2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Cok cok katiliyorum bide kilo manasinda da katiliyorum mesela 2 hafta sonra doguramazdim bu cocugu ben vallahi senin bide ikizler var nasil gidiyo insallah cok yorulmuyosundur
Evet ya
Allah ona gore kuvvet veriyo
Canim suan iyi gidiyo aksamlari biraz uyumuyor beyfendi onun dişinda
İkizlerden biri bronşit bugunde hastaneye goturdum 5 saat kaldim
Karindan cok cekilmesi oluyor

Evet ya
Allah ona gore kuvvet veriyo
Canim suan iyi gidiyo aksamlari biraz uyumuyor beyfendi onun dişinda
İkizlerden biri bronşit bugunde hastaneye goturdum 5 saat kaldim
Karindan cok cekilmesi oluyor
Ay deme yaz gunu nasil oldu gecmis olsun yardim edenin var mi? Bu arada benimkininde asssiri bagirsak gazi var gerci sariliktan da cok icirip tuvalete cikariyoruz belki oda zorluyodur ama ayaklarini ceke ceke kaliyo

İki tane dikisim var yavrim ama bil bakalim ben neyden oturup kalkarken zorlandimmmm.. dogum masasında idrar torbam bosalsin diye sonda takip cikardilar resmen sisti o bolge o yuzden zorlandim yoksa dikisler mih gibi
Ulan ben sunta felan yemedim de anasını ben nie ozman kızımda 18 dikis yedim lan oglanda 16 tane iç dış diktiler resmen vay beee iki dikiş heh benim kini baya kesmislerdi canlı canlı ulan birde ona bagirmistim dengem gitti bak gene

Burada çok sıcak patliycam resmen evin tüm camlarını açtım ama hiç esmesmi ya birde deniz keneri of of

Ooo cok dikis atilmis yaa.. ama belki yirtilma durumu olustuysa yapmislardir o kadar kesiyi. Bende kesiyi hissettim ama can yangisi olarak degil aksine rahatlama hissettim tokmak kafa zor cikti cunku o kesi geldikten sonraki 2 ikinmada dogdu

Benim dikişler çok ağrıyor bu arada kanaman devam ediyor mu canm
Kanamam devam ediyo hayatim evet ama cok azaldi ped takmiyorum gunluk ped takiyorum iki tane yetiyo.. fucidin suruyorum ben dikislere daha dogrusu taharet sonrasi onunla tampon yapiyorum sadece batikon cok gerginlestiriyo orayi krem antibakteriyel oluncada hem yumusatti hem mikrobu onledi dene istersen.

Doktor mu yazdı canm bende günlük ped takiyorm ama çok çok az leke

Dikiş yerleri baticonla geriliyor doğru bende. Krem surmedm ama sürsem iyi olacak korse kullaniyormsn

Kizlar bazen diyorum iyiki 37 de doğurmuşum
Hamilelik cok zorlamisti beni
Şuan bebisimle ilgileniyorum cok guzel bi duygu
Gunduzleri cogunlukla uyuyor ama aksamlari cin gibi şansima
İyi doğurmuş cnm İnanki bu sıcakta hamilelik çekilmiyor wallhi ağlıyorum bazen okadr sicakki günlük duşa giriyoruma ama fayda yok yeteeeeeeerrrr aşırı sıcak

Dikiş yerleri baticonla geriliyor doğru bende. Krem surmedm ama sürsem iyi olacak korse kullaniyormsn
Yok canim ben hamile kalmadan once antrenorle calisiyodum hamile kalinca ara verdik ama iletisimdeydik korse karin kasini zayiflatir hamilelikle gobeginin ortasindan 4 parmak kas ayrilmasi olucak diyafram nefesi egzersizi yap 6 hafta zaten toparlayacak dedi korseyi hic tavsiye etmedi gobek kalma ihtimali yuksek olur de di

Aynıyım koltuğa yapışıp kalıyorum.Evim öğleden sonra full güneş alıyor.Belim ayrı ağrıyor,ayak bileklerim ayrı sızlıyor.İş yapıp geri uzanıyorum.Oluk oluk ter akıyor boynumdan bazen.

Evet gerçekten çok boğucu bı hava var yapacak bişey yok az kaldı ablam İzmir'de o benden daha zorlanıyo benim doğuma 10 gün kaldı artık inşallah sorunsuz geçer şu günler de bugün tansiyonum düştü baya tuzlu ayran içtim inşallah ödem yapmaz o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…