2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Çok geçmiş olsun, şeker tansiyon çok zor tüm değer oynuyor zaten

Evet hemen gitmen gerekir
Bide ikiz gebeligin
Devam etmedi gitmedim cnm ama biraz da tedirginim
Niye bu kadar bekletiyolar ki anlamiyorum benim de 38 i bekliyor bitigim resmen alacak hastane bulsam oraya gidecegim inan artik. Sen de sislik var mi ayak ve bacaklarinda.

Devam etmedi gitmedim cnm ama biraz da tedirginim

Niye bu kadar bekletiyolar ki anlamiyorum benim de 38 i bekliyor bitigim resmen alacak hastane bulsam oraya gidecegim inan artik. Sen de sislik var mi ayak ve bacaklarinda.
benim de tam tersi herşeyim tansiyon şeker gelişimleri kan akşları vs iyi tek yumurta ikiz gebeliğim var 35. Haftada almak istiyor doktor. Neden istiyor ki gittiği yere kadar gitse daha iyi değil mi?

Ayaklarinda ödem olup ayakkabilari olmayanlar agriniz ve kızarıklik var mi ve şişlik bacaklarınizda da oluyor mu? Benim 4-5 gündur ozellikle sag ayaagim boyle kizamik gibi de tam degil gibi renk degistirdi anlamadim.
Benim de davul gibi ayaklarım. Ayakkabılar terlikler olmuyor. Normalde 37 giyerim şuan 39 olmuyor. Özellikle sağ ayak bileğim yok gibi resmen. Benek benek rengi kırmızı beyaz. Ayağımı kırmışım da şişmiş gibi duruyor. Ellerim de aynı şekilde. Eklem yerlerim şişti kavanoz, su şişesi filan açamıyorum. İğne soksam patlayacak bacapım, ayağım sanki iş yapıp yürüyünce daha beter oluyor.

İnşallah biran önce geçer normale döneriz, şişlik baya var benim, bayram tatiline denk düşmemizde kötü oldu
Evet ben de bugün bebeği çocuk doktorundan rica ettim öyle açtırdım kliniği. yoksa muayene de ettiremeyecektim büyük bir yerde yaşamıyorum. Sarılığımız da var biraz

Ayaklarinda ödem olup ayakkabilari olmayanlar agriniz ve kızarıklik var mi ve şişlik bacaklarınizda da oluyor mu? Benim 4-5 gündur ozellikle sag ayaagim boyle kizamik gibi de tam degil gibi renk degistirdi anlamadim.
Benim ayaklarda odem baslayinca
Hafif hafif kizamiklar olustu
Canim senin acile gitmen gerekiyor idrar testin vermen gerek
Benim ilk gebelikte 26 hafta sismiştim 32 sezeryan oldum idrarda protein vardi
Bide ikiz gebelik ekstra gebelik zehirlenmesi daha cok oluyor
En son ne zaman idrar verdin?
Bide kanaman icinde gitmen gerekir bu zamana kadar geldin erteleme artik

benim de tam tersi herşeyim tansiyon şeker gelişimleri kan akşları vs iyi tek yumurta ikiz gebeliğim var 35. Haftada almak istiyor doktor. Neden istiyor ki gittiği yere kadar gitse daha iyi değil mi?
Canim ikiz gebelikte hafta artikca risk daha artiyor
Senin tek yumurta ikizi 35 ci hafta iyi ikizlere gore
Cift yumurta ikizi tek yumurta ikizi ne gore daha riski az

Evet ben de bugün bebeği çocuk doktorundan rica ettim öyle açtırdım kliniği. yoksa muayene de ettiremeyecektim büyük bir yerde yaşamıyorum. Sarılığımız da var biraz
Gecmiş olsun sık sık emzir bizde de vardi sarilik 12 di deger emzirdim surekli gecti biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…