- 24 Kasım 2022
- 935
- 993
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #23.781
Aynen öyle valla. Sadece yemek yapıyorum. İşlerin çoğunu eşime pasliyorum sağolsun. Annemlerde uzakta. Yoksa çok zor olurdu.Amin inşallahBen de iş yapıp yatar pozisyona geçiyorum direk.Bulaşık makinesi falan boşaltmak zulüm.
Ay ben eksikleri yeni fark ettim. Daha yeni dolap aldım, 3 gün önce falan sipariş verdim. Kıyafetleri de yıkamak için çıkardım, aylık olarak ayırdım, salonda serililer şu an ahdjjshjdhdj senin günün belli yine, benim o da belli değil. Bakalım ne zaman halledicem.Bir son dakika insani olarak sadece eksikleri tamamladım. Ne hastane çantam hazır ne kendi çantamdaha kıyafetlerini bile yıkamadım düşün tek değilsin rahatlık konusunda. Şimdi günüm de belli. Nasıl olsa daha var diyorum hala. Allah sonumuzu hayretsin
Ben spinal oldum hiçbirşey görmüyorsun acıda hissetmiyosun ama karnında uğraştıkları çekme hissi gbi hissidiyosun okadar cnm bebeğini görmek çok güzel çıkarkenden kola neskafe su içmeni istiyorlar baş ağrın olmaması için 3-4 saat sonra uyuşman geçiyorKızlar biraz önce konrltrolden geldim. Doğum tarihimiz netleşti. 5 temmuzda sezeryan olucam Allah nasip ederse. Şimdiden korku başladı. Ben aslında genel anestezi istiyodum spinal yapıcaz dedi ve hiçbi bilgim yok bu konuyla alakalı. Sezeryan olan arkadaşlar hangi tipuyuşma yaptınız?
Ben sırt acısı 1 haftaya yakın çekmiştim dayanılmaz gbi geliyordu bir anda geçti ameliyat ağrımdan çok sırtım kötüydü benimBugun diger günlere gore sirt agrim fazla
Ve kanamam yogun sekilde geliyor
Dikişlerimde agri devam ediyor
Bide bebegi gunduz zor emziriyorum kalmiyo beyfendi
Aksamlari uyanik genelde:)
Gözün aydın cnm hayırlı olsun ben giymiştim 2inci gün taburcu olurken çıkarmıştm başkada giymedm kan sulandırıcı iğneyide 10 gün salınmıştmkızlar dün akşama doğru taburcu olduk kızımda bende iyiyiz çok şükür bide kızlar sezeryan olanlar dr sizede varis çorabı verdimi bana bir ay kullan dedi iki kutuda kan sulandırıcı verdi
2 kg ve üzeri doğan çocukları herhangi br sıkıntısı yoksa küveze almıyorlar cnm...Kızlar merhaba, gelişme geriliği olup doğum yapan bi arkadaş vardı sanki öyle hatırlıyorum. Benim bugün kontrol vardı 36+1 de kilosu 2610 gram karın çevresi 35+0 çıkıyor baya bi baktı tekrar tekrar ölçüm yapti doktorumuz. Haftaya alırız belki duruma göre tekrar bakıp değerlendiririz dedi ama bende korku başladı. Önceden beridir gerilik var ama arası açılmaya başladı sanırım. Bizim gibi olup doğum yapan arkadaşlar var mı? Kuveze girme vs durumu oldu mu? Daha çok küçük geliyor bana normalde doğum tarihi 23 temmuz idi
Hahahhaha depresyomdayim unutuldum hesabıSüt mevzulari gebelik depresyonlari başlamış annelik durumları,gene bir hafta 10 gün daha ben bakmim de adrenalin olmasın
Gelir cnm ozmana kadar dokuz gün tatil ona göre verseydin siparişi kargoya verildiysede bekletilir ben den demesi bayram sonrası ulaşır elineİnternetten istedim 0-3, 3-6 aylık şeyler bakalım. Kargo normalde de buraya geç geliyor, bir de arada bayram var. Daha bunların yıkanması var. İnşallah bebenin doğumuna yetişir.
Anca görebiliyorum canim ya. Gözün aydın sen de doğum yapmışsın. Ben de hem meme hem mama veriyorum erken doğduğu için doktor mama verdirdi ilk gün hala devam. Nefes darlığı fark etmedim hiç bizimkinde çocuk doktoruna sorarsın bi. Olmasın hiçbir şey meleklerimizdeG gumusservii @Mormenekse89 @bboobbeepp @Minesuu
Kizlar benim bebek şukur emiyor ama sutum yetmiyo galiba mama veriyorum kendi sutumle beraber
Bide sanki hafif nefes darligi var haftaya cocuk doktoruna goturcem sizinde bebeginizde nefes darligi varmi
İlk sezeryanım ve sonrası o kadar kolaydı ki yine aynı beklerken gaz mahvetti beni tamamen şans gaz olayı yoksa ameliyatta bişey yok ameliyathaneden bir çıkışım var ameliyathanede olan herkese el sallayıp teşekkürler ederek kalp işaretleri yaparak çıktım o derece keyifliydi ama dediğim gibi şükürler olsun şuan bebeğim yanımda ona bakıp gaza rağmen gaza geliyorumAllah razı olsun arkadaşlar dua eden herkesten sabah 8 de doğum yaptım ameliyatım çok güzel hatta o kadar eğlenceli geçti ki anlatamam, ama anestezi etkisi 6 saat sürmesi gerekirken 1,5 saatte geçti üzerine bu saate kadar süren şiddetli gaz sancısı, ağrı kesici hiç bişey fayda etmiyor bu gaza, çok şükür ki bebeğim iyi beklediğimiz bazı olumsuz senaryolar vardı Allahıma ne kadar dua etsem az ben razıyım ağrıya gaz sancısına elbet geçecek oğlum iyi ya yeter o bana, Rabbim geride kalanlara da bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasipnetsin, doğum yapan arkadaşlarımında sağlıklı bol sütlü günleri olsun, oğlumun kardeşine bakıp ''hayalimden bile güzel '' sözü bugünümün özetiydi
Allah analı babalı büyütsün canımKızlar doğum yaptım. Oğlumu kucağıma aldım, çok şükür. Planlı sezaryen oldu. Güzel geçti, bir ara detaylı yazarım. 26.06.2023 oldu doğum günümüz, bugünlere bin şükür
En büyük destekçilerimden biri bu sayfa oldu hamilelik boyunca. Hepiniz iyi ki varsınız. Doğum yapanların da bekleyenlerin de Allah yardımcısı olsun
Gözün aydın canımAllah razı olsun arkadaşlar dua eden herkesten sabah 8 de doğum yaptım ameliyatım çok güzel hatta o kadar eğlenceli geçti ki anlatamam, ama anestezi etkisi 6 saat sürmesi gerekirken 1,5 saatte geçti üzerine bu saate kadar süren şiddetli gaz sancısı, ağrı kesici hiç bişey fayda etmiyor bu gaza, çok şükür ki bebeğim iyi beklediğimiz bazı olumsuz senaryolar vardı Allahıma ne kadar dua etsem az ben razıyım ağrıya gaz sancısına elbet geçecek oğlum iyi ya yeter o bana, Rabbim geride kalanlara da bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasipnetsin, doğum yapan arkadaşlarımında sağlıklı bol sütlü günleri olsun, oğlumun kardeşine bakıp ''hayalimden bile güzel '' sözü bugünümün özetiydi
Kızlar doğum yaptım. Oğlumu kucağıma aldım, çok şükür. Planlı sezaryen oldu. Güzel geçti, bir ara detaylı yazarım. 26.06.2023 oldu doğum günümüz, bugünlere bin şükür
En büyük destekçilerimden biri bu sayfa oldu hamilelik boyunca. Hepiniz iyi ki varsınız. Doğum yapanların da bekleyenlerin de Allah yardımcısı olsun
Allah razı olsun arkadaşlar dua eden herkesten sabah 8 de doğum yaptım ameliyatım çok güzel hatta o kadar eğlenceli geçti ki anlatamam, ama anestezi etkisi 6 saat sürmesi gerekirken 1,5 saatte geçti üzerine bu saate kadar süren şiddetli gaz sancısı, ağrı kesici hiç bişey fayda etmiyor bu gaza, çok şükür ki bebeğim iyi beklediğimiz bazı olumsuz senaryolar vardı Allahıma ne kadar dua etsem az ben razıyım ağrıya gaz sancısına elbet geçecek oğlum iyi ya yeter o bana, Rabbim geride kalanlara da bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasipnetsin, doğum yapan arkadaşlarımında sağlıklı bol sütlü günleri olsun, oğlumun kardeşine bakıp ''hayalimden bile güzel '' sözü bugünümün özetiydi
Kızlar doğum yaptım. Oğlumu kucağıma aldım, çok şükür. Planlı sezaryen oldu. Güzel geçti, bir ara detaylı yazarım. 26.06.2023 oldu doğum günümüz, bugünlere bin şükür
Allah razı olsun arkadaşlar dua eden herkesten sabah 8 de doğum yaptım ameliyatım çok güzel hatta o kadar eğlenceli geçti ki anlatamam, ama anestezi etkisi 6 saat sürmesi gerekirken 1,5 saatte geçti üzerine bu saate kadar süren şiddetli gaz sancısı, ağrı kesici hiç bişey fayda etmiyor bu gaza, çok şükür ki bebeğim iyi beklediğimiz bazı olumsuz senaryolar vardı Allahıma ne kadar dua etsem az ben razıyım ağrıya gaz sancısına elbet geçecek oğlum iyi ya yeter o bana, Rabbim geride kalanlara da bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasipnetsin, doğum yapan arkadaşlarımında sağlıklı bol sütlü günleri olsun, oğlumun kardeşine bakıp ''hayalimden bile güzel '' sözü bugünümün özetiydi
Cnm hic bilmiyorum ki hic bakilmadi benim hatta tüp bebek yapilirken de bakmadilar. Ama netten arastirdim gebelik yapabiliyormuş. Şimdi diyabet doktoru onun icin de ilac vermese bari.
Hayirli olsun canimKızlar doğum yaptım. Oğlumu kucağıma aldım, çok şükür. Planlı sezaryen oldu. Güzel geçti, bir ara detaylı yazarım. 26.06.2023 oldu doğum günümüz, bugünlere bin şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?