- 24 Kasım 2022
- 935
- 993
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #23.181
Aynı deli soru aklımdaydıPopondaki kasın açıldığını nasıl anladın kız
Aynı deli soru aklımdaydıki sen sormuşsun hahaaaaa
Amin aminGeri sayıma girdim bendarısı sizlerin başına
Yalnız açılma değil acımaya başladığını yazmış, baskı yaptığı için anlıyorum o acıma hissiniPopondaki kasın açıldığını nasıl anladın kız
Kanala girdiğinde o acıma hissi bendede olmuştu geri kanaldan çıkınca geçti o acıAdet sancisida oyle, kimisi yataklara düşüyor. Kimisi hiç bir şey hissetmiyor. Bunun sebebini sorduğumda, Rahimdeki sinir uclarinin çokluğu ile alakalı olabilir demisti.
Bugun bebeğimizi tekrar gorduk, oglumuda goturduk cok heycanliydi. Kafasi asagida hatta dogum kanalına girmiş. Bir kaç gundur popomdaki kas acimaya başladı sanırım hareket ederken fark etmeden kendimi kasmaya başladım.
2. hafta sonra tekrar randevumuz var, ve dogumplanini konuscagiz. Dogumda keske sunu yapsaydılar, veya sunu isteseydim dediğiniz bir şey var mii?
Bizim burası şuan fırtına yağmurlu demin bir gök gürledi beni bile korkuttu resman az serinlik yollayım oraya sende güneş yolla banaKızlar hava çok sıcak (İstanbul)
Ve boğucu
Çok kıyafet almadım ama aldıklarımı da hep uzun kollu aldım
Bebek için pişik sebebi olmasın sakın? Napsam bilemedim?
Bir de klima kullanıyor musunuz ya da kullanacak mısınız bebeklerin olduğu odada?
Baskı bendede var ya sanki çok iş yaptım ayağa kalkınca belim agriyo vajinada baskı yiyorum ya bende sorun var sanki nasıl desem onuda bilmiyorum büyük için pavaboya gidiyorum tam cikicam diyorum çıkamıyorum ve aciyo resman oran yürürkenYalnız açılma değil acımaya başladığını yazmış, baskı yaptığı için anlıyorum o acıma hissini
Kanala girdiğinde o acıma hissi bendede olmuştu geri kanaldan çıkınca geçti o acı
Ben e-bebekten kısa kollu çıtçıtlı zıbınlar almıştım evim çok sıcak oluyor klima açmam ama onunla yatırırım.Dün bebek görmeye gittik 2 aylık annesi üstünü örtmüyor hiç ama açık camlar arasında kalmamasına dikkat ediyor.Kızlar hava çok sıcak (İstanbul)
Ve boğucu
Bir de klima kullanıyor musunuz ya da kullanacak mısınız bebeklerin olduğu odada?
Aynı anlattığın gibi oluyor banada hepimize olduğuna göre normal demekki, müge anlı nın bir videosu var anne olmak çok zor diye başlıyor bir saydırıyor onu buraya eklemek isterdim tam bize göreBaskı bendede var ya sanki çok iş yaptım ayağa kalkınca belim agriyo vajinada baskı yiyorum ya bende sorun var sanki nasıl desem onuda bilmiyorum büyük için pavaboya gidiyorum tam cikicam diyorum çıkamıyorum ve aciyo resman oran yürürken
Jakarlı kumaş oluyor ya delikli onlardan aldım çok ince ve hava alıyor, kısa kollu ilk günlerde giymesede temmuzda dahada sıcak olacağı için lazım olur hatta kıyafet değilde tek çıt çıtlı body bile yeter duruma göre üzerine ince penye yelekKızlar hava çok sıcak (İstanbul)
Ve boğucu
Aynı anlattığın gibi oluyor banada hepimize olduğuna göre normal demekki, müge anlı nın bir videosu var anne olmak çok zor diye başlıyor bir saydırıyor onu buraya eklemek isterdim tam bize göre
Evet bebeği soğuk değil sıcak hasta ederBen e-bebekten kısa kollu çıtçıtlı zıbınlar almıştım evim çok sıcak oluyor klima açmam ama onunla yatırırım.Dün bebek görmeye gittik 2 aylık annesi üstünü örtmüyor hiç ama açık camlar arasında kalmamasına dikkat ediyor.
Hahhaha Allah seni ya güldürdün beni Allah'ım senide güldürsün kaç gündür rüyalarımda doğum yaptığımi görüyorum. Resmen yere oturduydum hafif den belimde ağrı var az bir lavabo ihtiyacım olsa patliycak gibi oluyorum baskı yapiyor ama gidiyorum yok hiç birşey bir iki damla anca bakalım ne olucaz 6 randevu aldım konturole gidicem kanala girmişmi girmemismi söyler heralde doktor gerçi ozmana 38 oluyorum
Sızlama var ucunda beyaz bişey var ama dokunmuyorum uyarmamak için öylece duruyorAynen normal göğüs sizlamasidavar bende bir baktım akmış pet koydum hemen sende de varmı sizlama
Etmem mi canım hep duamdasınız zatiAmin cnm inşallahdua et bizlerede doğuma girer Ken
Yalnız açılma değil acımaya başladığını yazmış, baskı yaptığı için anlıyorum o acıma hissini
Kanala girdiğinde o acıma hissi bendede olmuştu geri kanaldan çıkınca geçti o acı
Bunlar normal doğum diye tuttururken bebek kakasını yedi,yiyecek diye bi konu geçmiyor mu acaba doktorlar arasındaValla Allah yardımcın olsun, benim ilkide erken dogum ihtimali yüzünden 25 haftalikken inmişti kanala.
Gecen gece kramplarım vardi uyuyamadım, sanırım o gun bizim kızda kanala girdi. Benim aklıma takılan şey bu pozisyondayken bi ara ayağı agzindaydi. Dogumda oyle olursa disari nasil pirtlatcamBu arada ben yarin 35 haftalık oluyorum, yolum daha chook uzun.
Aslında bende doldurmadım uzun kolluları. Yenidoğan illa uzun kollu giymeli dendi (yaz için) 1 ay kullanılacak kadar 5-6 tane var sadece ama ya hamilelikten ya nemden buharlaşıyorum yaJakarlı kumaş oluyor ya delikli onlardan aldım çok ince ve hava alıyor, kısa kollu ilk günlerde giymesede temmuzda dahada sıcak olacağı için lazım olur hatta kıyafet değilde tek çıt çıtlı body bile yeter duruma göre üzerine ince penye yelek
Aboww nerdeydin sen? Burası da kaç gün yağışlıydı ama İstanbul yağmurlu iken daha boğucu oluyorBizim burası şuan fırtına yağmurlu demin bir gök gürledi beni bile korkuttu resman az serinlik yollayım oraya sende güneş yolla bana
Ben de aldım çıtçıtlı kısa kollu ve kolsuz. Olmadı onlarla gezdiririm :) Hergün de yıkarım ohhhh missBen e-bebekten kısa kollu çıtçıtlı zıbınlar almıştım evim çok sıcak oluyor klima açmam ama onunla yatırırım.Dün bebek görmeye gittik 2 aylık annesi üstünü örtmüyor hiç ama açık camlar arasında kalmamasına dikkat ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?