkmadım oradan.En son seni şu an yatırmam lazım dedi tüm tetkikler tekrar yapılacak ve bebeği alıcaz deyip anneme o lafı söyledi.Aynı gün 2 doktora gözüktüm hiç biri böyle bişey istemedi.Bi kaç kere asistanına arattı beni gelmeniz lazım diye gitmedim.Kaybettiler beni.
 
Sizinki kimdi sormayı unuttum
Ayrıca kaç kere perinatoloğa,kardiyolojiye,dahiliyeye yönlendirdi.En son göze gitmemi istedi göz doktoru şaşırdı.Kardiyolog benim tedavi edebileceğim bişey yok dedi.Kadın hiç
Birini kabul etmedi.Bi Kaç kere eğitim araştırmaya gittim Perinatoloğa gözüktüm önce iyi bi hocadır deyip raporu kabul ediyor sonra gidişimde yok burada da baktır diyor.Hiç hafızasına kaydedemedi zaten beni.

Doktor değiştim rahata erdim.Tansiyonum 11/7 çıkıyor şimdi
 
Kızlar bugün canped in dependini giydim dısarı cıkarken denemek için,kuruyken sorun olmadı ama eve gelip WC sorası nemli olunca acayip kasındırdı ,duramadım hemen cıkardım ,iyiki denemişim, Orkid bedeni yoktu bunu almıstım pişman oldum ,Orkid bulup almam lazım böyle kasıntıyla uzun süre hastanede durulmaz,sizde benim gibi hassassanız deneyin derim
 
Aa çok iyi yapmışsınız. Hiç güven verici değil. Özel hastane olduğunu burada hissettiriyor işte. Onu hissedince artık tedavi diye uyguladıkları hiçbir şeye güvenemiyorsun. Zeynep elmalı hoca hiç hissettirmedi sağolsun. Çok çok memnunum. Sayesinde keyifli ve sakin bir hamilelik geçirdim.
kendisi söylüyor bir tahlil istediğinde sağlık ocağı yapar istersen burada verme diye. İdrar kültürü için çok kez devlette yaptırabilirsin dedi. Ama ucuz olunca o tahlil ben devletle uğraşmadım. Devlette yaptırırsan Yaptırınca haber ver sisteme düşünce asistanım bakıp döner sana diyor. Ben çok defa devlette yaptırıp haber yollayıp sonuçlarıma baktırdım. Yine kan uyuşmazlığı iğnem için eğer siz yazarsanız ücretsiz alabiliyorum burada yaptırmam boşuna dedim. Yazabilirsem yazarım dedi. Ama sanırım özel hastane doktoru olunca sistem izin vermedi ve yazamadı. Devlette yaptırabilirsin dedi. Aynı şekilde detaylı ultrason vs hiçbirini orada olmadım. Hepsinde rapora baktı sadece.
Değiştirmekle iyi yapmışsınız. Geç olsa da doğum anında güven çok çok önemli. Güveniniz kırılmış.
 
Ay resmen hastaneye para kazandırmaya and içmiş ortak falan mı hastaneye acabaa
 
Ay resmen hastaneye para kazandırmaya and içmiş ortak falan mı hastaneye acabaa
Valla anlam veremedim ben hiç bi zaman ne asistanına ne kendisine özelde ulaşamadım zaten.Hiç öyle bi yakınlık kurdurmadı bana.Yani istemeye samimiyet göremedim çekindim.Kendimi bedava da baktırmıyorum sonuçta onca para veriyoruz.O aya kadar her istediğini de yaptım ama anneme o lafı söylemesi çok kırıcıydı.Ağlayarak çıktım.2 defa üçlü test yaptırdım o istedi diye yetmedi beni bi şirkete yönlendirdi genetik testi için sanırım doktorlarla anlaşmalı oluyorlarmış komisyon alıyorlar şirketten.
 
Orkidin L si de yok piyasada ,daha önce kuzen depend marka vermişti keske onu alsaydım, ondan alayım bari hiç bulamazsam
 
Bendede kaşıntı yaptı kan aktıkça doğumdan sonra daha kötü olur. Ben molpet aldım çantaya koydum valla çekemem onun kasintisini o haldeyken
 
Evet o şirketler anlaşmalı. Benim de riskli çıktı ikili testim ama devamını yaptırmak istemedim genetik test vs mesela saygı duydu. Sen nasıl istersen dedi doktorum bir daha asla konusunu açmadı.
hele kişisel yorum yapması çok ayıp ve profesyonellikten uzak.
 
Merhaba kizlar ben bu. Gun doktora gittim sezeryan tarihi almak icin doktorum 40 haftami doldurana kadar beklemeyimi soyledi 7 temuza sezeryan yazdi beni.. nedense ben 30 hazirana kadar geleceyini dusunuyorum. Acilmam falan yok,suyum qayet iyi sanci falan da cekmiyoruk sadecw bebek 3300 cikdi 37ci haftada beni yoruyo buyukluyu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…