2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar . Doğumdan sonra neyle korunmayı düşünüyorsunuz?
Ben birdahaki randevu da doktorla görüşeceğim ama bana en son spirali önermişti . Bundan önce doğum kontrol hapı kullanıyordum 1 sene kadar ama iyi gelmemişti . Bu arada ikisi de çok pahalı olmuş burda . Spiral 240€ 3 senelik . Haplar da desen 60€ paketi 3 aylık .
Bilemedim . Bana önerdiğiniz bir yöntem var mı?

Bende kayisi hosafi iciyorum tuvalet rahat olsun diye sekerli yapti annem ama lohusa serbetinide deneyeyim suan her seyi denerim yeter ki doysun saglikli olsun

Kuzum tuvalete faydası olsun dşye kayısı hoşafı iç tabii ama inan sütün bol olsun diye hele ki havalar da ısındı bol bol su iç, (zaten komposto olsun süt arttırıcı çaylar olsun sıvı oldugu için sütümüzü arttırırmış)

Evet evet zaten sagim bile yapsam uc damla sut bile gelse galon galon susuyo insan tuhaf biseymis. Su cok iciyorum hosaf iciyorum full yesillik salatasi koca koca kaseler ara ogun tahinli yogurtlu yulafli bademli biseyler tuketiyorum sicak kompres yapiyorum goguslerime ellerimle masaj yapip oyle sagiyorum sanirim gelmeye baslayacak iyice sizliyolar

Lohusa taşı (şekeri) karanfil tarçın katıyor kaynatıyor annem.
Şeker de koyuyor olabilir ben hiç yapmadım annem sağolsun o halleder hep
Ondan ben hergün bir lt kadar içerdim
Tabi bir de bol bulgurlu mercimekli pilavlar vs de yedim
Ama şerbet hem sıvı ihtiyacını karşılıyor hem de sütün tadını lezzetli yapıyor bebe için
Sütleriniz bol olsun kızlar

Çok teşekkürler. Hepimizin inşallah

Ben lansinoh kullanıyorum canm Allah razı olsun dediklerini yapicqm tahin de var evde denicem çünkü o süreci blyrm çok zor ya aşırı aşırı kanamisti gogsum ilkinde inşallah bunda dediğim hafif olur süreç tşk ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…