2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Uzulme arkadasim bizde de var ayni olay. 3 gun sutum gelmedi dogumdan sonra cocuk zamk gibi memeye yapisikti 4.gun sariliktan yogun bakimda kaldi kasik biberonla beslediler 2 gun ortaligi yikti asla memeyi agzina sokmadi zorla soksam diliyle itti agladi mecbur sagdim kasik biberonla verdim. 2 gundur de acikmadan meme vermedim 10 dk 10 dkdir dedim ne kadar tutarsa artik iyice yaygaraya giderken kasik biberon kullandim sadece dun oglen son kez kasiktan icti sonra hep memeyi bosaltti azicik inatlasicaksin ama kendinide onuda bunaltmadan doktora gittigimizde soyledim 40 dk ugras en fazla sonra kasikla besle zamanla alisir mutlaka dedi oyle yaptim dunden beri memedeyiz.

Merhaba canim
Benimki cok tembel emmede
3 dk emmiyor hemen birakiyor
Canim sen biberondan verdinmi hic sut?

Canim memeyi kavriyor isterse cok guzel, meme ucum gayet uyumlu. Ama artik cok yorulduk esim de ben de.. kipkirmizi olana kadar agliyor, sabirsiz, sinirli biri oluyor dayanamiyorum. Yani anlamadigim bir kere kavradiginda eger begenirse 15 dk guzelse emse bile 2 saat sonra ayni memeyi ayni sabirsizlikla reddediyor. Hicbir ilerleme kaydedemiyoruz..

Merhaba canim
Benimki cok tembel emmede
3 dk emmiyor hemen birakiyor
Canim sen biberondan verdinmi hic sut?
Evet cunku sarilik oldu hemen o zamanda da sutum yeterli degildi, ve ayni sabirsiz, sinirli hali vardi memeye karsi, meme ucunu agzina almak istemiyordu. Iyi beslenmesi gerektiginden dolayi da biberondan mama vermek zorunda kaldik

Aslinda surecimi cok benzer ilerlemis, bizimki de sarilik oldu ve o zaman sutum yeterli degildi. Dolayisiyla mama vermek durumunda kaldik ya da sutumu sagdim hep. Ama sorun biberondan verdik iste, dolayisiyla biberonun o hizli sut akisina alisti. Bazen cok inatlasiyorum, en sonunda agzina aliyor ve bir guzel emiyor ama gel gel gelelim 2-3 saat sonra uyandiginda yine ayni inatclilikla memeyi istemiyor, hatta soyle soyliyim 10 dk cok guzel emdi mesala, agzindan kaydi meme, tekrardan vermeye calistigimda bile ayni memeyi cildiriyor. Saka gibi yani.. sen ne guzel bir sekilde basarmissin ama ben cok yoruldum artik.

Arkadaşlar Bayramınız mübarek olsun sizden bu güzel ve mübarek gün bir şey isteyeceğim, Salı günü doğumum var ve eşim Irak da askeri personel üç aydır tek kalıyorum şuan da da öyle lütfen benim için dua edebilir misiniz doğuma yollasınlar diye dualarınıza ihtiyacım var

Kasik biberonu versen onunda akisini sen ayarliyosun ama diline bastirdigin icin mecbur emmek zorunda kaliyo. Yani 2 gun cene egzersiziyle memeyi geri tutuyo. Dene canim olmazsada sıkma canını yaa biberonun guzelligide sutunu sagip verdikten sonra ailendeki herkes beslemenin guzelligini tadiyo oda guzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…