2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Günaydın cnm genlesiyomu esniyormu anlamadım bir tarafta büyük yumruk gibi sertlik dier tarafımda ayak tabanı sanki bir acıtıyor nefes aldırmıyor resmen bende çok sıkıldım gelsinde rahat etsek artık
Yarın hastaneye gidicem bklm belki. Bisyeler söyler gün falan için

Yarın hastaneye gidicem bklm belki. Bisyeler söyler gün falan için
İnsallah sende güzel haber alırsın cnm benim daha çok var nasılsa hiç acele etmiyorum acaba bir senesi dolsa da oglemi doğsa ay düşünemiyorum bir yaşında olur direk olur

Cok sevindim canim
Sende cok zorluk cekmişsindir
Allah anali babali buyutsun insallah
Bende bebeğimi dün 10:02 geçe aldım kucağıma doğum yapan annelere hayırlı olsun diyorum bekleyenlerde sağ salim kucaklarına alsınlar inşallah
Canim senin 22 hazirandi galiba sezeryan gunun
Durumun nasil?
Allah anali babali büyütsün inşallah

Maşallah kilosu boyu her şeyi çok güzel sağlıkla büyüsün, senin iyi olmana çok sevindim süt zaten gelir, özellikle duş aldıktan sonra iniyor diyorlar Epidural almadın sanırım? Çoook amin bende kızıma kavuşmak istiyorum artık

İnsallah sende güzel haber alırsın cnm benim daha çok var nasılsa hiç acele etmiyorum acaba bir senesi dolsa da oglemi doğsa ay düşünemiyorum bir yaşında olur direk olur
Bir senin bebiş bir de benim bebiş içeride çok mutlu herhalde asla belirtim yok ve ben hafta olarak buradaki herkesten öndeyim nerdeyse ya önce benim doğurmam gerekirdi

Bir senin bebiş bir de benim bebiş içeride çok mutlu herhalde asla belirtim yok ve ben hafta olarak buradaki herkesten öndeyim nerdeyse ya önce benim doğurmam gerekirdi
Belirtilere kanma meryland. Mesela ben belirtiyi bir iki hafta önceden yaşamaya başlayan bir anneyim. Bebeklerim bedenimi ufak ufak şoklar ile alıştırıp öyle geliyor.
Bir canım arkadaşım da aynı sen gibiydi sabah annesinin kaş bıyığını alıyordu öğlene doğru bir ağrı sancı başladı akşama doğurdu o da 40. Haftaya doğruydu işte.
Çok hareketli isen sende öyle olabilirsin.

Ne güzel bilgiler doğum yapmış biri olarak yani önceden. Hepsi olması gereken bilgiler bende sprey kabini düşünmemiştim

inşallah bakalım sabırsızım artık sizleri böyle görünce diyorum benimki 42ye kadar kalacak herhalde benim annemde hiç ağrısı olmadan doktora kontrole diye gitmiş doktor doğuruyorsun demiş yatış vermiş bir süre dışarı çıkamıcam diye şimdi her gün dışardayım

Ben de varım 35teyim hiç belirti yok bebiş i de yukarda hissediyorum. Sadece suyu azalmış dedi elimde sürahiyle geziyom bakalım

Ya sizde hemoroid yok en azından bende bide o var Popomamı üzüleyim karnımın kaskatılığına mı şişmanlığıma mı çıldırıcam en sonunda.

Cok gecmis olsun canim ya, bende dogumdan sonra ikinmaktan olmuştu. Kimsede olabilir dememişti, ilk tuvalete cikisim kabus gibiydi, yemin ederim butun dogumdan daha zor gelmişti. Sanki icerde cam parçaları var onu çıkarmaya calisiyormusum gibi geldi. Eczanede krem aldım, hemen fayda etmişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…