2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Popondaki kasın açıldığını nasıl anladın kız
Yalnız açılma değil acımaya başladığını yazmış, baskı yaptığı için anlıyorum o acıma hissini
Kanala girdiğinde o acıma hissi bendede olmuştu geri kanaldan çıkınca geçti o acı

Kızlar hava çok sıcak (İstanbul)
Ve boğucu
Çok kıyafet almadım ama aldıklarımı da hep uzun kollu aldım
Bebek için pişik sebebi olmasın sakın? Napsam bilemedim?
Bir de klima kullanıyor musunuz ya da kullanacak mısınız bebeklerin olduğu odada?

Bizim burası şuan fırtına yağmurlu demin bir gök gürledi beni bile korkuttu resman az serinlik yollayım oraya sende güneş yolla bana

Baskı bendede var ya sanki çok iş yaptım ayağa kalkınca belim agriyo vajinada baskı yiyorum ya bende sorun var sanki nasıl desem onuda bilmiyorum büyük için pavaboya gidiyorum tam cikicam diyorum çıkamıyorum ve aciyo resman oran yürürken

Ben e-bebekten kısa kollu çıtçıtlı zıbınlar almıştım evim çok sıcak oluyor klima açmam ama onunla yatırırım.Dün bebek görmeye gittik 2 aylık annesi üstünü örtmüyor hiç ama açık camlar arasında kalmamasına dikkat ediyor.

Aynı anlattığın gibi oluyor banada hepimize olduğuna göre normal demekki, müge anlı nın bir videosu var anne olmak çok zor diye başlıyor bir saydırıyor onu buraya eklemek isterdim tam bize göre

Jakarlı kumaş oluyor ya delikli onlardan aldım çok ince ve hava alıyor, kısa kollu ilk günlerde giymesede temmuzda dahada sıcak olacağı için lazım olur hatta kıyafet değilde tek çıt çıtlı body bile yeter duruma göre üzerine ince penye yelek

Aynı anlattığın gibi oluyor banada hepimize olduğuna göre normal demekki, müge anlı nın bir videosu var anne olmak çok zor diye başlıyor bir saydırıyor onu buraya eklemek isterdim tam bize göre
Aynen normal göğüs sizlamasidavar bende bir baktım akmış pet koydum hemen sende de varmı sizlama

Evet bebeği soğuk değil sıcak hasta eder

Valla Allah yardımcın olsun, benim ilkide erken dogum ihtimali yüzünden 25 haftalikken inmişti kanala.
Gecen gece kramplarım vardi uyuyamadım, sanırım o gun bizim kızda kanala girdi. Benim aklıma takılan şey bu pozisyondayken bi ara ayağı agzindaydi. Dogumda oyle olursa disari nasil pirtlatcam Bu arada ben yarin 35 haftalık oluyorum, yolum daha chook uzun.

Bunlar normal doğum diye tuttururken bebek kakasını yedi,yiyecek diye bi konu geçmiyor mu acaba doktorlar arasında Ben burada çok duyuyorum bunu aşırı merak ettim.Bi tek burada doğan bebekler mi yiyor bu naneyi tehlikeye atıyorlar kendilerini yoksa 40 haftaya kadar dursun
Nasıl bi cümle kurmuşum anladın ama sen beni kuzu.

Aslında bende doldurmadım uzun kolluları. Yenidoğan illa uzun kollu giymeli dendi (yaz için) 1 ay kullanılacak kadar 5-6 tane var sadece ama ya hamilelikten ya nemden buharlaşıyorum ya
Bizim burası şuan fırtına yağmurlu demin bir gök gürledi beni bile korkuttu resman az serinlik yollayım oraya sende güneş yolla bana
Aboww nerdeydin sen? Burası da kaç gün yağışlıydı ama İstanbul yağmurlu iken daha boğucu oluyor
Ben de aldım çıtçıtlı kısa kollu ve kolsuz. Olmadı onlarla gezdiririm :) Hergün de yıkarım ohhhh miss

Benim evimin muhitimin olumlu yanı esiyor-ve evim her taraftan güneş alsa da öğleden önce bir taraf serin sonrasında diğer taraf. Ama yine de pişik olmasın isilik olmasın çok korkarım taze et:/

Bugün de doğurmazsam 40. Haftayı doldurursa 4 kg bebek olacak kızlar. Acaba pztesi gittiğimde doktordan doğumu başlatmasını istesem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…