2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Canım gunumuz aynı normal mi senin?

Kızlar aranızda bı hamiş vardı onunda bebeğinde gelisim geriliği varmış doğurmuştu kuvezdeydi. Bebeği nasıl oldu kendi nasıl bı yazsa merak ediyorum

Doktor gün verdi mi benim haftaya doğumum olcak 37yi bekleyemeyiz bebek artık.hic büyümüyor dedi. Normal doğum olcak nasıl olcak çok merak ediyorum. Ne acilmam ne sancım var nasıl başlayacak acaba
Benim doktorum alttan uyarma yapmıştı o gece sancım başladı. Sabaha kadar sürdü , diğer g9n gittim gecesinde doğurdum elhamdülillah. Senğnkşde uyarır belki. Suni sancı almadım hiç uyarı sonrası başladı elhamdülillah.

Doktor gün verdi mi benim haftaya doğumum olcak 37yi bekleyemeyiz bebek artık.hic büyümüyor dedi. Normal doğum olcak nasıl olcak çok merak ediyorum. Ne acilmam ne sancım var nasıl başlayacak acaba
Pazartesi verecek gün. Benim rahmimde sıkıntıvar risk alamayız sezeryan dedi. Eğer bebek büyümüyorsa en doğrusu dogurman bence de. Suni sanci verirler büyük ihtimal. Sen merdiven in cık sguat falan yap açılma için.insallah sıkıntısız alırsın kucağına bebeğini

Riskli ya öyle yapıp eve göndermezler büyük ihtimal hastaneye yatırıp gözetim altında yaparlar.

Kızlar aranızda bı hamiş vardı onunda bebeğinde gelisim geriliği varmış doğurmuştu kuvezdeydi. Bebeği nasıl oldu kendi nasıl bı yazsa merak ediyorum
Benim bebekte vardı gelişim geriliği halen küvezde ama iyiye gidiyor kilo alımına başladı toparlamaya başladı çok şükür

Ne güzel birebir aynıyız, bakalım ne zaman gelecek minikler

Kızlar dün akşam bütün vücudum kaşınmaya başladı. Uyku uyumadım deli gibi kaşınıyorum. Yoldum bütün bacaklarımı boynumu kollarımı. Başına gelen ya da bilgisi olan var mı?

Gulue duamdasn canım inslqlah bebeğini sağ salim kucağına Alcan
Çok teşekkür ederim :) allah razı olsun bunu duymak ne güzel geceden beri doğru düzgün hiç uyumadım bu şekilde beklemek daha zormuş inan her 20 dk da bi uyanıyorum. Şimdiden çok susadım

Çok teşekkür ederim :) allah razı olsun bunu duymak ne güzel geceden beri doğru düzgün hiç uyumadım bu şekilde beklemek daha zormuş inan her 20 dk da bi uyanıyorum. Şimdiden çok susadım
Sağlıkla al kucağına inşallah canım. Dualarım seninle. Güzel haberlerini bekliyor olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…