- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #23.921
Valla üstünden 5 yıl geçti Bi zararını görmedim sen rahmin toplanmış ı diye Dr gidip ultrasona baktırmışmıydın orda görüyor çünki Dr rahmin kapanmış ı diyrAma.ilk oğlumda leke şeklinde olması normalmiydi
Evet yaa niyetim o bakalim rezene icmeye basladigimdan beri bi tik daha iyi sanki ama yinede var bolcaOrganik damlalar oluyor onlardan kullanabilirsin
Uzulme arkadasim bizde de var ayni olay. 3 gun sutum gelmedi dogumdan sonra cocuk zamk gibi memeye yapisikti 4.gun sariliktan yogun bakimda kaldi kasik biberonla beslediler 2 gun ortaligi yikti asla memeyi agzina sokmadi zorla soksam diliyle itti agladi mecbur sagdim kasik biberonla verdim. 2 gundur de acikmadan meme vermedim 10 dk 10 dkdir dedim ne kadar tutarsa artik iyice yaygaraya giderken kasik biberon kullandim sadece dun oglen son kez kasiktan icti sonra hep memeyi bosaltti azicik inatlasicaksin ama kendinide onuda bunaltmadan doktora gittigimizde soyledim 40 dk ugras en fazla sonra kasikla besle zamanla alisir mutlaka dedi oyle yaptim dunden beri memedeyiz.Kizlar merhaba, oglum bugun 1 haftalik oldu. Emzirme ile ilgili cok buyuk problem yasiyorum. Sutum aslinda gayet var, ama oglum cok sabirsiz. Ayni biberondaki gibi hizli akmadigi icin memeyle kavga ediyoruz her seferinde kipkirmizi olana kadar agliyor. En sonunda memeyi agzina alip 10-15 dk guzelce emse bile, bir daha memeyi vermeye calistigimda yine ayni sabirsiz, sinirli davranisi gosteriyor. Cok yoruldum :/ ne yapacagimi bilmiyorum. Bu konuda yalniz miyim? Sizlerin nasil gidiyor emzirme aliskanliklariniz?
Onlar buzdolabina koyuyolar canimValla bizimkini doyuramıyolarmış ki 3 öğün 120 cc kendi sütümü de yolluyorum
Bakalim devam ederse goturmeyi düşünüyorumBenim oğlumda da vardı çok uğraşmıştım hatırlıyorum ama uzun zaman sonra süt alerjisi olduğu belli olmuştu,aklınızda bulunsun
Bizim tam 6 gun düşmüştüBu arada bizim gobek bagimiz dustu 2 gun gecti banyo yapcaz cok heycanliyim belki daha rahat bi bebek olur tosun pasa
Merhaba canimKizlar merhaba, oglum bugun 1 haftalik oldu. Emzirme ile ilgili cok buyuk problem yasiyorum. Sutum aslinda gayet var, ama oglum cok sabirsiz. Ayni biberondaki gibi hizli akmadigi icin memeyle kavga ediyoruz her seferinde kipkirmizi olana kadar agliyor. En sonunda memeyi agzina alip 10-15 dk guzelce emse bile, bir daha memeyi vermeye calistigimda yine ayni sabirsiz, sinirli davranisi gosteriyor. Cok yoruldum :/ ne yapacagimi bilmiyorum. Bu konuda yalniz miyim? Sizlerin nasil gidiyor emzirme aliskanliklariniz?
Canim memeyi kavriyor isterse cok guzel, meme ucum gayet uyumlu. Ama artik cok yorulduk esim de ben de.. kipkirmizi olana kadar agliyor, sabirsiz, sinirli biri oluyor dayanamiyorum. Yani anlamadigim bir kere kavradiginda eger begenirse 15 dk guzelse emse bile 2 saat sonra ayni memeyi ayni sabirsizlikla reddediyor. Hicbir ilerleme kaydedemiyoruz..Biz benzer bir durumu kızımda yaşadık 3.5 aylıktı bıraktı emmeyi , biberon veriyorsanız vermeyin direnin başka çare bulun ,memeyi tutamiyorsa ,üç sorunu varsa üç kullanın,ben başaramadım bıraktı kızım ,bu defa direnicem bende aynısı olursa ,o zaman ilk çocuktu aç kaldi diye mama verdim yada sahip biberonla verdim hata etmişim
Evet cunku sarilik oldu hemen o zamanda da sutum yeterli degildi, ve ayni sabirsiz, sinirli hali vardi memeye karsi, meme ucunu agzina almak istemiyordu. Iyi beslenmesi gerektiginden dolayi da biberondan mama vermek zorunda kaldikMerhaba canim
Benimki cok tembel emmede
3 dk emmiyor hemen birakiyor
Canim sen biberondan verdinmi hic sut?
Aslinda surecimi cok benzer ilerlemis, bizimki de sarilik oldu ve o zaman sutum yeterli degildi. Dolayisiyla mama vermek durumunda kaldik ya da sutumu sagdim hep. Ama sorun biberondan verdik iste, dolayisiyla biberonun o hizli sut akisina alisti. Bazen cok inatlasiyorum, en sonunda agzina aliyor ve bir guzel emiyor ama gel gel gelelim 2-3 saat sonra uyandiginda yine ayni inatclilikla memeyi istemiyor, hatta soyle soyliyim 10 dk cok guzel emdi mesala, agzindan kaydi meme, tekrardan vermeye calistigimda bile ayni memeyi cildiriyor. Saka gibi yani.. sen ne guzel bir sekilde basarmissin ama ben cok yoruldum artik.Uzulme arkadasim bizde de var ayni olay. 3 gun sutum gelmedi dogumdan sonra cocuk zamk gibi memeye yapisikti 4.gun sariliktan yogun bakimda kaldi kasik biberonla beslediler 2 gun ortaligi yikti asla memeyi agzina sokmadi zorla soksam diliyle itti agladi mecbur sagdim kasik biberonla verdim. 2 gundur de acikmadan meme vermedim 10 dk 10 dkdir dedim ne kadar tutarsa artik iyice yaygaraya giderken kasik biberon kullandim sadece dun oglen son kez kasiktan icti sonra hep memeyi bosaltti azicik inatlasicaksin ama kendinide onuda bunaltmadan doktora gittigimizde soyledim 40 dk ugras en fazla sonra kasikla besle zamanla alisir mutlaka dedi oyle yaptim dunden beri memedeyiz.
Azalmakla birlikte ediyorKizlar kanaması devam eden varmı lohusalar
İdrarında mı gördün ürik asit kristali diyorlar gördüğün o olabilir mi acabaKizlar benim oglumun idrarinda kan gordum
Bi nohut kadar kipkirmizi kan vardi bezde
Emin olmak icin beklicem eger devam ederse acile goturcem
Bezde gordum canimİdrarında mı gördün ürik asit kristali diyorlar gördüğün o olabilir mi acaba
Kasik biberonu versen onunda akisini sen ayarliyosun ama diline bastirdigin icin mecbur emmek zorunda kaliyo. Yani 2 gun cene egzersiziyle memeyi geri tutuyo. Dene canim olmazsada sıkma canını yaa biberonun guzelligide sutunu sagip verdikten sonra ailendeki herkes beslemenin guzelligini tadiyo oda guzel benceAslinda surecimi cok benzer ilerlemis, bizimki de sarilik oldu ve o zaman sutum yeterli degildi. Dolayisiyla mama vermek durumunda kaldik ya da sutumu sagdim hep. Ama sorun biberondan verdik iste, dolayisiyla biberonun o hizli sut akisina alisti. Bazen cok inatlasiyorum, en sonunda agzina aliyor ve bir guzel emiyor ama gel gel gelelim 2-3 saat sonra uyandiginda yine ayni inatclilikla memeyi istemiyor, hatta soyle soyliyim 10 dk cok guzel emdi mesala, agzindan kaydi meme, tekrardan vermeye calistigimda bile ayni memeyi cildiriyor. Saka gibi yani.. sen ne guzel bir sekilde basarmissin ama ben cok yoruldum artik.
Maşallah ya ne kadar tatlı olmuş nasıl yakışmış bayramlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?