2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
10.30 falan sanırım geldim işlemleri yaptılar :) Amin inşallah

Kuzum sezeryan işlemi çok hızlı oluyor, girdisi çıktısı yarım saat içinde hayırlısı ile bebişin yanında olacak inşallah
Sonrası biraz ağrılı oluyor ama dayanılmayacak şekilde değil ve bu mucizeye değer bizi habersiz bırakma aklımız dualarımız seninle

Verdi mi gün

kızlar aneztezi doktorundan onayı aldım doktorun yanına gittim yarın gel diğer doktorla değerlendirelim belki yarın bile alabiliriz dedi bu gece bana uyku yok
Ben ameliyatan 3 hafta once anestezi doktorun yanina gitmiştim
Sana neye gore alcaz dedi bi sorunmu var
Kac haftaliksin

Ben ameliyatan 3 hafta once anestezi doktorun yanina gitmiştim
Sana neye gore alcaz dedi bi sorunmu var
Kac haftaliksin
37+0 canım benim ilkim ölü doğumdu aniden doğum başlama riskin olduğu için dedi benim sancı başlayıncada uzun sürmüyo oğlumda tam 37+1 de doğmuştu ters olmasa sancıyı beklicekti ama ters olunca riske atmak istemiyo yarın hazırlıklı gel ya gün veririz yada alıtız dedi sanırım bayramı bekletmicekler

Gulue allah yardımcın olsun korkma
Yarim saat icinde bebegine kavuşacaksin
Ameliyattan 6 saat sonra cok agrili oluyor
Mesela doktorum bana demisti senden hemen sonra birini ameliyat yaptim onun keyfi yerinde senin cok agrin var galiba
Kac hemşire geldi bana oyle dedi
Anlayamıyorum gercekten bu sefer cok zorlandim
Millet demeki oyle fazla aci hisetmiyor gibi

Anladim canim bi risk yoksa bekle bence
Bakalim doktor ne dicek
En azindan bi hafta daha bekle

her bünye farklı canım bakalım ben nasıl olucam

Kizlar beni dogum raporunda 38+0 diyor
Ama ben 37 haftalikken dogum yaptim hatta adetimi bile dogru soyledim onlara
Acaba yanlişmi yazdilar?

Kizlar bide ameliyatta bebegi aldiktan sonra
Doktor bana dediki 3 kistin varmiş onuda alalim 40 gun sonra yanima gelince patoloji sonucunuda goster bana dedi
Hamile olmadan oncede gitmiştim sonradada okadar gittim hic bi doktor kistten bahsetmedi

Kuzum benim de miyomum var, diyorum ki sezeryan anında onu da alın sürekli yok büyüdü yok bebeği etkiledi muhabbeti olmasın çok kanama yapar diye almak istemiyor doktor bakalım son kontrollerde bir daha konuşacağım

Canım benim sezeryan üzerinden 6 yıl geçti o nedenle çok iyi de hatırlamıyorum ama bende 1 tane ağrı kesici istediğimi hatırlıyorum, bünyeden bünyeye değişebilir belki ama sen geçen yazmıştın karnıma bastırdılar falan dşye bende öyle şeyler de olmamıştı belki o yaşadıkların agrını arttırmıştır

Bazı kistler doğumda belli oluyormuş ben de yakın zamanda öğrendim
İçini ferah tut
38+0 da yanlışlık yapmış olabilirler ya da bebek o haftayla uyumlum doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…