2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Çnm grupta kaç kişi doğum yaptı
Güncelleme yapılmamış ilk syfda. Bizlr de takp ediyorus . Sdeçe erken doğan bebekler gözüküyor. Güncelleme yaprmsn çanm
Yapacam canim
Kendime gelemedim daha
Zaten bu hafta icinde cogu kisi dogum yapmişlar gruptakiler

Temmuz anneleri 3 temmuz saat 8 de kucagıma alıcam benn hemde 39+3 olmus olcam en geç bebegi alıncak benim galiba sezeryan olarak kimse 39 dan sonra beklemiyor şansıma artıkk

Ben daha bugun 35ci haftama girdim. Normal dogum bekliyoruz, sanırım en erken bir ay sonra gelir. Ve şimdiden bazen yürürken agrilarim oluyor. Millet nasil yürüyüş yapıyor anlamış degilim valla.

Ben daha bugun 35ci haftama girdim. Normal dogum bekliyoruz, sanırım en erken bir ay sonra gelir. Ve şimdiden bazen yürürken agrilarim oluyor. Millet nasil yürüyüş yapıyor anlamış degilim valla.
Biliyor musun benimde o zaman bebek asla yürütmüyordu sonra ne oldusaysa bilmiyorum suan tabiki cok zor hiç yoktan 3 4 dk dan fazla yürümeye basladım galiba bebek pozisyonuyla alakalı o kendini degistirince bende rahat yürümeye basladım ama zaten her türlü hareket etmek cok zor

Sutum cok az geliyo yaa bi turlu doyuramadim cocugumu doktorumuzda artmadan halledelim dedi. Sari tulbent noluyo
Ben iki evladım Ada kullandım sari kıyafet sarı eşarp hiç sarılık yaşamadık çok şükür benim göğüsler başladı yine sizlamaya akmaya pet kullanıyorum dünden beri.

İkinizide yanıma Alaçam gezmek için belki etki yapar sizede

Inanirim, su donemde tuvalete çıkamamak bile bel ağrısi yapabiliyor diye biliyorum. O konuya da care bulmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…