2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kizlar gayet iyiyiz bebisimde bende haber edeyim dedim sadece cok yorgunum musait vakitte yazicam mutlaka
Çok sevindim canım benim sürekli aklımdaydın sayfayı yenileyip duruyordum. Çok şükür Allah analı babalı büyütsün, güzel bir ömrü olsun, sütün bol olsun Kendine geldiğin bir zamanda doğum hikayeni dinlemek isterim

Kizlar gayet iyiyiz bebisimde bende haber edeyim dedim sadece cok yorgunum musait vakitte yazicam mutlaka
Çok şükür bir mutlu başlangıç daha Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Çok merak ediyoruz hikayelerinizi .. Umarım hemen iyi olup bize bütün detayları anlatırsınız.

Herkes depend alıyor zaten.
Birde ben e bebekten lohusa pedi aldım. Kocaman kalın pamuklu. Çok sıcak olacak depend kullanamazsam diye.
E bebekden alıvereyim demiştim iki marka vardı diğerinin m si kalmıstı bunu alıvereyim dedim çöp oldu

Normal dogumcu bir Dr herhalde ,40 haftaya kadar neden bekliyorsunuz ki sezeryan olacaksa

Sezeryan olma sebebiniz ne? Bende şaşırdım 40 hafta beklemesine. Sezeryan olacaklar için tam tersi açılma olmasın sancı başlamasın diye bir tık erken alıyorlar diye bilğyorum

Ayy çok sevindim, çok şükür rabbim sıradaki arkadaşlarımızdan da hayırlı haberler gelmesini nasip etsin
Bu günü bir normal doğum bir sezeryan ile tamamladık kızlar
Bir arkadaşımız daha vardı, açılması vardı ama eve yollamışlardı birde ondan haber alabilsek

Bana da 15 bin dediler. Fazla geliyordu senin daha çokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…