2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
İdrar yolu enfeksiyonu yanma batma baya iyi geliyo ben dogumdan sonra ugrasiyorum valla butun gebelik boyunca bi defa olmadim simdi oldum
Pheebs galiba bebiş uyanik bu saate uyanik olduga gore
Bende sut verdim uyudu biraz tele bakiyim dedim

Kızlar galiba suyum geldi ona uyandım sonrada pembe renkli bir kan geldi, şu an heyecan içindeyim sabah doktora gideceğim ama kasılmam yok. Su gelmeye başlayınca devam eder diyorlardı bakalım tekrar gelecek mi bekliyorum bana dua edin lütfen kolay bir doğum olsun bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin

benim de tam tersi herşeyim tansiyon şeker gelişimleri kan akşları vs iyi tek yumurta ikiz gebeliğim var 35. Haftada almak istiyor doktor. Neden istiyor ki gittiği yere kadar gitse daha iyi değil mi?
Tek yumurta ikizlerini daha erken aliyolar diye biliyorum. Her doktor farkli da dusunuyor kimisi 37 yi gecirmiyor.
Aynen benim de sag ayak bilegim yok gibi ki normalde kemikli ince yapisi vardir. Esimin ayakkabilari giyiyorum ben de.41 numara normalde 39 giyerim. Demek bu benek benek durumu da normal cunkü bi acayip oldu ayagim

Idarari 15 gün once verdim cnm anestezi islemleri icin bi sorun yoktu. Bi de kanamam olmadi aslinda igne ucu kadar kahvelik oldu dahada olmadi ama bi daha olursa gidecegim. Arastirma hastanesinde takipteyim simdi gitsem assistanlar olacak eminim sali günü de normal randevum var bakalim

Su gibi bir doğum olsun aksın gtsn sende evladında güzel şekilde kavuşun şuan bebegimj emziriyorum hriksy bir Duygu bunu hayal et düşün ozmn çok daha kolay olck

Evet ben de bugün bebeği çocuk doktorundan rica ettim öyle açtırdım kliniği. yoksa muayene de ettiremeyecektim büyük bir yerde yaşamıyorum. Sarılığımız da var biraz
Pazartesi sağlık ocağına topuk kanı vermemiz gerekiyor ve çocuk doktoruda pazartesi kontrole gelin dedi ortada kimlik yokkimliksiz topuk kanı almazlar galiba dimi

İnsallah bi avazda dogurursun
Galiba nişanin geliyor canim
Suyun devam ederse bekleme git

Pazartesi sağlık ocağına topuk kanı vermemiz gerekiyor ve çocuk doktoruda pazartesi kontrole gelin dedi ortada kimlik yokkimliksiz topuk kanı almazlar galiba dimi
Kimliksiz bakiyolar canim
Senin kimligine fiş verirler ordan bebege bakiyolar
Ben daha saglik ocagina goturmedim arefe gunu kapaliydi bayramdan sonraya kaldi
Günaydın herkese
Gunaydin canim,
Anladim canim
İhmal etme kendini

Ayaklarinda ödem olup ayakkabilari olmayanlar agriniz ve kızarıklik var mi ve şişlik bacaklarınizda da oluyor mu? Benim 4-5 gündur ozellikle sag ayaagim boyle kizamik gibi de tam degil gibi renk degistirdi anlamadim.
Benim de ödem var elde de ayakta da dün çok kötü sistiler ve dediğin gibi kızardılar da eşim de hatta dedi güneşte yanmış gibi olmuş diye bı değişik ayakkabı giymeyi bırakalı oldu baya ben ya terlikle gidiyorum her yere ayakkabı ilk an olsa bile eve dönene kadar patlayacak hale geliyo

Ayaklarinda ödem olup ayakkabilari olmayanlar agriniz ve kızarıklik var mi ve şişlik bacaklarınizda da oluyor mu? Benim 4-5 gündur ozellikle sag ayaagim boyle kizamik gibi de tam degil gibi renk degistirdi anlamadim.
Benim kızarıklık yok da ödem zaten vardı iyice arttı. Kızarıklık ödemin iyice artıp deriyi gerginlestirmesinden kaynaklı olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…