2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar bebek 2 gündür hiç durmuyor ya. Bildiğiniz hareketsiz geçirdiğim süre yok. Önceden en azından yürürken hareket etmezdi, rahat rahat yürürdüm, şimdi yürürken bile hareketli. Hareketleri de çok canımı yakıyor. Kemiğimi kıracak sanıyorum.
Biliyorum aslında hareketli olması iyi, hareketsizlikten korkmalıyım ama bu kadar hareketten de korkuyorum. Gece gündüz ara vermeden hareket ediyor içimde.

Malesef öyle yorum yapanlar var benmde erken doğuma bahane doktorum değişmişti o doktorda bana aynısı yapıyordu kemik yapısı kısa down sendromlu olabilir boyu kısa diyorlar ama öylede çıkabilir falan yorumları yapıyorlardı çok şükür sağlıklı doğdu kilosu düşük diye küvezde şuanda ama ondan ayrı damak yarığı çıktı çocukta... Kaldıki dediğin gibiiii yine senin çocuğun sen rahat kafanı takma sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah bebişini

Tam olarak benimki de öyle. Hareketleri hala daha tam gogsumun altinda ve her zamankinden daha hareketli. Pazartesi doktora gidicem bakalım gün de verir büyük ihtimal o zaman

Gozun aydin canim saglikla huzurla büyüt bebisini dun yazmisim ama etiketlemisim aceleden sutun zamanla artacak.bebegij mide.kapasitesi arttikca sutte artıyor. Nefes darligk derken napiyor mesela burnu tikali gibi mi. Biisy olsa hemen bakiyorlarya doğduğunda falan söylerlerdi bence yinede gostermekte fayda var. Seni emiyor olmasi ne buyuk bir luks maşallah suphanallah ben hala cebellesiyorum adla vazgecmicem

Tam olarak benimki de öyle. Hareketleri hala daha tam gogsumun altinda ve her zamankinden daha hareketli. Pazartesi doktora gidicem bakalım gün de verir büyük ihtimal o zaman
Ben dün gittim her şey yolunda diyip gönderdi daha erken haftadayım ama buradakileri okudukça geç kalıyorum hissi var
Ben hareketlerinden korkuyorum bu arada. Normal değilmiş gibi geliyor. Yatarken hareket ediyorsa kalkıyorum, ayaktaysam oturuyorum ama bana mısın demiyor, oynaşmaya devam.

Yok yok korkma hareket iyidir tepinsin bebiş Bana doktor hep takipte ol hareketleri ne zaman azalırsa o zmn doğum yakın demişti

İnşallah cnm hastaneye geçen yattığımda sancı için 32+3 dediler bir hafta geri aldılar sorun yok dedim kilosunada 2100. Dedi boyunada 45 cm dediler şuan kaç kilo oldu hiç bilmiyorum randevu almaya çalıştım vermediler 23 den sonra arayın dedi randevu için

Ben elimden geldikce veriyor
Mamada veriyorum cunku doymuyor
Nefes darligi olara cok inliyor gogus kafesi burun tikanik degil bakalim hala ayniysa soylerim doktora götürürum
Bide canim senin bebek prameture
Benimkilerde ilk dogumda zor tutuyordu memeyi

Bel ağrısı var sadece bugün bende.
Hiç gelecekmiş gibi hissetmiyorum ara ara hafif sancım olsa da sanki bebek gelmiycem diyo
Gerçi daha 40 a kadar yolu var.
Hareketleri azaldı ama.

Bende bugün doktordan geldim doktorum bayramda acilde olacakmış haftaya Çarşamba acilde giriş yap dedi 37+6 haftalık oluyorum son kontrolün dedi büyük ihtimalle ozmn amaliyat yapabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…