- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #23.821
Bu grup hep dualarımdaSağ salim kurtulalım inşallah canım ben de tedirginimiyi olacak inşalalh iyi düşünelim dua edelim birbirimize
Herkese diyolar bence ya ben de içiyorum bol su ama her seferinde doktorum diyo suyu balığı yoğurdu ihmal etme diye ki suyumdan memnun dün yine dedi bu haftaya bu kadar suyla girmek bebek için çok iyi falan diye ama havalar sıcak diyip uyarıyo yine deSize de bol su iç diyolar mı? Son haftalarda 3 doktora kontrole gittim hepsi de bol su iç dedi. Acaba bi sıkıntı mı var yoksa herkese mi diyolar? Daha önceki gebeliğimde de su iç su içmiyo musun dediklerinde 16. Haftada suyu bitmişti bebeğin. Ondan biraz tedirgin oldum ister istemez.
Allah analı babalı büyütsün çok güzel bı ömrü olsun inşallahKızlar doğum yaptım. Oğlumu kucağıma aldım, çok şükür. Planlı sezaryen oldu. Güzel geçti, bir ara detaylı yazarım. 26.06.2023 oldu doğum günümüz, bugünlere bin şükür
En büyük destekçilerimden biri bu sayfa oldu hamilelik boyunca. Hepiniz iyi ki varsınız. Doğum yapanların da bekleyenlerin de Allah yardımcısı olsun
Biraz masaj yap iyi gelir dinlenmek daha iyi kalça ağrısındakızlar aşırı sol kalçam ağrıyor bugün çok kötüyüm oturduğu yerde ınsanın kalçası sızlar mı napsam olmadı yürüyüşe çıktım adım atamadım dayanılmayacak gıbı sızlıyor ya
Korkma canım haftan küçük değil 3 4 gün dayansa zaten prematüre denmeyecek bileArkadaşlar uzun zamandır yazamyrm taşınma işlerimiz var çok yoğundum galiba kendimi yordum bu süreçte 36+3 günlüğüz nstde 40-60 arası düzenli sancım çıktı 2 cm de açıklığım var alttan muayene oldum sancı çıkıncaçok çok üzgünüm allak bullak oldum ben sancı hissetmiyorum hiç bir hafta 10 gün dayanmaya çalışalım dedi doktorum sürekli yat dinlen dedi günde 3 kere progestan fitil verdi bu açıklıkla Nekadar dayanabilirm sizce 38 doldursaydı bari çok korkuyorum
İnşallahKorkma canım haftan küçük değil 3 4 gün dayansa zaten prematüre denmeyecek bile
İçilen suyla bebeğin suyunun alakası yok ama vücut sıvıları için suya ihtyc var gebelikte kan oranı aşırı artar. Su vücuda herzmn lazm hele ki gebeye o yüzden endişelenme ama bol su iç
Benim suyuma doktorum ne zaman baksa çok iyi diyor ama her muayene sonunda bol su içelim havalar sıcak sol tarafımıza yatalım diye uyarıyor. Yani korkulacak birsey yoktur merak etmeyin
Benim de suyum iyi ama her gidişimde su iç diyor mutlaka.Bide bu gidişimde gölgede kalmaya çalış zeytinyağlı,soğuk ağır yağlı olmayan yemekler ye dedi.Havanın çok sıcak olduğu saatlerde dışarı çıkma dedi.Geçen denize gittim ben
Yok demiyorlar canım,içiyorum ama ben düzenli, sende iç istersen belli bir oran koy kendine,içmek içinden gelmiyorsa tatlı şeyler ye üstüne ic
Teşekkürler cevabınız için. İçiyorum içmeye çalışıyorum. Gece bile yarım litre su içiyorum. Suyu iyi dedi haftasına göre ama yine de içime kurt düşmüştü. Geçen hafta suyu 10 cm dedi bu hafta 8 cm dedi. Belki cisini yapmamıştır ondandır dedi.Herkese diyolar bence ya ben de içiyorum bol su ama her seferinde doktorum diyo suyu balığı yoğurdu ihmal etme diye ki suyumdan memnun dün yine dedi bu haftaya bu kadar suyla girmek bebek için çok iyi falan diye ama havalar sıcak diyip uyarıyo yine de
Bende 37. haftaya girdim ve Hala isim yokOğluşun ismini halen bulamadım diye bir takıldım saati şu saat etmişim , arkadas ne zormuş erkek bebek ismi seçmek , karar veremedikçe uzadı gitti konu,havada sıcak uyunmuyorda, 37 haftalık olduk bugün itibariyle halen isim yok,insan 37 haftada isim beğenemez mi? Yağız var şimdi aklımda birde görkem geldi aklıma görkem soyadımızla çok uyumlu güzel bir kombinasyon olacak ama kızmı erkek mi diye karışır mı diyorum öff herseyi ayrıntılı düşünmeyi bırakmam lazım
Korkma cnm Allah'ın izniyle sağ sağlim kucağına alicaksinArkadaşlar uzun zamandır yazamyrm taşınma işlerimiz var çok yoğundum galiba kendimi yordum bu süreçte 36+3 günlüğüz nstde 40-60 arası düzenli sancım çıktı 2 cm de açıklığım var alttan muayene oldum sancı çıkıncaçok çok üzgünüm allak bullak oldum ben sancı hissetmiyorum hiç bir hafta 10 gün dayanmaya çalışalım dedi doktorum sürekli yat dinlen dedi günde 3 kere progestan fitil verdi bu açıklıkla Nekadar dayanabilirm sizce 38 doldursaydı bari çok korkuyorum
23 Temmuz a kadar bekleme şansınız yok mu ?Kızlar merhaba, gelişme geriliği olup doğum yapan bi arkadaş vardı sanki öyle hatırlıyorum. Benim bugün kontrol vardı 36+1 de kilosu 2610 gram karın çevresi 35+0 çıkıyor baya bi baktı tekrar tekrar ölçüm yapti doktorumuz. Haftaya alırız belki duruma göre tekrar bakıp değerlendiririz dedi ama bende korku başladı. Önceden beridir gerilik var ama arası açılmaya başladı sanırım. Bizim gibi olup doğum yapan arkadaşlar var mı? Kuveze girme vs durumu oldu mu? Daha çok küçük geliyor bana normalde doğum tarihi 23 temmuz idi
Hayır ben ben benHepiniz dogurun en son ben doğuracam inat ettim en küçük benim ki olacakhihhhh
ahahahhahahahah resmen kendimi gördüm bu mesajı okurkenArtık karar verdim yatağımı banyoya koyucam devamlı lavabodayim
İkimizin haftası aynı olduğu için sorunlarımız aynı demin az dışarı çıktım ekmek almaya gittim gelirken birden ağrı girdi ulan yalancı sancidan usandım resmen yolda altıma kaciricam zannettim ama eve gelip gidince bir halt yoktuahahahhahahahah resmen kendimi gördüm bu mesajı okurken
Bu kadar sinir strese erken gelirse şaşırmamPatlamassin merak etmegünü belli ozmana patliyacaksin zaten
Gerçekten canını sıkma bebeğin gelişimi de iyiyse hiç sorun olmaz baksana çoğu kişi 40 hafta olmadan doğum yapıyo artık korkulacak haftalarda değiliz çok daha küçük haftada doğum yapan arkadaşlarımız bile bebeklerini aldılar evlerine döndüler sağlıkla büyütüyolarİnşallah
Bende 37. haftaya girdim ve Hala isim yokbende seninle aynı şeyler geçirip duruyorum kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?