2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben de fizyoterapistim ben de köşeye karşıyım karın kaslarını daha da zayıflatır karın kaslarını kullanmamız gerek o şekilde güçlenmesi en güzeli de dediği gibi nefes egzersizleri

Ne güzel bilgiler verdin canm çok tskler
Skler

Ben de fizyoterapistim ben de köşeye karşıyım karın kaslarını daha da zayıflatır karın kaslarını kullanmamız gerek o şekilde güçlenmesi en güzeli de dediği gibi nefes egzersizleri
Vay fizyoterapist var aramızda ben korse takmistm. Demek takmamak lazm ozmn bol bol nefes egzersizleri yapayim

Ay deme yaz gunu nasil oldu gecmis olsun yardim edenin var mi? Bu arada benimkininde asssiri bagirsak gazi var gerci sariliktan da cok icirip tuvalete cikariyoruz belki oda zorluyodur ama ayaklarini ceke ceke kaliyo
Evet yardim edenim var canim
Bronjit oldugu icin yaz kiş farketmiyor
Biseye alerjisi var galiba doktor oyle dedi
Benim sukur daha gaz sorunu yasamadim ama genelde 15 gun sonra başliyor gaz sancisi

Ooo cok dikis atilmis yaa.. ama belki yirtilma durumu olustuysa yapmislardir o kadar kesiyi. Bende kesiyi hissettim ama can yangisi olarak degil aksine rahatlama hissettim tokmak kafa zor cikti cunku o kesi geldikten sonraki 2 ikinmada dogdu
Beni çok zorladı bir hafta 2 cm le sancı çektim evde yatirmadilar sonra sancılar düzenli doğum anı sancısına dönünce yine acıkma olmadı üç tane suni sancı yemiştim sabah yedide girmiştim hastaneye akşam dokuzda doğurmuştum inşallah bu öyle olmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…