- 10 Kasım 2022
- 5.135
- 4.224
- 103
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #24.081
Aynen sezeryana değilim ki ne zaman dogacagini bilsemYalnız değilsin azınlıkta olsak temmuzda doğurcazzz
Beslenmene çok dikkat et canım kolay değil doğum yaptın senin iyi beslenmen lazım güçlü olman lazım havalar da sıcak iyice hassaslaşmışsındırKizlar bugün öğlen bir anda için çekildi acıkma hissi gibi böyle ayağım titredi. O an az bir kanamada oldu yüzüm bembeyaz oldu ve tansiyonm düştü sanırım nefes alamadim içim cekildi ölecegimi sandım ruhum çekildi inanın ambulans geldi. Serum takıldı. Okadar kötü bir andı ki Allahm.bir daha yasatmasn üç saat hastanede kaldk şekerim ve tansiyonum düşmüş ama okdr kötü bir şey yasadm ki ne oldu anlamadım potasyumum düşük çıktı evdeym şimdi ama olayın şokundayim.hala lohusalık ta zor bir süreç iyi bakmak lazm kendime
Geçmiş olsun kansızlık mı var acaba doğumda ve doğumdan sonra çok kan kaybediliyoKizlar bugün öğlen bir anda için çekildi acıkma hissi gibi böyle ayağım titredi. O an az bir kanamada oldu yüzüm bembeyaz oldu ve tansiyonm düştü sanırım nefes alamadim içim cekildi ölecegimi sandım ruhum çekildi inanın ambulans geldi. Serum takıldı. Okadar kötü bir andı ki Allahm.bir daha yasatmasn üç saat hastanede kaldk şekerim ve tansiyonum düşmüş ama okdr kötü bir şey yasadm ki ne oldu anlamadım potasyumum düşük çıktı evdeym şimdi ama olayın şokundayim.hala lohusalık ta zor bir süreç iyi bakmak lazm kendime
Rica ederimÇok sağ ol paylaştığın için canımEn kısa sürede dikişlerin de acısı azalır inşallah. Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin
10.6 aslında iyiGeçmiş olsun kansızlık mı var acaba doğumda ve doğumdan sonra çok kan kaybediliyo
Çok terliyorm ve beslenmem kötü sanirimBeslenmene çok dikkat et canım kolay değil doğum yaptın senin iyi beslenmen lazım güçlü olman lazım havalar da sıcak iyice hassaslaşmışsındır
Rica ederim ben de teşekkür ederimÇok teşekkürler detaylı anlattığın için. Gözün aydın
Normal doğum yapan oldukça az oldu grupta. Tecrübeden faydalanamadık bu sebeple. Normal düşünüyoruz ama son dk bile sezeryana dönebilir tabii nasip. Yine de bilmek insana iyi hissettiriyor
Ay kesinlikle hatta insan sezeryan bundan daha mı acısız olurdu diye düşünmeden bir demiyor çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun. İnşallah bir an evvel toparlanıp bebişlerimizle rahat rahat ilgilenebilirizBende senin gibi dikişlerm beni bitirdi sezeryan kadar sancili bir süreçti geçmiş olsun bende bebeğimle o konuda zorlanyrm
Çok geçmiş olsun ben gece yatmadan peynir ekmek yiyorum.2.30-3.00 gibi tekrar uyanıyorum tuvalet için kuruyemiş atıştırıyorum.Sabah eşim işe giderken büyük bi muz yiyorum.10-10.30 gibi kahvaltı yapıyorum düzgün bi şekilde.İçime baygınlık geliyor yoksa uykumdan da feragat etmek istemiyorum ama o saatte kalkıp kahvaltıda edemem.Böyle bi çözüm buldum.Kizlar bugün öğlen bir anda için çekildi acıkma hissi gibi böyle ayağım titredi. O an az bir kanamada oldu yüzüm bembeyaz oldu ve tansiyonm düştü sanırım nefes alamadim içim cekildi ölecegimi sandım ruhum çekildi inanın ambulans geldi. Serum takıldı. Okadar kötü bir andı ki Allahm.bir daha yasatmasn üç saat hastanede kaldk şekerim ve tansiyonum düşmüş ama okdr kötü bir şey yasadm ki ne oldu anlamadım potasyumum düşük çıktı evdeym şimdi ama olayın şokundayim.hala lohusalık ta zor bir süreç iyi bakmak lazm kendime
Teşekkür ederim seninse gözün aydın rabbim hayırlı uzun ömür versin inşallah. Dikiş ağrılarım bugün düne göre biraz azaldı sanki tam bir hafta oldu bugün dün batıyordu dikişler herhalde düşecek dedim atmaya başlamış ama daha düşen yok. İdrar yolunda şimdilik bir döküntü yaşamadım çok şükür nasıl kullanıyorsun dut kurusunuOncelikle gozun aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsinhikayemiz benzer olmus benim dikisim az ama ona ragmen zorlandim aynen ama zorlansamda baya hareket kabiliyetim var 1 hafta dediginde dikis agrisi kalmamisti son 3 gundur idrar yolunda sorun var o kadar suya ragmen zorlanmadan heralde. Bilmiyorum sende de var mi ama dut kurusu rahatlatti biraz
Merhaba sizinle aynı haftalarda ikiz bekliyoruz. Benim de iki gece önce inanılmaz bir sırt ağrım oldu. Acilden kadın doğuma bağlanıp NST ye aldılar üçer defa 50’nin üzerinde sancım çıktı ama açılma yok suyum gelmedi. Eve geri yolladılar. Nefes alamıyorum göğsüm sıkışıyor kaburgamda ciddi baskı var. Bitir hoca diye aradım ama 37’yi zorlayacak gibi duruyor benim doktor. Ya sabır. Sağlıkla gelsinler de inşallah kolaylıkla; onlar zamanını bilir.Kızlar bugün sabah ve biraz önce toplu igne başı kadar kahve lekelenme gördüm acaba gitmem gerekir mi doktora?
Vallahi yiyorum cayini demliyorum rezeneyle beraber gunu kurtariyo ama bayram sonrasi kontrolum var sorucam. Hatta hesap sorcam nirmil digim yip ic gin sinri tirp gibisin dediler dediler yok oyle biseyTeşekkür ederim seninse gözün aydın rabbim hayırlı uzun ömür versin inşallah. Dikiş ağrılarım bugün düne göre biraz azaldı sanki tam bir hafta oldu bugün dün batıyordu dikişler herhalde düşecek dedim atmaya başlamış ama daha düşen yok. İdrar yolunda şimdilik bir döküntü yaşamadım çok şükür nasıl kullanıyorsun dut kurusunu
Normalinden de alsam olur demi illa elektrikli almayayım şimdi internetten sipariş versem gelmesi 3-4 günü bulur o yüzden bayram da açık nere varsa oradan bakalımKizlar size yeni bir emzirme teknigi vericem. Bugun ebem
canim mutlaka gogus pompasi almalisin. Ben de almamistim senin gibi ama sutumun ilk yeterli olmadigini gorunce hemen elektrikli 1 biberonlu aldim cok isimi gordu.
Ben dolap uygulamasından ikinci elini baya uygun fiyata aldım çok para vermek istemiyosan oraya da bakabilirsin istersen aynı şehirde satıcı bulursan kargo olmasın elden alayım dersinNormalinden de alsam olur demi illa elektrikli almayayım şimdi internetten sipariş versem gelmesi 3-4 günü bulur o yüzden bayram da açık nere varsa oradan bakalım
Çok geçmiş olsun canım,dinlenmeye çalış bol bol su iç beslenmene ozen gösterKizlar bugün öğlen bir anda için çekildi acıkma hissi gibi böyle ayağım titredi. O an az bir kanamada oldu yüzüm bembeyaz oldu ve tansiyonm düştü sanırım nefes alamadim içim cekildi ölecegimi sandım ruhum çekildi inanın ambulans geldi. Serum takıldı. Okadar kötü bir andı ki Allahm.bir daha yasatmasn üç saat hastanede kaldk şekerim ve tansiyonum düşmüş ama okdr kötü bir şey yasadm ki ne oldu anlamadım potasyumum düşük çıktı evdeym şimdi ama olayın şokundayim.hala lohusalık ta zor bir süreç iyi bakmak lazm kendime
Bizim akşam uyuyorGunduzleri uyanik
Aksamlari cin gibi
Ah canım çok tşk edermÇok geçmiş olsun canım,dinlenmeye çalış bol bol su iç beslenmene ozen göster
Gerçekten emzirdigim.icin sanırım. Aşırı acıkma halı var ve ihmal ettm sanırım hipoglisemi ye girdiğimi düşünüyorum zaten. 55kilo olmuşum kilo kaybında oldu çokÇok geçmiş olsun ben gece yatmadan peynir ekmek yiyorum.2.30-3.00 gibi tekrar uyanıyorum tuvalet için kuruyemiş atıştırıyorum.Sabah eşim işe giderken büyük bi muz yiyorum.10-10.30 gibi kahvaltı yapıyorum düzgün bi şekilde.İçime baygınlık geliyor yoksa uykumdan da feragat etmek istemiyorum ama o saatte kalkıp kahvaltıda edemem.Böyle bi çözüm buldum.
Bende bunu cokkkkk düşündüm dedm sezeryan kadar acı çektim resmennnAy kesinlikle hatta insan sezeryan bundan daha mı acısız olurdu diye düşünmeden bir demiyor çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun. İnşallah bir an evvel toparlanıp bebişlerimizle rahat rahat ilgilenebiliriz
Dut kurusu ne yapıyor kiOncelikle gozun aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsinhikayemiz benzer olmus benim dikisim az ama ona ragmen zorlandim aynen ama zorlansamda baya hareket kabiliyetim var 1 hafta dediginde dikis agrisi kalmamisti son 3 gundur idrar yolunda sorun var o kadar suya ragmen zorlanmadan heralde. Bilmiyorum sende de var mi ama dut kurusu rahatlatti biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?