2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Selaaam kızlar bende bu gidişle temmuza kalacağım dün doktora gittim ne açıklık var ne de nstde sancı. Benim kız 40.haftayı bekleyecek herhalde. Bir de suratının her yerini elleriyle kollarıyla kapatmış asla göstermedi kendini çok nazlı bir bebiş geliyor

Bebek hareketleri az az da olsa devamsa sıkıntı yok beklesin 40-41 i diyor doktorum
Ama hareket azalır veya hiç olmazsa acilen gel demişti. Kakasını yapıyor suyu bulanıyor sonuç kötü oluyor dedi ki ilk kez ağzından olumsuz bu cümleler çıktı.
O iş biraz nasip işi. Allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin diye boşuna demiyoruz

Amiin inşallah Ben yurtdışında normal doğumu daha çok duyuyorum sezeryan hiç rastlamadım gibi bişey ondan merak ettim birazda.
Dün gittiğimiz arkadaş görümcesinin hiç ultrasona girmediğini,nstye bağlanmadığını,detaylı ultrasona,ikili teste bile girmediğini söyledi.Amerikada yaşıyormuş ben şok oldum biraz

Evin sıcaklığına göre ayarlayağız artık zaten uzun kollusuz olmaz anne karnından çıkınca üşür kuzucuklar sıcak olursada çıt çıt bodyler yeterli olur, yaz bebeği güzel olacak gibi, ilki ocakta doğmuştu lahana gibi giydirip sarıyordum hala nefret eder incecik giymek ister kışın bile

Ilk dogumda kaka yapmiştim beyefendi, suyum patlayınca kahverengimsiydi sıvı. O yüzden direk hastaneye gittik. Normalde burda sancıların s,klasmasini beklemen lazim. Ama kakasını yutmamisti. Dogumdan sonra extra kontroller yapıyorlar eve göndermeden.

Canım oğlumu 41. Haftada doğurdum hiç bir sıkıntıda çıkmadı doktorlar ihtimalleri hep söylerler. Şuan bana.neler söyleniyor bir bilsen her dönüşümde istemsizce ağlıyorum. En iyisi hep iyiye odaklanmak.

Mormenekse89 senin normal mi oldu sezeryanmi kanaman nasil plesanta asagidaydida seninde oyuzden merk ettim anlatsana neler olduğunu
Canm 35 haftaya kadar. Devlet hastanesi perinatoloji ve kadın doğuma gttm perinatoloji de hep değisiyor blyrsn hepsi sezeryan dedi 36 da plasentan yukarı yerlesimli normal doğuma engel değil dedi riskleri var. Hala az dedi ilk bebeğin normal oldugu için dedi ki normal sezeryan olsun dedm devlette öyle bişey yokmuş neyse kadın dogumcum da dedi sen istersen yinede yaparz dedi ama karara sana ait dedi cumaya yani yarın için ameliyat dedik anestezi hazırlığı için. Gidicektim nst de sancn çıkmış dedi. Ve muayene etti 5 cm aciklik senin doğum baslamis bile dedi ve normal doğuma alındım benim doğum sonrası kanamam oldu canm hemde fazla oldu ama hazirlikliydilar

Canim ben klima acmiyorum bebegim icin
Ve pişiyorum resmen pencereleri acik bırakıyorum
Geceleri uzun kollu giydiriyorum gun icerisinde zibinla

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden de bebek ve ben iyiyiz çok şükür Allah inşallah hepinize nasip etsin hayırlısı ile. Çok farklı bi duyguymuş gerçekten ne agrı ne acı insanın gözünde olmuyor sezeryan olacaklar için söylüyorum korkulacak hiç bir yanı yokmuş içinizi ferah tutun ne sonta ne anestezi hiç bir acı duymuyorsunuz.

Cok mutlu oldum senin adina
İnsallah bundan sonrada aci duymazsin
Ayaklarini hisediyor musun ignenin etkisi gecmiş mi?

Cnm masallah ya cok sevindim iyi olmaniza. sen spinal olmustun degil mi ne kadar sürdü sezaryenin.

kızlar aneztezi doktorundan onayı aldım doktorun yanına gittim yarın gel diğer doktorla değerlendirelim belki yarın bile alabiliriz dedi bu gece bana uyku yok
Cnm haftan gayet iyi bence hic kafana takma insallah saglikla dogumunu yaparsin
Cnm senin ne kadar acilman var kacinci haftandaydin ya bana doktor acilma kontrolü yapmiyor sezaryen olacagim icin mi bilmem
Ben de istanbuk dayim cnm benim evde cok sicak ama ben uzun kol giydirecegim kollarin katlanma yerleri birbirine degmemesi gerekiyor yoksa isilik olurlar üzerlerini örtmem sanirim yada tülbent gibi cok ince biseyle örterim uyurken

Giresundayim

Allah'ın izniyle yakında hepsi biticek kucağımıza alicaz tospikleri

Gözün aydın canım benim Allah anali babali buyutmek nasip etsin. Ben de sezeryan olacam rahatlattin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…