2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Herkese diyolar bence ya ben de içiyorum bol su ama her seferinde doktorum diyo suyu balığı yoğurdu ihmal etme diye ki suyumdan memnun dün yine dedi bu haftaya bu kadar suyla girmek bebek için çok iyi falan diye ama havalar sıcak diyip uyarıyo yine de

Allah analı babalı büyütsün çok güzel bı ömrü olsun inşallah

Biraz masaj yap iyi gelir dinlenmek daha iyi kalça ağrısında

Arkadaşlar uzun zamandır yazamyrm taşınma işlerimiz var çok yoğundum galiba kendimi yordum bu süreçte 36+3 günlüğüz nstde 40-60 arası düzenli sancım çıktı 2 cm de açıklığım var alttan muayene oldum sancı çıkınca çok çok üzgünüm allak bullak oldum ben sancı hissetmiyorum hiç bir hafta 10 gün dayanmaya çalışalım dedi doktorum sürekli yat dinlen dedi günde 3 kere progestan fitil verdi bu açıklıkla Nekadar dayanabilirm sizce 38 doldursaydı bari çok korkuyorum

Korkma canım haftan küçük değil 3 4 gün dayansa zaten prematüre denmeyecek bile

İçilen suyla bebeğin suyunun alakası yok ama vücut sıvıları için suya ihtyc var gebelikte kan oranı aşırı artar. Su vücuda herzmn lazm hele ki gebeye o yüzden endişelenme ama bol su iç

Benim suyuma doktorum ne zaman baksa çok iyi diyor ama her muayene sonunda bol su içelim havalar sıcak sol tarafımıza yatalım diye uyarıyor. Yani korkulacak birsey yoktur merak etmeyin

Yok demiyorlar canım,içiyorum ama ben düzenli, sende iç istersen belli bir oran koy kendine,içmek içinden gelmiyorsa tatlı şeyler ye üstüne ic

Teşekkürler cevabınız için. İçiyorum içmeye çalışıyorum. Gece bile yarım litre su içiyorum. Suyu iyi dedi haftasına göre ama yine de içime kurt düşmüştü. Geçen hafta suyu 10 cm dedi bu hafta 8 cm dedi. Belki cisini yapmamıştır ondandır dedi.

Bende 37. haftaya girdim ve Hala isim yok bende seninle aynı şeyler geçirip duruyorum kafamda

Korkma cnm Allah'ın izniyle sağ sağlim kucağına alicaksin

23 Temmuz a kadar bekleme şansınız yok mu ?

ahahahhahahahah resmen kendimi gördüm bu mesajı okurken
İkimizin haftası aynı olduğu için sorunlarımız aynı demin az dışarı çıktım ekmek almaya gittim gelirken birden ağrı girdi ulan yalancı sancidan usandım resmen yolda altıma kaciricam zannettim ama eve gelip gidince bir halt yoktu

Gerçekten canını sıkma bebeğin gelişimi de iyiyse hiç sorun olmaz baksana çoğu kişi 40 hafta olmadan doğum yapıyo artık korkulacak haftalarda değiliz çok daha küçük haftada doğum yapan arkadaşlarımız bile bebeklerini aldılar evlerine döndüler sağlıkla büyütüyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…