2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar biraz önce dışarıdaydım bir anda ayağıma yayılan bir ağrı girdi, regl ağrısında olan gibi sonra da kasıklarıma girdi . Normalde hala rahat araba kullanırken arabada en ufak kasiste bile canım çok acıdı, sanki kasıklarıma vuruyor gibi, şimdi uzandım ama daha sabah kontrolüm vardı, şimdi hafif kasıklarımda ağrı var uzandım bakalım, akşam acile gideyim diyorum eşim gelince ne olur ne olmaz ama stres bastı…

Yaa ne kadar güzel :) bende heyecanlandım ilk defa kızlar birer birer doğurunca :)

Hayırlısı cnm ya sağlıklı olsun da Allah'ın izniyle kucağına al gerisi önemli değil

öyle canım hakkımızda hayırlısı böyleymiş demekki yapacak bişey yok yinede moralim bozuldu ameliyattan korkuyorum birazda ama tabiki bebeğim sağlıklı olsun gerisi önemli değil
Hiç korkma canım ya sonunu dusun bak ne güzel yavrunu alıcaksın kucagina. Yavrunu kucağına alınca sonra bana dua et sıra bana ve dier kızlara geliyor

Hiç korkma canım ya sonunu dusun bak ne güzel yavrunu alıcaksın kucagina. Yavrunu kucağına alınca sonra bana dua et sıra bana ve dier kızlara geliyor
ederim tabiki canım benden önce daha çok doğuran olur zaten nst de sancı falan çıkmadı yinede bugün 2 defa nst ye bağlattı doktor sonrada perşembe günü gün verelim gel dedi büyük ihtimal bayramdan sonra alıcak bakalım hayırlısıyla bu günleride atlatsaydık bu hamilelik çok yordu çok yıprattı beni oğlumda böyle olmamıştım

Kızlar suyu az olan var mı peki? Benim son birkaç gidişimde suyum az çıkıyor. Çok çok su içiyorum ama olacağı o kadar sanırım . İdare eder diyor doktor ama korkuyorum da bir şey olur diye bayram sonrasına kalırsa.

Ben 2 haftadır falan araba kullanamıyorum.Batma hissi oluyor hem göğsümün altında hem kasıklarımda.Bebeği de dar alana iyice hapsetmek istemiyorum.

Canim gebelik sayısına göre değişiyor yorulma ağrı felan değişiyor hep ilkinde hissetmediğini sonraki hamilelikte hissediyorsun

Ilık bir duş alıp dinlenme moduna geç soluna doğru uzan
Geçmezse gece git acile hafiflerse sabah kontrole gidersin
Benim hep oluyor arabada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…