2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Humana still, bestlak damla inciri kaynatıp içmek gibi yöntemler benim ilk çocuğum da işe yarıyordu baya

Aynen öyle hemşire de diyor bana acı eşiğin yüksekmiş. Ama önemli olan bebek herşeye onlar için katlancaz mecbur.

Ben tekli koltuğa arkama 2 kırlent koyup hafif böyle kaykılarak oturuyorum başka rahat edemiyorum, normal otursam benimde sert oluyor, bide karnım baya aşağı indi resmen bacağımın arasında
İkimizin hiç bir farkı yok sana öyle söyleyim

Evet akıntımda fazlalasıyor az azda kacırıyomıyım akntimi blemıorum ayenn benımde ole son haftalarya ondan muhtemel

Evet akıntımda fazlalasıyor az azda kacırıyomıyım akntimi blemıorum ayenn benımde ole son haftalarya ondan muhtemel
Bir saat içinde iki kere iç giysi değiştim resmen uzandigim yerde akıyor son zamanlar onun için her halde

Evet hastanedeyim çok şükür canım iyiyiz darısı sizlere inşallah birde kızlar sütüm damla damla geliyor hemşire normal ilk gün dedi sizinde öyle mi
Sürekli emzir kolostrum yani ağız sütü koyu olduğu için genelde ilk gün öyle gelir bebek emdikçe inecek sütün minik olduğu için yorulur az az emer pes etme sık sık dene

Merhabalar kızlar. Doğum yapanları tebrik ederim. Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.
Benim de günüm belli artık. 26 Haziran Pazartesi inşallah, sezaryen. Yalnız konuştuğunuz gibi acayip bir baskı aşağı doğru ve vajina ağrısı. Kızımda hiç olmamıştı. Yürürsem daha da fena sanki bıçak saplanıyor. 2 gündür bebek aşırı hareketli. Bir de karnımda kalp atışı gibi düzenli bir hareketlilik oluyor, eşim bile gördü tık tık atışları, bebek hareketi gibi değil. İlk doğum sezaryendi, böyle şeyler de hiç olmamıştı şimdi tam anlayamıyorum ne oluyor

Bende istanbuldayım. Şuan çok sıcak gerçekten. Zıbın + şort yada kısa kollu tayt falan olmalı bence. Uzun kollu çok fazla.

Kuzum en azından ilk 10 gün falan dikkat edin derim, çünkü bebekler dış dünyaya alışıncaya kadar vücut ısısını falan ayarlayamıyorlar

Benim yengem de İstanbul da temmuz ortası doğum yapmıştı, yaşlı bir yeni doğan kontrol doktoru geldi bu ne ya dediği çocuğu uzun uzun giydirmişsiniz dedi (bunu adam kendi odasında klima tam direk gelecek şekilde çocuğu soydu o gece çocuk hiç uyumadı ufacık yavru pıtır pıtır yelleniyordu) demem o ki bizler de lohusa teri derler onu ben yaşamıştım, çok terleyeceğiz terledikçe de acayip şekilde rahatlayacağız sonrasında zaten bizde bebişte normale dönecek

Kahve bende içmiştim ama yine de dediğin gibi boynumdaki ağrı anca 1 haftaya falan geçmişti, lohusa terini attıkça rahatlıyordum valla

Bunda da çantama küçük su ısıtıcı koyacağım, oda da yine kahve yapar içerim artık

Evet hastanedeyim çok şükür canım iyiyiz darısı sizlere inşallah birde kızlar sütüm damla damla geliyor hemşire normal ilk gün dedi sizinde öyle mi

Canım bebişin hayırlı olsun tekrardan, benim ilk gebeliğimde sezeryan 3.günü gelmişti ilk sütüm, senin damla damla geliyor ise ilk günler için yeterli olur, ekstra birşey yapmana da gerek yok bol bol su iç ve hoş bol emzir artacaktır

(Benim 3.gün birden ikisinden de ağız sütü denen daha koyu olan sütten gelmişti sonra 2 yaşına kızımı Nerdeyse anne sütü ile besledim)

Benim ilkinde suyum geldi,aniden kalkmıstım uzandığım yerden ve dogrulunca pat su geldi,ben çiş sandım ,WC gittim baktım berrak tertemiz kokusuz bir şey, sonra sızıntı şeklinde akmaya devam etti hiç durmuyordu tmm dedim bu su

Bir kaç kez mama verirsen sarılık kolay atlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…