2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Sevgili doğum yapan anneler. Hayırlı olsun tekrardan.

Doğum çantasına keşke şunu alsaydın.yada almasaydim dediğiniz birşey var mi?

Daha ben hazirlamadim da
Bezi hastane verdi ben çok gerek duymadm hasta bezine ama bazı hastaneler vermeyebilir.... Onun dışında. Da bebek bezi vs islak mendil bana yetti açıkçası daha fazla koymaya gerek yokmus

Yüksek ihtimalle ondandır sağlık ocağında bir kan ver istersen ,demir ilaclarini düzenli kullan çok düştüyse bir ilaç var ondan yazıyorlar topluyor benim öyle oldu
Ya oylemi canim
Benim kan ve demir düşüktü denek ondan olabilir

Ben çok şükur baya kıyafet aldım oğlumdan kaldirdiklarimda vardı yeter şimdilik kışa Allah kerim

Kizlar doğum yapanlar yazsın demişsiniz ben hastanede alt üst pijama kullandm oda soğuktu çorap mutlaka alın bir çorap yeterli ama isteyen ikinciyi alablr iç çamaşırı üç dört tane koymustm ama gereksiz okdr. Zaten ped degisiyor çamaşır iki yeterli bazi bebekler ilk gün çok kusabiliyor. Kıyafet ve ağız mendili ne olur ne olmaz iyi olur battaniye kesinlikle yedekli alın ben üç tane battaniye götürdüm kusunca hepsi kirlendi ince battaniye hastane için bir terlik ve havlu yada peçete koyarsanız iyi olur diş fırçası vs gereksiz o durumda blmyrm ama ben yapamadım Kendime zor geldim zaten

Masallah canim, insallah ayin 11'ine daha cok toparlanır

Ben çok şükur baya kıyafet aldım oğlumdan kaldirdiklarimda vardı yeter şimdilik kışa Allah kerim
İnternetten istedim 0-3, 3-6 aylık şeyler bakalım. Kargo normalde de buraya geç geliyor, bir de arada bayram var. Daha bunların yıkanması var. İnşallah bebenin doğumuna yetişir.

kızlar aşırı sol kalçam ağrıyor bugün çok kötüyüm oturduğu yerde ınsanın kalçası sızlar mı napsam olmadı yürüyüşe çıktım adım atamadım dayanılmayacak gıbı sızlıyor ya

36+4 şu an.Senin de belli oldu mu tarih.Aslında bi 10 gün erken gibi geliyor bana ama doktorlardan çok çektiğim için nöbetçi doktorda doğumu göze alamıyorum.
Hic elleme tarihine kuzu 11 temmuz çok erken değil seni de beni de 38+5 'te alacaklar. Sezeryan icin iyi bi hafta. Benim 37+3 Şu an. 5 temmuza gün verdi. Tamam deyiverdim bende. Çok zorlaniyorum artık. Ayaklarımın üstüne duramıyorum çok şişler ve tabanlarım azıcık ayakta kalsam sızlıyor. Hakkımızda hayırlısı sağ salim kurtulalım inşallah grupça

Bir son dakika insani olarak sadece eksikleri tamamladım. Ne hastane çantam hazır ne kendi çantam daha kıyafetlerini bile yıkamadım düşün tek değilsin rahatlık konusunda. Şimdi günüm de belli. Nasıl olsa daha var diyorum hala. Allah sonumuzu hayretsin

Amin inşallah Ben de iş yapıp yatar pozisyona geçiyorum direk.Bulaşık makinesi falan boşaltmak zulüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…