2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kizlar benim oglumun idrarinda kan gordum
Bi nohut kadar kipkirmizi kan vardi bezde
Emin olmak icin beklicem eger devam ederse acile goturcem
Normal bir durum canim..annenin hormonlari bebege geçtigi icin oluyormus. Bizimde.oldu bir kere doktor oyle soyledi. Endişe etme

Kızlar nedicem yanı bole biyerden kalkarken yada afedersiniz wcden kalkarken bole asagı kısmımda genıtal bolgede agrı desen diil acı desen diil sızı gibi bişi oluyor deısık anlamadm sizlerdede varmı 37+3 deyiz teyzeleri Allahın ıznıyle 38+3de spınal sezeryan olıcaz ama bu sızı can yakıyor( ayaklarimda şişti

Evet yardim edenim var canim
Bronjit oldugu icin yaz kiş farketmiyor
Biseye alerjisi var galiba doktor oyle dedi
Benim sukur daha gaz sorunu yasamadim ama genelde 15 gun sonra başliyor gaz sancisi
Bizimkinin sarilik varya belki kaka sıkıntısıdır
Gecmisler olsun insallah zorluk olmaz

Zor dogum olmus evet mutlaka etkisi vardir. Rahat ol sen ne kadar rahatsan dogumda o kadar kolay gecicektir

37+0 haftadayim 10 gündür aynı sikayetler bende de var. Ama idrar yolu enfeksiyonu da var. Oturduğum yerden kalkinca. Sanki bebek aşağı doğru baskı yapıyor gibi

Ayaklarım bilekten itibaren şiş

Ben de tuzlu ayran ictim şişlik olmasina ragmen ayaklarimda çünkü baktim sicaktan dengem bozuldu mineral kaybediyoruz devamli cünkü

Kizlar merhaba, oglum bugun 1 haftalik oldu. Emzirme ile ilgili cok buyuk problem yasiyorum. Sutum aslinda gayet var, ama oglum cok sabirsiz. Ayni biberondaki gibi hizli akmadigi icin memeyle kavga ediyoruz her seferinde kipkirmizi olana kadar agliyor. En sonunda memeyi agzina alip 10-15 dk guzelce emse bile, bir daha memeyi vermeye calistigimda yine ayni sabirsiz, sinirli davranisi gosteriyor. Cok yoruldum :/ ne yapacagimi bilmiyorum. Bu konuda yalniz miyim? Sizlerin nasil gidiyor emzirme aliskanliklariniz?

Oluyor canım hatta bazen gece WC giderken altım çıkacak WC yetisemiycem sanıyorum 37+2

Biz benzer bir durumu kızımda yaşadık 3.5 aylıktı bıraktı emmeyi , biberon veriyorsanız vermeyin direnin başka çare bulun ,memeyi tutamiyorsa ,üç sorunu varsa üç kullanın,ben başaramadım bıraktı kızım ,bu defa direnicem bende aynısı olursa ,o zaman ilk çocuktu aç kaldi diye mama verdim yada sahip biberonla verdim hata etmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…