- 6 Mayıs 2020
- 1.273
- 3.123
- 83
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #23.161
Eymen benim bebek 3500 kg ya dayandı neredeyse hala dönüp duruyoraniden doğum başlayabilir diyo bide ilk ölü doğum olunca riske atmak istemiyo bakalım yarın ne dicek
Kızlar dün akşam bütün vücudum kaşınmaya başladı. Uyku uyumadım deli gibi kaşınıyorum. Yoldum bütün bacaklarımı boynumu kollarımı. Başına gelen ya da bilgisi olan var mı?
Canim benim ilk gebelikte 32 de dogduBazı kistler doğumda belli oluyormuş ben de yakın zamanda öğrendim
İçini ferah tut
38+0 da yanlışlık yapmış olabilirler ya da bebek o haftayla uyumlum doğdu
3 günde bir kontrole gidiyorum her seferinde başka pozisyonda imkansız dedikleriEymen benim bebek 3500 kg ya dayandı neredeyse hala dönüp duruyor
Doktor imkansız dese de yapıyor. Belki seninki de yine pozisyona girecek
Sez tarihi al ama o güne dek düzelirse normal ile devam edebilirsin (sez istemiyorsun gibi algıladım o yüzden söylüyorum bunu)
Hadi hayırlısı olsun insllhKızlar selam 13 Temmuz Perşembe benimde doğum
Yanlış yazmış olabilirler resmi bir işlemde kullanacalsanız 1 hafta önemli doğum sonrası izin için düzelttirebilirsinizCanim benim ilk gebelikte 32 de dogdu
32 de yazdilar kilolarida zayifti bence alakasi yok
Bide ultrsayonada vermediler hani desem 38 haftalik diye
3200 kilo dogdu 50 cm
Cnm sen nasıl oldun bebiş nasılKizlar beni dogum raporunda 38+0 diyor
Ama ben 37 haftalikken dogum yaptim hatta adetimi bile dogru soyledim onlara
Acaba yanlişmi yazdilar?
Evet canım yarınSenin yarin degilmi sezeryan gunun:)
Allah Allah kesin yanlışlık yaptılar o zaman.Canim benim ilk gebelikte 32 de dogdu
32 de yazdilar kilolarida zayifti bence alakasi yok
Bide ultrsayonada vermediler hani desem 38 haftalik diye
3200 kilo dogdu 50 cm
Evet evet ben de bunu diyorum, hiç üzülmeye gerek yok.3 günde bir kontrole gidiyorum her seferinde başka pozisyonda imkansız dediklerikilosu da 3800, son anda bile dönebilir diyor doktor, benim şuan zorunlu sezeryan ama ilkini normal doğum istemiştim suni sancıyla dönme ihtimalide var demişti doktor sonuç olarak o zaman da sezeryan olmuştum kısmetten ötesi yok, çokta kolay geçmişti sezeryan o yüzden şimdi korkum yok
Ayyy hadi hayırlısı seninde günün doğum içinde değilmi zati 37 haftalık bebek gelişmiş olur nasılsa süpriz yapmış olur annesi sanadakızlar aneztezi doktorundan onayı aldım doktorun yanına gittim yarın gel diğer doktorla değerlendirelim belki yarın bile alabiliriz dedibu gece bana uyku yok
Umarım istediğin gibi normal doğum yaparsın cnm ama olmazsada korkma benimde tatlı ve tecrübe ettiğim için ikincide hiç korkmuyorum, ama bence normal doğum yapacaksın Allahın izniyleAllah Allah kesin yanlışlık yaptılar o zaman.
Geçen bana da 37 iken 36 yazdı hemşire Nst de. Uğraşmamak için kafasına göre ne anlıyorsa onu yazıyorlar
Kontrole gidince düzelttirebilirŞn ya da iletişim no varsa ordan ara
Evet evet ben de bunu diyorum, hiç üzülmeye gerek yok.
Mesela benm son 10 gün. Her gece sancı çekiyorum şuanda (gündüz de çekiyorum ama gece başka oluyor) geldi gelecek gibi açılmamda var ama velev ki gelmedi, doktor mecbur alacak bebeği, kalamaz ki daha fazla
Sez olursa da hiç üzülmem ama sadece korkuyorumyani baya canım Tatli o sebeple normal doğurmak istiyorum. Epidural bile almayacağım nasipse.
Son 1 bile değil güzel haberlerini bekliyoruzEvet canım yarın
Gulue allah yardımcın olsun korkma
Yarim saat icinde bebegine kavuşacaksin
Ameliyattan 6 saat sonra cok agrili oluyor
Mesela doktorum bana demisti senden hemen sonra birini ameliyat yaptim onun keyfi yerinde senin cok agrin var galiba
Kac hemşire geldi bana oyle dedi
Anlayamıyorum gercekten bu sefer cok zorlandim
Millet demeki oyle fazla aci hisetmiyor gibi
Popondaki kasın açıldığını nasıl anladın kızAdet sancisida oyle, kimisi yataklara düşüyor. Kimisi hiç bir şey hissetmiyor. Bunun sebebini sorduğumda, Rahimdeki sinir uclarinin çokluğu ile alakalı olabilir demisti.
Bugun bebeğimizi tekrar gorduk, oglumuda goturduk cok heycanliydi. Kafasi asagida hatta dogum kanalına girmiş. Bir kaç gundur popomdaki kas acimaya başladı sanırım hareket ederken fark etmeden kendimi kasmaya başladım.
2. hafta sonra tekrar randevumuz var, ve dogumplanini konuscagiz. Dogumda keske sunu yapsaydılar, veya sunu isteseydim dediğiniz bir şey var mii?
Popondaki kasın açıldığını nasıl anladın kız
Hahhaha Allah seni ya güldürdün beni Allah'ım senide güldürsün kaç gündür rüyalarımda doğum yaptığımi görüyorum. Resmen yere oturduydum hafif den belimde ağrı var az bir lavabo ihtiyacım olsa patliycak gibi oluyorum baskı yapiyor ama gidiyorum yok hiç birşey bir iki damla anca bakalım ne olucaz 6 randevu aldım konturole gidicem kanala girmişmi girmemismi söyler heralde doktor gerçi ozmana 38 oluyorumHahahaah ordaki kasi ben kasıyorum hahaha. Bazen adet oldugumdada agrirdi. Şimdide düzenli ağrıyor.
Geri sayıma girdim benSon 1 bile değil güzel haberlerini bekliyoruz
Amin cnm inşallahGeri sayıma girdim bendarısı sizlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?