2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Tek temmuza kalacak ben değildim demi sizde gelin

Canım benim de hala dikiş yerlerinde sırtımda ve karın çevresinde baya ağrım var. İnşallah çabucak geçer ikimizin de. Ayaklarımda şişlik var ama çok değil.

Bende senin gibi dikişlerm beni bitirdi sezeryan kadar sancili bir süreçti geçmiş olsun bende bebeğimle o konuda zorlanyrm

Kizlar bugün öğlen bir anda için çekildi acıkma hissi gibi böyle ayağım titredi. O an az bir kanamada oldu yüzüm bembeyaz oldu ve tansiyonm düştü sanırım nefes alamadim içim cekildi ölecegimi sandım ruhum çekildi inanın ambulans geldi. Serum takıldı. Okadar kötü bir andı ki Allahm.bir daha yasatmasn üç saat hastanede kaldk şekerim ve tansiyonum düşmüş ama okdr kötü bir şey yasadm ki ne oldu anlamadım potasyumum düşük çıktı evdeym şimdi ama olayın şokundayim.hala lohusalık ta zor bir süreç iyi bakmak lazm kendime

Ben de kasılmalar dışında birşey yok öylece bekliyoruz doktorum 41 e kadar bekleyeceğim dedi ama bilmiyorum. Bu hafta gelmez ise 3 ünde kontrolüm var. Benim gibi sona gelen bekleyen var mı ????
Hadi hayirlisi normal dogumu bekliyorsun degilmi canim

Oncelikle gozun aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin hikayemiz benzer olmus benim dikisim az ama ona ragmen zorlandim aynen ama zorlansamda baya hareket kabiliyetim var 1 hafta dediginde dikis agrisi kalmamisti son 3 gundur idrar yolunda sorun var o kadar suya ragmen zorlanmadan heralde. Bilmiyorum sende de var mi ama dut kurusu rahatlatti biraz

Gelir gelir Rabbim onların riziklarini da hemen gönderiyor hepimiz sağlıkla doğurup yazariz insallah
İnşallah ya hem heyecan yapıyorum hem korkuyorum çok değişik duygular Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin artık

Ay allahim hala inanamyrm ikinci gebelik olmasına rağmen. İnanılır gibi değil bunlar karnımizdaydi ya yerim o şekeri mis kokusundan kokluyorm
Ellerinden oper teyzesi
Suan kucagimda sut veriyorum
Cok tembel ama zar zor uyandırıyorum sut vermek icin tutugunda ise hemen birakiyo

Gecmiş olsun canim
Bazen banada oyle oluyor befesim daraliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…