2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bebeklerini kucağına alan arkadaşları tebrik ediyorm bu yeni süreçte Allah yardımcınız olsun hepsi uslucuk bol bol emen bebeler olsun inşallah darısı benim gibi bekleyen arkadaşların başına bizde sağlıklı kavuşuruz inşallah benim 40 haftam 20 temmuzlara geliyor bir yandan hemen doğsa kucağıma alsam bir yandan aman gününü doldursun diye düşünüyorum analık zormuş grubun adını Haziran-Temmuz anneleri diye mi değişsek napsak temmuza az kişi kaldık sanki

Ölçümlere göre onlar oynuyor tarihlerle haftalarla niçin yaptıklarını bende bilmiyorum benimki 35 haftada doğdu kilosu 1690dı küvezde şuanda

Kızlar bebeğimin yarık damağı için protez damak yapılma kararı çıktı ki ameliyat zamanı gelene kadar rahat beslenebilsin biberon alabilsin diye... Birde bu kez geleceğinizde atlet ve çorap getirin dediler ama sebebini soramadım küvez içerisinde giydirilmez diye biliyorum biran bir ümitlendim heycana geldim bana verilecek diyede değilde sevindim yani iyiye işaret diye

Rabbim şifa versin tez zamanda kavuştursun bebeğine

Canlarım ayakların elim cok sisti( 36+4deiz tuzu kestim ayaklarımı yukarda tutuyorum ama zorluyor oneri olan varmi dogum ıcın direk 38+6 konusmustuk ama 38.haftada alabilcegini soylemisti oylemi yapsamki bilemedm
ben de varım benimle birlikte kokusuzmum ve şu an aklıma gelmedi ama bi kaç kişi daha vardı temmuza kalan
bende:)

Canlarım ayakların elim cok sisti( 36+4deiz tuzu kestim ayaklarımı yukarda tutuyorum ama zorluyor oneri olan varmi dogum ıcın direk 38+6 konusmustuk ama 38.haftada alabilcegini soylemisti oylemi yapsamki bilemedm

bende:)
Valla şimdi onu yazmak için girdim dr.um tatile çıkmış. Kendisine mesaj attım sağlık ocağında idrar tahlili yaptır dedi bide tansiyonunu takip et dedi bana da ayaklarım baya şiş ellerimde birşey yok ama benim daha 33+3 haftam 2 gün önce bişey çıkmamıştı.

Göğüs hareketi yenidoganlarda oluyor diye biliyorum ama tabi sen yinede ihmal etme kafanda kalmasın.
Yok canim bu benim kaderim ilk kizim prematüre degildi aylardır cebellestim.onlada asla emmek istemedi mememde sorun var galiba benim

Ölçümlere göre onlar oynuyor tarihlerle haftalarla niçin yaptıklarını bende bilmiyorum benimki 35 haftada doğdu kilosu 1690dı küvezde şuanda
Şuan 35+1 acaba kilo almismidir ki iki hafta geçti üstünden 2100 denildiği

Bebek makineye çok bağlı değilde az şeyler kaldıysa ufak tefek kablolar bebek için çorap atlet alıp giydiriyoruz üşümesin diye. Ondan istimislerdir süreç iyi demek

Bende mama ve emzirme olarak gidiyorm sabah. Ac kalmış okdr emmesine rağmen gelmemiş sütüm ve bebek hipoglisemi ye girdi iki saat aldılar kuvoze geri verdiler bugün mamayla destekliyorumm

Bende mama ve emzirme olarak gidiyorm sabah. Ac kalmış okdr emmesine rağmen gelmemiş sütüm ve bebek hipoglisemi ye girdi iki saat aldılar kuvoze geri verdiler bugün mamayla destekliyorumm
hangı mama almak iyi olur yenidoğan için? Elimde bulunsun diyorum bşr paket

Bebek makineye çok bağlı değilde az şeyler kaldıysa ufak tefek kablolar bebek için çorap atlet alıp giydiriyoruz üşümesin diye. Ondan istimislerdir süreç iyi demek
Teşekkür ederim bilgilendirmen için çok kablo yoktu pazartesi günü görmeye gitdiğimde beslenmesi için mideye inen hortumu vardı hem bir kaç birşey daha.... Çokkk şüküüür birde damak halledilirse sağ salimmm alalım evimize çıksın o ortamdan rahat etsin oda bzde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…