- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #23.341
Allah sabir versinValla oyle bir baski yaptiydiki esime, esim yanıma gelip aglamisti sinirinden. Mutluluğu bana cok goruyor diye. Sok olmuştum. Neyseki alistilar artık.
Kızlar ben de doktordan geldim. Pazartesi günü sezaryen olarak doğuma giriyorum37+5 olmuş olacak o gün. Suyu az hala çünkü bayramdan sonraya koyamam dedi doktor çok heyecanlandım
Allah sabir versin
Anlayamıyorum niye kendi isimlerini koyuyolar kaynana ve kayinpederler
kızlar rahmimden rahim çıkışına doğru bir batma hissi var 1 saattir.bugün tüm gün bebeğim hareket halindeydi ama sert ve bir yerde toparlanıp başka bir yere geçiyor gibi doğum bu şekilde başlamıyor değil mi? doktorum belden gelen ağrı doğum belirtisidir demişti . bebeğimi de bayramdan sonra bekliyoruz çok tedirgin oldum salı günü kontrolüm var erken mi gitsem acaba
belimde hiç ağrı yok ama adet sancılarım bu şekilde oluyor benim batma gibi makata doğruda bir ağrım varBen dogum sancisini adet kramplarına benzetmiştim, Hiç batma hissi oldugunu hatırlamıyorum.
Belim, karnım ve bacaklarım inanılmaz agridiydi.
Benimde pazartesi, 3 kişi olduk sanırımKızlar ben de doktordan geldim. Pazartesi günü sezaryen olarak doğuma giriyorum37+5 olmuş olacak o gün. Suyu az hala çünkü bayramdan sonraya koyamam dedi doktor çok heyecanlandım
Ay cnm siz daha koymadiniz mi ismi ben de daha karar vermedim gec kaldim diyordumİyi yaptiniz koymadiniz ilk cocuk bide
Bizde daha isim belli degil
Bende kayisi hosafi iciyorum tuvalet rahat olsun diye sekerli yapti annem ama lohusa serbetinide deneyeyim suan her seyi denerim yeter ki doysun saglikli olsunPheeb lohusa şerbetiben.
Hemmsıvı hem şekerli hem lezzetli
Bol bol ondan içerdim ve bir gün bile süt sıkıntısı çekmedim
İlk gün mama verdim bebeğe ama tek sebebi uyumak istememdi, çok yorgundum.
Hemen alip deniyorumCanım bebek şekeri sarılık, öyle sarı birşey örtmekle geçmez. Arkadaşın sütü şimdiden akmaya başladığı için yaşamaması normal bebeğinde sarılık. Ben envayi çeşit çay bitki denemiş biri olarak hem hazırlaması vs zor diye onlardan vazgeçtim bestlak damla gayet güzel iş görüyor hatta sonrasında bebek sütü çekmediği için mastit olmuştum. Sen önce bu bestlak damlayı dene. Ve sağmaya çalış muhakkak bir de neden çoğalmıyor diye düşünüp stres yapma çünkü süt hormonlar sayesinde üretiliyor yani mutlu olman uykunu almış olman gerek. İlk 1 ay meme-mama devam edebilirsin üstelik bu çok doğal çünkü bu bir alışma süreci bebek sana sen bebeğe
Gozün aydin cnm ya belirlenmesi cok iyi az kalmiş ne güzel darisi başıma dogru zamanda insallah. Ikizlerle 38 i bekleyecek olan bi benim sanırım. Arastirma hastanesinin doktorları nasıl bu kadar ileri veriyolar anlamiyorum ben de 37 de girmek istiyorum doguma.Kızlar ben de doktordan geldim. Pazartesi günü sezaryen olarak doğuma giriyorum37+5 olmuş olacak o gün. Suyu az hala çünkü bayramdan sonraya koyamam dedi doktor çok heyecanlandım
Sen hastaneden ciktin mi cnm? Benim de kayisi hosafim hazirBende kayisi hosafi iciyorum tuvalet rahat olsun diye sekerli yapti annem ama lohusa serbetinide deneyeyim suan her seyi denerim yeter ki doysun saglikli olsun
İnsallah canim gidiyoruz bakalimÇok şükür kavuşmaya az kaldı
Tabi tabi 19u dogum oldu 20si ciktim ben sukurSen hastaneden ciktin mi cnm? Benim de kayisi hosafim hazir
Lohusa şerbeti nasıl oluyor? İnt baktım da lohusa şekeri diye bir şey varmış onu alıp falan yapılıyor bahsettiğiniz bu mu? Bende yapayım şimdiden. Kayısı hoşafı da yaptım. Her şeyi hazır edeyim.Pheeb lohusa şerbetiben.
Hemmsıvı hem şekerli hem lezzetli
Bol bol ondan içerdim ve bir gün bile süt sıkıntısı çekmedim
İlk gün mama verdim bebeğe ama tek sebebi uyumak istememdi, çok yorgundum.
Ayy çok heyecanlı kızlar. Güzel haberlerle bebişlerinize sağlıkla kavuşarak gelin inşallahBenimde pazartesi, 3 kişi olduk sanırım
Ben bikac gun anlik baskilar hissetmistim hafif adet agrisi ve bagirsaklarim hareketliydi. 5 6 gun surdu boyle bel agrisi dogum kasilmalari zamani oldu bende mesela. Bence doktoruna bilgi ver.kızlar rahmimden rahim çıkışına doğru bir batma hissi var 1 saattir.bugün tüm gün bebeğim hareket halindeydi ama sert ve bir yerde toparlanıp başka bir yere geçiyor gibi doğum bu şekilde başlamıyor değil mi? doktorum belden gelen ağrı doğum belirtisidir demişti . bebeğimi de bayramdan sonra bekliyoruz çok tedirgin oldum salı günü kontrolüm var erken mi gitsem acaba
Hadi hayırlısı olsunKızlar ben de doktordan geldim. Pazartesi günü sezaryen olarak doğuma giriyorum37+5 olmuş olacak o gün. Suyu az hala çünkü bayramdan sonraya koyamam dedi doktor çok heyecanlandım
Evet genelde beklemekten yanalar . Benimde doktorum öyle . Sezeryan olabilmek için ya kendin bunu isteyeceksin planlı şekilde olacak yada doğumda anne veya bebeğin sağlığı tehlikede olacak o zaman sezeryan yapıyolar .Amiin inşallahBen yurtdışında normal doğumu daha çok duyuyorum sezeryan hiç rastlamadım gibi bişey ondan merak ettim birazda.
Dün gittiğimiz arkadaş görümcesinin hiç ultrasona girmediğini,nstye bağlanmadığını,detaylı ultrasona,ikili teste bile girmediğini söyledi.Amerikada yaşıyormuş ben şok oldum biraz
İnşallah inşallah sıra sıra geliyoruz bebiş dolacak buralarAyy çok heyecanlı kızlar. Güzel haberlerle bebişlerinize sağlıkla kavuşarak gelin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?