2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Aynen öyle hemşire de diyor bana acı eşiğin yüksekmiş. Ama önemli olan bebek herşeye onlar için katlancaz mecbur.
Allah analı babalı büyütsün gözün aydın ,maşallahın var canım.Bende bir çok konuda dayanıklı olmamla bilinirim ama senin kadar kolay geçiremedim sezeryanı ama ben hiç dinlenemedim ,hiç uyuyamadım ,yanımdaki insanlar beni hiç rahat ettirmedi onunda etkisi oldu bence ,iki gün hiç uyumadım onlara güvenemediğimden, vücut yorgunluğuyla birleştiği ne olduysa baya ağrı yaptı..evime gelince rahatladım,dinlenme çok önemli, yanındaki insan cok önemli

O bahsettiğiniz düzenli ama hareketten daha yumuşak hareketlilik bende de çok oluyor. Sanıyorum burada arkadaşlarım söylediği hıçkırma oluyor o. Gerçekten hıçkırık gibi uzun sürüyor hep aynı yerde oluyor ve belli aralıkla oluyor

Teşekkürler canım önerilerinizi dikkate alacağım mutlaka.

Sende doguruyorsun başladı hadi diye diye geliyor çocuk

Bende öyleyim iki gündür hiç uyuyamadm

kızlar baya heyecan yaptım gece ta 2 de yattım geride 5 te uyandım kesin bile değil bugün olacağı ama baya duygusallaştım eğer sez almazlar gün verirlerse yazarım yoksada kendimi toparlayınca yazarım anca
Sakin ol bu kadar sıkma kendini gireceksin 10 dakika sonra bebeğin çıkmış olacak sende arkasından cikcaksin ver hepsi bu kadar evaldin kucağında bı ohh cekceksin

Sakin ol bu kadar sıkma kendini gireceksin 10 dakika sonra bebeğin çıkmış olacak sende arkasından cikcaksin ver hepsi bu kadar evaldin kucağında bı ohh cekceksin
çok heyecanlıyım belkide almaz ama belkide bikaç saat sonra miniğim yanımda olucak prensesimle kavuşucaz bakalım ne dicek az sonra hastaneye gidicez

çok heyecanlıyım belkide almaz ama belkide bikaç saat sonra miniğim yanımda olucak prensesimle kavuşucaz bakalım ne dicek az sonra hastaneye gidicez
Canım güzel haberler bekliyoruz senle günümüz tam aynı. Sezaryen için biraz erken değil mi? Benim doktorum neden hep bekletme peşinde yaa. Ben de artık doğurmak istiyorum bugün ben de soracağım detaylı

Canım güzel haberler bekliyoruz senle günümüz tam aynı. Sezaryen için biraz erken değil mi? Benim doktorum neden hep bekletme peşinde yaa. Ben de artık doğurmak istiyorum bugün ben de soracağım detaylı
canım ilkim ölü doğumdu oğlumda 37 haftalıkken doğdu biranda öncesinde sancım olmadan o yüzden biranda doğum başlama ihtimali olduğu için riske atmak istemediğini söyledi bugün diğer doktorla birlikte değerlendiricekler bakalım belkide gün verirgönderir ama hazırlıklı gel belki alabiliriz dedi o yüzdende çok çok heyecan yaptım

Anladım canım inşallah sağ salim kavuşuruz hepimiz benim de bugün suyumun miktarına bakıp doğum haftaya mı kalsın yoksa pzt mi olsun onu söyleyecek. Aksi gibi kendi doktorum da kapalı bir ameliyat olacakmış pzt günü,ben de o iyileşmeden benim doğum olayı olursa diye panikteyim. İki güne toparlarım diyor ama bence zor

Doğrudur canım sen dinlenemedin diye belki öyle olmuştur belki. Sağlıklı olsunlar da bebekler gerisi mühim değil

Oysss neden sarılık oldu sarı tülbent felan ortmedinmi şuan sagdece kasıklarımda hafif ağrı var ayağa kalkınca bacaklarım çekiliyor sanki uzandim oyle dogurmambenya daha var bana
Sutum cok az geliyo yaa bi turlu doyuramadim cocugumu doktorumuzda artmadan halledelim dedi. Sari tulbent noluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…