2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Gözlerim doldu yazdıklarına.Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.Çok geçmiş olsun.

Merhabalar kızlar Ben de temmuza kaldım sanırım ara ara girip okuyorum yazmıyorum çok uzun zamandır. Ve iki gün için de gelmez ise ben de temmuz a kalmış oluyorum :) 39+5iz şuan gelmeye niyeti yok gibi

Tüm annelerimize karnındaki ve yanındaki kuzucuğuyla nice bayramlar dilerim
Sezeryan doğum yapan anneler sonrasında ayaklarda ödem oldu mu olduysa ne zaman geçti?
Bugün 4.gün ayaklar davul gibi şişti benlm.
Bir de merak ediyorum kaçıncı gün oturup kalkarken kesi yerinin ağrısı geçti?
Pazartesi günü doğum yaptım hala oturup kalkarken yoğun ağrı var bide ayaklarda bacaklarda şişlik eklenince baya hareketim kısıtlandı

Maşallah darısı başımıza

Dikişlerim makata kadar o yüzden çok zorlandım epizyo olsa sadece hiç zorlamıyor onlar popomun üstüne hiç oturamıyorum. Sadece emziriyorum. Kalan tüm balonlarını annem ve eşim yapıyor mecburen onunda düşüncesi yıpratıyır insanı ne zaman her şey düzelecek diye Sıhhatim iyi olsun da şu an zevki hiç düşünemiyorum.

Benim ilk doğumum da makasla kesi atmislardi makatima doğruydu ağrım çoktu, üstüne oturamiyordum. Buraz zor iyileşti ama ne iz kaldı nede öyle denilen şeyleri yaşadım. Doktorlar oranın nasıl dikilecegini çok iyi biliyorlar 1 haftaya bu acın azalır bebeğinle daha rahat ilgilenirsen.

Ben kısa kollu askılı uzun karışık aldım ama hepsini ince aldım canım. Oğlumda temmuz 21 de doğmuştu havaya göre askılı giydirdigim de olmuştu. Bazen hiç esmiyor bunaliyoruz ya o havalarda bebeklerde bunaliyor sırf bebek diye uzun kollu giydiren isilik oluyor sonra oralar acıyor bebek rahatsizlaniyor. İsilik yapmadan aynı zaman da usutmeden giydirmek gerek

Merhabalar kızlar Ben de temmuza kaldım sanırım ara ara girip okuyorum yazmıyorum çok uzun zamandır. Ve iki gün için de gelmez ise ben de temmuz a kalmış oluyorum :) 39+5iz şuan gelmeye niyeti yok gibi
Sona yaklaşmişsin
Sancin varmi?
İki gun daha dayan

Sağlıkla kavuş inşallah canım. Kızım 2 gün içinde gelmezse bende Temmuz annesiyim

Çok sağ ol paylaştığın için canım En kısa sürede dikişlerin de acısı azalır inşallah. Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin

Çok teşekkürler detaylı anlattığın için. Gözün aydın
Normal doğum yapan oldukça az oldu grupta. Tecrübeden faydalanamadık bu sebeple. Normal düşünüyoruz ama son dk bile sezeryana dönebilir tabii nasip. Yine de bilmek insana iyi hissettiriyor

kızlar herkese iyi bayramlarrr arefe günü kontrolüm vardı çatı muaynemi tam yaptı doktorum henüz açılmam yok ama normal doğuma çok elverişlisin dedi, birde 4D ultrason görüntüsünü alabildik sonunda ama bebeğimin burnu ve gözleri çok şiş geldi korktum doktora sordum suyun içinde çok normal ilk çıkınca ödemli doğacak bebek zaten dedi içim rahatladı şimdilik 3.300 kg bakalım bekliyoruz bende temmuza kaldım sanırım 38+3 ten sevgilerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…