2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Canim kendim icin antibiyotik parol ve kan sulandirici igne 6 peket her pakete 5 tane var bide kan ilaci yazmiş
Bebek icin pazartesi saglik ocagina goturcez orda vercekler
Bebegimde sarilikta vardi 12 cikmisti bol bol emzir dedi
Geçmiş olsun canm sarılık ucin sen mi suphelendin onlar mı direk bakiyorlar

Kızlar bende sistem ters işliyor herhalde ağrılarım yeni yeni gelmeye başladı dikiş yeri sırt ağrısı :) sizlerde de varmı sırt ağrısı
Bendede ilk iki gün daha iyiydi bgn okdr ağrım oldu ki. Dikişler normal doğum olmasına rağmen ki ağrı eşiğin yüksek aşırı çok ağrıyor parol alerjim var doktor ağrı kwsici yazmamış ne icicem blmyrm oturdum agladm ağrıdan

Hastanede verdikleri ağrı kesici fayda ediyormuş demekki bendede yanma agrı var vücudumda yara yerinde

Heyecanım var ama midemden hala mahvoluyorum dün akşam az kaldı 1 haftaya bitecek herşey rahatlayacagim diye teskin ettim kendimi. Midemdeki ağrı yanma hazımsızlık nefes aldırmıyor, üstüne bide başıma ağrı girdi zonk zonk artık hamileliğin sagliklica bitmesini istiyorum. Hiç merak etme çoğumuz aynı duygular icindeyiz

Evet canım etkileniyor başta zaten anne karnında çok kilo almaya başlıyorlar inanır ısın kan şekeri o kadar düşmüşki doğduğunda ağlayanlara çıkara bebek bunun ağlayacak hayali bile yoktu hiç ağlamadı iğne vuruyorlar ağlar gibi oluyor yüzünü buruşturup uyumaya devam ediyor gözünü bile açmaya hali yoktu resmen dün küvezde gördüm ilk defa ağlıyordu şaşırdım ağladığında sevindim hatta düzeliyor diye

Sen o münnak ayaklı bebişin kokusunu içine çek bir hele en iyi ilaç bu dediklerini bile hatırlamıycaksın gene olsa bu bebiş için gene çekerim ne güzel bir duygu dersin az daha sabır sadece çoğu gitti azı kaldı

Suyum diyetle düştü benim canım normal dedi doğunca da uyuma ama çocuk başta almıştı kilo zaten onu düşüremedik mağlesef ama küveze dediğime bakma ve korkma çünki önlem amaçlı alıyorlar 2 yada 3 gün tutuyorlar sadece oksijen takviyesi veriliyor başka bişey yapmıyorlar

Doğunca hepsini yiyeceksiniz nede olsa az daha sabır

Mide de cok önemliymiş onu anladim. Hamileligimin 2. Ayindan beri cekiyorum midemden. 1.5 ay falan duzeldi sadece 6. Ay civari. Evt cnm ben de bitecek diyorum oyle teskin ediyorum kendimi. Saglikla gelsim hepsi insallah kolaylikla yapalim dogumları.

Sagolasin cnm destegin icin evt artik son zamanlar şükür.

Canim kendim icin antibiyotik parol ve kan sulandirici igne 6 peket her pakete 5 tane var bide kan ilaci yazmiş
Bebek icin pazartesi saglik ocagina goturcez orda vercekler
Bebegimde sarilikta vardi 12 cikmisti bol bol emzir dedi
Benimde bebeğimde sarılık oluştu maalesef 1 gün hastanede kaldı fototerapi gördü öyle zor ki bırakıp eve gelmek küvezde kalan çocukları olan annelere çok sabır diliyorum şimdi evde çok şükür sürekli emziriyorum ama bazen ne yaparsan yap yaşayacağın varsa yaşıyorsun bütün bebişlere sağlık diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…