2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
canım daha yeni doğum yaptığın için artar sütün yinede bebiş aç kalmasın mama ver sütün yetmediği zaman ayy bizimde zaman gitgide azalıyo artık gelsede kucağıma alsam modundayım yaramaz veni çok yordu abiside sabırsız

Cnm belki yine döner eski haline. Hem moralini bozma nasil hayirli ise öyle olsun bunu biz bilemeyiz ki
öyle diyorum artık canım belki normal olsa doğumda bi sıkıntı çıkıcaktı böylesi hayırlıymış demekki sağlıkla kucağımıza alalımda artık gerisinede katlanıcaz napalım

Ben de çalışırken bile uykuya 10 saat bulan kızdım şimdi uyuyamıyorum bütün gün evde olmama rağmen sabah namazında daha uyanık oluyorum dön oraya dön buraya derken gece geçip gidiyo hayatımda ilk kez bu kadar az uykuyla ayakta duruyorum uzun zamandır heralde vücudum bebeğin uykusuzluğuna alışıyo 7 saat uyusam çok az uyudum çok uykusuzum diye gezerdim eskiden

Gozunuz aydin canim, Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun insallah

bende akşam hemen uykum geliyo normalde sabah 8 den önce kalkmazdım şimdi daha 6 olmadan uyanıyorum hatta son zamanlarda akşamda geç uyuyorum gece 2 de de uyusam 6 olmadan ayaktayım

Bende aynı resmen uykusuz yaşıyorum bebeğe hazırlık demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…