- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #23.281
Allah analı babalı büyütsün gözün aydın ,maşallahın var canım.Bende bir çok konuda dayanıklı olmamla bilinirim ama senin kadar kolay geçiremedim sezeryanı ama ben hiç dinlenemedim ,hiç uyuyamadım ,yanımdaki insanlar beni hiç rahat ettirmedi onunda etkisi oldu bence ,iki gün hiç uyumadım onlara güvenemediğimden, vücut yorgunluğuyla birleştiği ne olduysa baya ağrı yaptı..evime gelince rahatladım,dinlenme çok önemli, yanındaki insan cok önemliAynen öyle hemşire de diyor bana acı eşiğin yüksekmiş. Ama önemli olan bebek herşeye onlar için katlancaz mecbur.
O bahsettiğiniz düzenli ama hareketten daha yumuşak hareketlilik bende de çok oluyor. Sanıyorum burada arkadaşlarım söylediği hıçkırma oluyor o. Gerçekten hıçkırık gibi uzun sürüyor hep aynı yerde oluyor ve belli aralıkla oluyorMerhabalar kızlar. Doğum yapanları tebrik ederim. Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.
Benim de günüm belli artık. 26 Haziran Pazartesi inşallah, sezaryen. Yalnız konuştuğunuz gibi acayip bir baskı aşağı doğru ve vajina ağrısı. Kızımda hiç olmamıştı. Yürürsem daha da fena sanki bıçak saplanıyor. 2 gündür bebek aşırı hareketli. Bir de karnımda kalp atışı gibi düzenli bir hareketlilik oluyor, eşim bile gördü tık tık atışları, bebek hareketi gibi değil. İlk doğum sezaryendi, böyle şeyler de hiç olmamıştı şimdi tam anlayamıyorum ne oluyor
Teşekkürler canım önerilerinizi dikkate alacağım mutlaka.Kuzum en azından ilk 10 gün falan dikkat edin derim, çünkü bebekler dış dünyaya alışıncaya kadar vücut ısısını falan ayarlayamıyorlar
Benim yengem de İstanbul da temmuz ortası doğum yapmıştı, yaşlı bir yeni doğan kontrol doktoru geldi bu ne ya dediği çocuğu uzun uzun giydirmişsiniz dedi (bunu adam kendi odasında klima tam direk gelecek şekilde çocuğu soydu o gece çocuk hiç uyumadı ufacık yavru pıtır pıtır yelleniyordu) demem o ki bizler de lohusa teri derler onu ben yaşamıştım, çok terleyeceğiz terledikçe de acayip şekilde rahatlayacağız sonrasında zaten bizde bebişte normale dönecek
Sende doguruyorsun başladı hadi diye diye geliyor çocukYalancı sancı bence yaşadığımız şuan bende on dakkada bir beş dakkada bir yedi dakkada bir baskı yiyorum dakkika turuyorum hep lavaboya gittim afedersin iç giysimi yeni değişmiştim ıslanmış hemen uzandigim yede yürürken sol bacağım cekildi sanki sendede oylemi adet ağrısı gibi ağrı giriyor hafiften. Sızlatıyor
Evet ilk gün aşırı oldu kundak yaptm ben çözüm olarakEvet evet geçti bütün etkisi yürüdüm baya bebek sürekli sıçrıyo irkiliyo en ufak sese. Sizinde öylemi oluyor ki
Benim daha ilk günden gogsum yara oldu ilk gebeligimdede oldu.Selamlar herkese yazamadim hic sizlere ne var ne yok kizlar nasil gidiyo?
Bende öyleyim iki gündür hiç uyuyamadmAllah analı babalı büyütsün gözün aydın ,maşallahın var canım.Bende bir çok konuda dayanıklı olmamla bilinirim ama senin kadar kolay geçiremedim sezeryanı ama ben hiç dinlenemedim ,hiç uyuyamadım ,yanımdaki insanlar beni hiç rahat ettirmedi onunda etkisi oldu bence ,iki gün hiç uyumadım onlara güvenemediğimden, vücut yorgunluğuyla birleştiği ne olduysa baya ağrı yaptı..evime gelince rahatladım,dinlenme çok önemli, yanındaki insan cok önemli
Yaa maşallah sana büyüyor annesi az kaldı inşallah evinize gidip güzel güzel buyutceksin evladını1.800 olmuştu son cmtesi günü gittiğimizde tekrar sorucam son kilosunu
Sakin ol bu kadar sıkma kendini gireceksin 10 dakika sonra bebeğin çıkmış olacak sende arkasından cikcaksin ver hepsi bu kadar evaldin kucağında bı ohh cekceksinkızlar baya heyecan yaptım gece ta 2 de yattım geride 5 te uyandım kesin bile değil bugün olacağı ama baya duygusallaştım eğer sez almazlar gün verirlerse yazarım yoksada kendimi toparlayınca yazarım anca
çok heyecanlıyım belkide almaz ama belkide bikaç saat sonra miniğim yanımda olucak prensesimle kavuşucaz bakalım ne dicek az sonra hastaneye gidicezSakin ol bu kadar sıkma kendini gireceksin 10 dakika sonra bebeğin çıkmış olacak sende arkasından cikcaksin ver hepsi bu kadar evaldin kucağında bı ohh cekceksin
Hakkınizda en hayırlısı en sağlıklısı olsun inşallahçok heyecanlıyım belkide almaz ama belkide bikaç saat sonra miniğim yanımda olucak prensesimle kavuşucaz bakalım ne dicek az sonra hastaneye gidicez
Canım güzel haberler bekliyoruzçok heyecanlıyım belkide almaz ama belkide bikaç saat sonra miniğim yanımda olucak prensesimle kavuşucaz bakalım ne dicek az sonra hastaneye gidicez
canım ilkim ölü doğumdu oğlumda 37 haftalıkken doğdu biranda öncesinde sancım olmadan o yüzden biranda doğum başlama ihtimali olduğu için riske atmak istemediğini söyledi bugün diğer doktorla birlikte değerlendiricekler bakalım belkide gün verirgönderir ama hazırlıklı gel belki alabiliriz dedi o yüzdende çok çok heyecan yaptımCanım güzel haberler bekliyoruzsenle günümüz tam aynı. Sezaryen için biraz erken değil mi? Benim doktorum neden hep bekletme peşinde yaa. Ben de artık doğurmak istiyorum bugün ben de soracağım detaylı
Anladım canım inşallah sağ salim kavuşuruz hepimizcanım ilkim ölü doğumdu oğlumda 37 haftalıkken doğdu biranda öncesinde sancım olmadan o yüzden biranda doğum başlama ihtimali olduğu için riske atmak istemediğini söyledi bugün diğer doktorla birlikte değerlendiricekler bakalım belkide gün verirgönderir ama hazırlıklı gel belki alabiliriz dedi o yüzdende çok çok heyecan yaptım
Ne doğuracam temmuza tutucamSende doguruyorsun başladı hadi diye diye geliyor çocuk
Haberlerini bekliyoruz cnmkızlar baya heyecan yaptım gece ta 2 de yattım geride 5 te uyandım kesin bile değil bugün olacağı ama baya duygusallaştım eğer sez almazlar gün verirlerse yazarım yoksada kendimi toparlayınca yazarım anca
Doğrudur canım sen dinlenemedin diye belki öyle olmuştur belki. Sağlıklı olsunlar da bebekler gerisi mühim değilAllah analı babalı büyütsün gözün aydın ,maşallahın var canım.Bende bir çok konuda dayanıklı olmamla bilinirim ama senin kadar kolay geçiremedim sezeryanı ama ben hiç dinlenemedim ,hiç uyuyamadım ,yanımdaki insanlar beni hiç rahat ettirmedi onunda etkisi oldu bence ,iki gün hiç uyumadım onlara güvenemediğimden, vücut yorgunluğuyla birleştiği ne olduysa baya ağrı yaptı..evime gelince rahatladım,dinlenme çok önemli, yanındaki insan cok önemli
Benim bebek te oyle canim
Sutum cok az geliyo yaa bi turlu doyuramadim cocugumu doktorumuzda artmadan halledelim dedi. Sari tulbent noluyoOysss neden sarılık oldu sarı tülbent felan ortmedinmi şuan sagdece kasıklarımda hafif ağrı var ayağa kalkınca bacaklarım çekiliyor sanki uzandim oyle dogurmambenya daha var bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?