2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Beslenmene çok dikkat et canım kolay değil doğum yaptın senin iyi beslenmen lazım güçlü olman lazım havalar da sıcak iyice hassaslaşmışsındır

Geçmiş olsun kansızlık mı var acaba doğumda ve doğumdan sonra çok kan kaybediliyo

Rica ederim ben de teşekkür ederim normal sezeryan hiç takılmayın hepsinin kendine göre zorluğu güzelliği var. Her doğum ayrı bir hikaye Hepiniz doğru zamanda sağlıcakla kucağınıza alın inşallah

Bende senin gibi dikişlerm beni bitirdi sezeryan kadar sancili bir süreçti geçmiş olsun bende bebeğimle o konuda zorlanyrm
Ay kesinlikle hatta insan sezeryan bundan daha mı acısız olurdu diye düşünmeden bir demiyor çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun. İnşallah bir an evvel toparlanıp bebişlerimizle rahat rahat ilgilenebiliriz

Çok geçmiş olsun ben gece yatmadan peynir ekmek yiyorum.2.30-3.00 gibi tekrar uyanıyorum tuvalet için kuruyemiş atıştırıyorum.Sabah eşim işe giderken büyük bi muz yiyorum.10-10.30 gibi kahvaltı yapıyorum düzgün bi şekilde.İçime baygınlık geliyor yoksa uykumdan da feragat etmek istemiyorum ama o saatte kalkıp kahvaltıda edemem.Böyle bi çözüm buldum.

Teşekkür ederim seninse gözün aydın rabbim hayırlı uzun ömür versin inşallah. Dikiş ağrılarım bugün düne göre biraz azaldı sanki tam bir hafta oldu bugün dün batıyordu dikişler herhalde düşecek dedim atmaya başlamış ama daha düşen yok. İdrar yolunda şimdilik bir döküntü yaşamadım çok şükür nasıl kullanıyorsun dut kurusunu

Kızlar bugün sabah ve biraz önce toplu igne başı kadar kahve lekelenme gördüm acaba gitmem gerekir mi doktora?
Merhaba sizinle aynı haftalarda ikiz bekliyoruz. Benim de iki gece önce inanılmaz bir sırt ağrım oldu. Acilden kadın doğuma bağlanıp NST ye aldılar üçer defa 50’nin üzerinde sancım çıktı ama açılma yok suyum gelmedi. Eve geri yolladılar. Nefes alamıyorum göğsüm sıkışıyor kaburgamda ciddi baskı var. Bitir hoca diye aradım ama 37’yi zorlayacak gibi duruyor benim doktor. Ya sabır. Sağlıkla gelsinler de inşallah kolaylıkla; onlar zamanını bilir.

Vallahi yiyorum cayini demliyorum rezeneyle beraber gunu kurtariyo ama bayram sonrasi kontrolum var sorucam. Hatta hesap sorcam nirmil digim yip ic gin sinri tirp gibisin dediler dediler yok oyle bisey 1 hafta aldi dogru duzgun oturmak

Kizlar size yeni bir emzirme teknigi vericem. Bugun ebem

canim mutlaka gogus pompasi almalisin. Ben de almamistim senin gibi ama sutumun ilk yeterli olmadigini gorunce hemen elektrikli 1 biberonlu aldim cok isimi gordu.
Normalinden de alsam olur demi illa elektrikli almayayım şimdi internetten sipariş versem gelmesi 3-4 günü bulur o yüzden bayram da açık nere varsa oradan bakalım

Normalinden de alsam olur demi illa elektrikli almayayım şimdi internetten sipariş versem gelmesi 3-4 günü bulur o yüzden bayram da açık nere varsa oradan bakalım
Ben dolap uygulamasından ikinci elini baya uygun fiyata aldım çok para vermek istemiyosan oraya da bakabilirsin istersen aynı şehirde satıcı bulursan kargo olmasın elden alayım dersin

Çok geçmiş olsun canım,dinlenmeye çalış bol bol su iç beslenmene ozen göster

Gerçekten emzirdigim.icin sanırım. Aşırı acıkma halı var ve ihmal ettm sanırım hipoglisemi ye girdiğimi düşünüyorum zaten. 55kilo olmuşum kilo kaybında oldu çok

Bende bunu cokkkkk düşündüm dedm sezeryan kadar acı çektim resmennn

Dut kurusu ne yapıyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…