2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Gecmiş olsun canim
Doktor bisey demedimi 6 saat surmesi lazim 1 bucuk saate gecmesi
cok agrin olmuştur şimdi

4 tane pijama takımı almıştım yanıma hepsini kullandım bebekten dolayı klima açılmıyor lohusa teri atılıyor resmen, yanınızda gece ve akşam için normal tişörtler koyun bence, bebeğe koyduklarıma çok denmişti az bile geldi neyseki yedek çantamda vardı arabada, yere düşüyor bebek kusuyor çişini yapıyor terliyor vs vs

Gecmiş olsun canim
Doktor bisey demedimi 6 saat surmesi lazim 1 bucuk saate gecmesi
cok agrin olmuştur şimdi
Teşekkür ederim çok şaşırdılar inanmadılar ayağını kımıltamazsın derken onlar benim bacak havadaydı ağrı kesici fayda etmedi tek spinal yaptırmıştım epidural yaptırmadığıma pişman oldum ama em büyük sıkıntım gazdı o hesapta yoktu

saolun kızlar şükür rahatlattiniz beni. Allah razı olsun hepinizden

Gözün aydın sağlıkla büyüsün oğluşun. Darısı bekleyen herkese olsun

Analı babalı büyütmek nasip etsin rabbim gözün aydın canım ne mutlu iyi bi süreç geçirmişsin darısı bize

Bazı doktorlar ufak ufak çaktırmadan sezaryene hazırlıyo bence

Size de bol su iç diyolar mı? Son haftalarda 3 doktora kontrole gittim hepsi de bol su iç dedi. Acaba bi sıkıntı mı var yoksa herkese mi diyolar? Daha önceki gebeliğimde de su iç su içmiyo musun dediklerinde 16. Haftada suyu bitmişti bebeğin. Ondan biraz tedirgin oldum ister istemez.

İçilen suyla bebeğin suyunun alakası yok ama vücut sıvıları için suya ihtyc var gebelikte kan oranı aşırı artar. Su vücuda herzmn lazm hele ki gebeye o yüzden endişelenme ama bol su iç

Benim suyuma doktorum ne zaman baksa çok iyi diyor ama her muayene sonunda bol su içelim havalar sıcak sol tarafımıza yatalım diye uyarıyor. Yani korkulacak birsey yoktur merak etmeyin

Benim de suyum iyi ama her gidişimde su iç diyor mutlaka.Bide bu gidişimde gölgede kalmaya çalış zeytinyağlı,soğuk ağır yağlı olmayan yemekler ye dedi.Havanın çok sıcak olduğu saatlerde dışarı çıkma dedi.Geçen denize gittim ben

Son düzenleme:
H

Herkes aynı şeyi söyledi bende şaşkınım ilk bebegimdede üç cm ile gtmistm ağrım vardı ama ağrı eşigm.yuksekmis ama bunda 5-6cm diyince şaşırdım gerçekten
Maşallah gerçekten canım doğum öncesi belki bol egzersiz falan yaptıysan onun da etkisi olabilir ikinci doğum olduğu için de daha kolay olmuştur belki

Yok demiyorlar canım,içiyorum ama ben düzenli, sende iç istersen belli bir oran koy kendine,içmek içinden gelmiyorsa tatlı şeyler ye üstüne ic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…