- 10 Kasım 2022
- 5.135
- 4.224
- 103
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #23.241
Haha benimde bayramdan sonra konturolum.var bakalım bana ne diycek lerÖndeyim ama ne sancı var ne açılma :) suyu az ben de bilmiyorum doktorun bayramdan sonraya koyası var hep ben de su bakımından biraz korkuluyum yarın kontrolüm var bakalım
Amiiin tesekkur ederiimPheebs LadyMorganas ve doğuran diğer arkadaşlarım bir süredir yoktum. Allah analı babalı sağlıklı kısmetli büyütmeyi nasip etsin darısı bizlere inşallah
Çok şükür iyi diyelim iyi olsun sanki canımı alacak bu baskı yapmadi ayaktayken de yapıyor uzanincada o ceden uzaninca yapmıyordu şimdi yapıyor. Bir saattir bazen sanki arka lavabo isteğim geliyor sakin kalmaya çalışıyorum yalanci sancidir die senin annelik nasıl gidiyor Alisa bildinmiSelamlar herkese yazamadim hic sizlere ne var ne yok kizlar nasil gidiyo?
YaaaaKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden de bebek ve ben iyiyiz çok şükür Allah inşallah hepinize nasip etsin hayırlısı ile. Çok farklı bi duyguymuş gerçekten ne agrı ne acı insanın gözünde olmuyor sezeryan olacaklar için söylüyorum korkulacak hiç bir yanı yokmuş içinizi ferah tutun ne sonta ne anestezi hiç bir acı duymuyorsunuz.
Benımde alt kısım dıorum aha cıkıcakmı ne bole degisik bı sızı gibimi desem nebıleım farklı bisi agrı mı anlamadm giriyor alttanYa kızlar hem ayaktayken hem uzanırken baskı yiyomusunuz alt bölgeden bir saattir uzanıyorum fena baskı yapıyor bende
Yalancı sancı bence yaşadığımız şuan bende on dakkada bir beş dakkada bir yedi dakkada bir baskı yiyorum dakkika turuyorum hep lavaboya gittim afedersin iç giysimi yeni değişmiştim ıslanmış hemen uzandigim yede yürürken sol bacağım cekildi sanki sendede oylemi adet ağrısı gibi ağrı giriyor hafiften. SızlatıyorBenımde alt kısım dıorum aha cıkıcakmı ne bole degisik bı sızı gibimi desem nebıleım farklı bisi agrı mı anlamadm giriyor alttan
Yalancı sancı bence yaşadığımız şuan bende on dakkada bir beş dakkada bir yedi dakkada bir baskı yiyorum dakkika turuyorum hep lavaboya gittim afedersin iç giysimi yeni değişmiştim ıslanmış hemen uzandigim yede yürürken sol bacağım cekildi sanki sendede oylemi adet ağrısı gibi ağrı giriyor hafiften. Sızlatıyor
1.800 olmuştu son cmtesi günü gittiğimizde tekrar sorucam son kilosunuCok şükür canım erken doğdu bunlar çok normal zamanla damagi gelişinde gerekde kalmaz inşallah. şimdi kaç kilo oldu minik savasci
Aynen valla ayniyiz değiştim yarım saat bile olmadan gene ıslanmış. Kıyafet degismekten kıyafet kalmadi şuan karnım yuvarlak taş gibi olmuş ovuyorum bakalım duzelecekmi yalancı sancı yaşıyoruz benceAynısını yaşadım 1 saat önce, bir de kımıldayamadım uzanırken ayağımı bile kaldıramadım. Sonra biraz hafifledi, hemen ılık duşa girdim şimdi daha iyiyim. Ama bir konuda kafam çok karışık, su gelmesi gerçekten anlaşılan birşey mi akıntı ile karıştırılır mı çünkü 2 gündür akıntım çok, inanılmaz da bir baskı var sürekli tuvaletteyim
Vallahi şunu sana çok samimi söyleyim sinek ısırığı kadar bile acı duymuyorsun kasılma hiç kasılınca tedirginlikten bence insanlar böyle hissediyor bende çok korkuyordum ama korkulacak bişey yok ilk yürümek bile öyle abartıldığı kadar olmuyor hafif acı ve yanma hissi oluyor. Hepsi oYaaaaAllah analı babalı büyütsün darisi bize ve burdakı dogum yapmamısgüzel arkadaslarımıza inseAllah benımde spınal sezeryan olucak Allahın ıznıyle bole okudukca rahatlıyorum
Oyysss masallh tospige az kaldı alıcaksın kucağına1.800 olmuştu son cmtesi günü gittiğimizde tekrar sorucam son kilosunu
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden de bebek ve ben iyiyiz çok şükür Allah inşallah hepinize nasip etsin hayırlısı ile. Çok farklı bi duyguymuş gerçekten ne agrı ne acı insanın gözünde olmuyor sezeryan olacaklar için söylüyorum korkulacak hiç bir yanı yokmuş içinizi ferah tutun ne sonta ne anestezi hiç bir acı duymuyorsunuz.
İnşallah cnm iki hafta oldu bu zamN kolay geçti şimdi sanki geçmiyor inanılmaz bir sabırsızlık özlem var dayanamıyorum sanki acayip hislerdeyim duygusallıktayım...Oyysss masallh tospige az kaldı alıcaksın kucağına
Benide çok korkutmuşlardı ilk yürü e yada somrasında yaranı bastırıyorlar falan 3-4 kez gelip bastırdılar kontrol etdiler ve dendiği kadar acı hissetmedim ağrı tabiki hissediyorsun yatıp kalkarken ama o kadarıda normal sonuçda ameliyat...Vallahi şunu sana çok samimi söyleyim sinek ısırığı kadar bile acı duymuyorsun kasılma hiç kasılınca tedirginlikten bence insanlar böyle hissediyor bende çok korkuyordum ama korkulacak bişey yok ilk yürümek bile öyle abartıldığı kadar olmuyor hafif acı ve yanma hissi oluyor. Hepsi o
Valla ben o hissi dogumun son 20dksi hissettim oncesinde hep idrar torbamda baski vardiÇok şükür iyi diyelim iyi olsun sanki canımı alacak bu baskı yapmadi ayaktayken de yapıyor uzanincada o ceden uzaninca yapmıyordu şimdi yapıyor. Bir saattir bazen sanki arka lavabo isteğim geliyor sakin kalmaya çalışıyorum yalanci sancidir die senin annelik nasıl gidiyor Alisa bildinmi
Doğrudur cnm insan ozlemezmi kokusunu içine çekmek ister az daha sabır çok az kaldı dayanİnşallah cnm iki hafta oldu bu zamN kolay geçti şimdi sanki geçmiyor inanılmaz bir sabırsızlık özlem var dayanamıyorum sanki acayip hislerdeyim duygusallıktayım...
Oysss neden sarılık oldu sarı tülbent felan ortmedinmi şuan sagdece kasıklarımda hafif ağrı var ayağa kalkınca bacaklarım çekiliyor sanki uzandim oyle dogurmambenya daha var banaValla ben o hissi dogumun son 20dksi hissettim oncesinde hep idrar torbamda baski vardicoook cok guzel valla bugun biraz sarilik dolayisiyla ayri dustuk pasamla yatis verdiler ama yarin sabah kaldigimiz yerden devam insallah sut gelsin artsin diye ugrasiyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?