2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
kızlar rahmimden rahim çıkışına doğru bir batma hissi var 1 saattir.bugün tüm gün bebeğim hareket halindeydi ama sert ve bir yerde toparlanıp başka bir yere geçiyor gibi doğum bu şekilde başlamıyor değil mi? doktorum belden gelen ağrı doğum belirtisidir demişti . bebeğimi de bayramdan sonra bekliyoruz çok tedirgin oldum salı günü kontrolüm var erken mi gitsem acaba

Allah sabir versin
Anlayamıyorum niye kendi isimlerini koyuyolar kaynana ve kayinpederler

Onların memleketinde inanılmaz bir sekilde yaygın bir gelenek. Esimin her en büyük kuzeni, babasının adini koymuştur ogluna. Bizden 9 yas kucuk görümcem bile hem kayınpederinin ismini hemde Yanina ek isim koydu. Halbuki abimde koymadi diyip inatlasabilirdide. Normalde dediğim dedik insandır çünkü.
Bu insanların bir kısmı avrupada büyümüş olmalarına rağmen bu konuda beni cok sasirtmislardir.
Isin komik tarafi, benim babaannem ve anneannemin ismi ayni olmasina rağmen 35 sene once annemler o ismi bana vermemişler. Neyse kızda sorun olmicak en azından, son dk gol yemeğimde erkek doğurup

Ben dogum sancisini adet kramplarına benzetmiştim, Hiç batma hissi oldugunu hatırlamıyorum.
Belim, karnım ve bacaklarım inanılmaz agridiydi.

Pheeb lohusa şerbeti ben.
Hemmsıvı hem şekerli hem lezzetli
Bol bol ondan içerdim ve bir gün bile süt sıkıntısı çekmedim
İlk gün mama verdim bebeğe ama tek sebebi uyumak istememdi, çok yorgundum.
Bende kayisi hosafi iciyorum tuvalet rahat olsun diye sekerli yapti annem ama lohusa serbetinide deneyeyim suan her seyi denerim yeter ki doysun saglikli olsun

Hemen alip deniyorum yaa evet uzmemeye calisiyorum kendimi yine bi faydasi yok zarari olcak aksine o yuzden elimden geleni yapiyorum aliscaz birbirimize yeni tanistik

Kızlar ben de doktordan geldim. Pazartesi günü sezaryen olarak doğuma giriyorum 37+5 olmuş olacak o gün. Suyu az hala çünkü bayramdan sonraya koyamam dedi doktor çok heyecanlandım
Gozün aydin cnm ya belirlenmesi cok iyi az kalmiş ne güzel darisi başıma dogru zamanda insallah. Ikizlerle 38 i bekleyecek olan bi benim sanırım. Arastirma hastanesinin doktorları nasıl bu kadar ileri veriyolar anlamiyorum ben de 37 de girmek istiyorum doguma.

Pheeb lohusa şerbeti ben.
Hemmsıvı hem şekerli hem lezzetli
Bol bol ondan içerdim ve bir gün bile süt sıkıntısı çekmedim
İlk gün mama verdim bebeğe ama tek sebebi uyumak istememdi, çok yorgundum.
Lohusa şerbeti nasıl oluyor? İnt baktım da lohusa şekeri diye bir şey varmış onu alıp falan yapılıyor bahsettiğiniz bu mu? Bende yapayım şimdiden. Kayısı hoşafı da yaptım. Her şeyi hazır edeyim.

Ben bikac gun anlik baskilar hissetmistim hafif adet agrisi ve bagirsaklarim hareketliydi. 5 6 gun surdu boyle bel agrisi dogum kasilmalari zamani oldu bende mesela. Bence doktoruna bilgi ver.

Kızlar ben de doktordan geldim. Pazartesi günü sezaryen olarak doğuma giriyorum 37+5 olmuş olacak o gün. Suyu az hala çünkü bayramdan sonraya koyamam dedi doktor çok heyecanlandım
Hadi hayırlısı olsun darısı bana. Benim de suyu azalmıştı. Ben de pazartesi gün alicam bakalım

Evet genelde beklemekten yanalar . Benimde doktorum öyle . Sezeryan olabilmek için ya kendin bunu isteyeceksin planlı şekilde olacak yada doğumda anne veya bebeğin sağlığı tehlikede olacak o zaman sezeryan yapıyolar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…