2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Canim kizlar Allah razi olsun hepinizden bir suru mesaj yazmissiniz topluca tesekkur ediyorum darisi sizlerin basina kavusun bebislerinize saglikla insallah
Surecimiz guzeldi ama uzun oldu biraz ilk dogum diye sanirim. Sabah 6.30 suyum geldi malum 8.30ta yatis yaptigimda 2 parmak aciklik vardi kasilmalar 2 dk 3dk da bir geliyodu ve dogum odasina kadar ayni aralikta seyretti. Aciklik artmayinca suni sanciya basladik okudugum gibi degildi acikcasi suni sanci. Kademe kademe arttirdiklari icin agriyi karsilama firsatim oldu alistira alistira. Nefes egzersizi top ustunde ziplama squat derken saat 4te anca 5cm olabilmistim. Acilmam cok yavas oldu malesef 7cm oldugunda aksam 6ya geliyodu yavas yavas ikinarak acmami istedi doktorum. 1 saat sonra 10cm olduk 7.20de de kucuk beyimi kucagima aldim. Kesi atilmak zorunda kaldi dikislerim var ama cok degil sukur. Dogum odasinda son 20 dk gecirdim aktif olarak ve beni zorlayan kisim o oldu ama kendi kendime yapmaya calistigim icin ebemi ve doktorumu duymaya basladigimda en fazla 5 ikinma sonrasi bebegim kucagimdaydi iyi ki dogdun diyebildim kahkahayla gercekten aci bicak kesigi gibi bitiyormus. 3.5kg 51 cm tokmak kafa bir oglum oldu anlayacaginiz sut sut henuz yok ama o ilk sivi mi deniyor nedir o geliyo bebem memeyi kavriyo sukur 2 saatte bir memede uyumamasi icin direniyorum 13 saat dogmaya calisti cocuk yoruldu tabi fosur fosur uyuyo bende gayet iyiyim sabah dus almayi bekliyorum hevesle benimde hikayem boyle oldu anlayacaginiz. Acilma kismi disinda gayet guzel gecirdim kendimce. Cok sukur kavustuk. Darisi sizlerin basina cennet kokusu gelsin hepinize buram buram

Kuzum rabbim analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olsun inşallah

He anladım puf bende sevindim normal die kız sende hala varmı bebek hareketi acitiyormu benim canımı fena yalıyor genislemesi genlesiyor sanırım fena oluyorum nefesim kesiliyor birden benim ki nie sakinlemiyor acaba
Benmkide çok haraketi masallh bazen çok can acıtıyor bazen tatlı tatlı oynuyor hayırlısı bklm nzmn gelirse bir an önce gelse iyi ama sıkıldim

Benmkide çok haraketi masallh bazen çok can acıtıyor bazen tatlı tatlı oynuyor hayırlısı bklm nzmn gelirse bir an önce gelse iyi ama sıkıldim
Günaydın cnm genlesiyomu esniyormu anlamadım bir tarafta büyük yumruk gibi sertlik dier tarafımda ayak tabanı sanki bir acıtıyor nefes aldırmıyor resmen bende çok sıkıldım gelsinde rahat etsek artık

Ne güzel canm dundendir sizleri okudukça bende çok heyecanlandım mutlu oldum eminim kolay değil nede olsa annelik bu serüven bende rüyamda bebegimi dogurmustm kucagimdaydi :) sizden etkilendim.herhalde ah hayırlısı olsun

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canım. darısı başımıza

Aferin sana güçlü anne senden de bu performans beklenirdi. Yeni haftaya canavar gibi gireceksin merak etme. Şimdi orada pansumanını iyi yaparlar ama eve geçince kendin yapcan o yüzden batikon alıp spreyli bir şişede sulandır her wc sonrası sık ve steril gazlı bezle kurulan sonra sürmen gereken kremin vs varsa sür yaz lohusası kuru kalmak zor ama bölgeyi kuru ve havadar tutman dikişlerin çabuk iyileşmesi ve iltihap vs olmaması için önemli. Süt işi biraz kafayı toplamakla alakalı eşine iş düşüyor biraz gitsin gelsin sarılsın öpsün. Çünkü oksitosin lazım. Ve bol uyku ardından sıvı. Bir de yeşillik dereotu filan. En olmadı bestlak damla alırsın. Ama emme refleksi varsa her türlü o süt iner. Sen yine de pompan varsa sağmaya süt kanallarını açmaya çalış. 1 damla gelsin önemli değil çay kaşığına koy bebenin ağzına damlat.pompa yoksa elinle de sağabilirsin emzirme hemşiresi nasıl yapman gerektiğini gösterir. Ay vallahi senin haberini bekliyordum içim ferahladı.

Maşallah sizin adınıza çok sevindim darısı bizlere olsun inşallahh sizinde oğluşunuzla bol sağlıklı bol mutlu günleriniz olsun gözünüz aydın

Zor ama güzel olmuş. Hayırla keyifle büyüt bebeğini. Minik adam sana ve dünyaya adapte olunca buralarda sizi bekliyor olcaz

B bboobbeepp ondan henüz haber yok o da doğurmuştur muhtemelen.

Ben ufak ufak (bazen koca koca) sancılar çekiyorum dünden beri. Fakat haftasonuna kadar gelmesin diye de dua ediyorum zorrsssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…