2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Biz herşeyi öncesinde anlattik hazırlık yaptk. Hatta. Doğduğu güne hediye alıp kardeşin sana almis dedik kardeşini çok sevyr ama.kiskaniyor kıskandığı şey biziz ilgimiz ister istemez bir bebeğe kaydı tüm gün ben bebeğin yanindaym.emziriyirm. Emzirirken hep onunla.knsyr onunla oyun oynyrm kucağına almak.istyr veriyorm.ama sevmesini bilmediği için bazen yüzünü çok bastırıyor. O denge gerçekten çok zormus bol bol sarılıp sevdiginizi söyleyin.

O zaman şansımızı deneyelim canım , inşallah kolaylıkla normal olur , ben şimdi perine masajı yapmaya çalışcam kendime açıkçası zorluyacağım kendimi ama daha rahat olur diye düşünüyorum deneyeceğim yapmaya

Herkese selam kızlar ben dün 05/07/2023 de doğum yaptım, hayırlısiyla sağlıklı sihatli geldi Yağız bey yazamadım biraz ağrım vardı 2.sezeryan olduğu için ,normal dediler bugün taburcu oldum normalde 2 gün duruluyormus ben evde daha rahat ederim diye çıktım, bu surecte başka bebeği olanlar varsa kaçırdıgim hayırlı uğurlu olsun doğuracak olanlara Allah kolaylık ferahlık versin .Buralardayım yazacagim yine sizde yazın ,emzirme büyüme diğer süreçlerde de destek oluruz birbirimize inşallah

Aaa çok geçmiş olsun ben yeni gördüm bazı mesajları kaçırıyorum hızlı hızlı bakıyorum. En kısa sürede iyileşsin inşallah

Biz de hep kardeşinin olacağını anlattık karnimdayken geliyordu öpüyor sarılıyor ama eve gelsin mi dediğimizde hayır diyor Bir de babasına çok düşkün başka çocuklarla ilgilendiğimizde de üzülüyor hediye de aldık bakalım nasıl karşılayacak heyecanlıyız

Selam kızlar ben de 39. Haftamdayım bugün doktor çatı muayanesi yaptı ve catım biraz darmış bebek daha doğum kanalına inmemiş bu sebepten olabilir dedi 39 da inmesini bekleriz dedi sezaryan öneririm dedi ama kararı bana bıraktı sizce ne yapmalıyım

Benim de sezeryan olanlara sormak istediğim genel anestezimi oldunuz?
Epidural mi spinal mi?
Benim ilki sezeryandi belden uyusturdular tam olarak hangi kategoriye giriyor bilmiyorum ama sorun yaşamadım rahat atlattım yarınki doğum yine aynı şekilde olacak. Daha önce genel anestezi ile apandisit ameliyatı olmuştum onda narkozu atmak çok daha zor olmuştu baş ağrısı falan. Belden uyustugunda bebeğin çıktığını görmek sesini duymak da çok güzel oluyor ayrıca.

Benimkide babaya düşkün ama ona rağmen bu dönemde bana düşkün oldu şuan bende şaşkınım ama guzel gidiyor ufak tefek şeyler normal okdr olmaması anormal olurdu en önemlisi sevgimizi belli etmek sürekli sarılmak öpmek sende boyleydin küçücuktun ellerin boyle kucucuktu. Ayakların minicikti diyip anlatyrz resimlerini gösteriyoruz bebekler bak böyle sevilir diyoruz. Bebekler küçük olduklqri için onlar yemek yiyemez yürüyemez kosamaz kucağımıza durması lazm vs hep anlatyrz tek sorun ben uykusuzluktan bazen sabrım tukeneblyr çünkü bu ara herşeye itiraz ediyor. Normalde de inat bir cocuktu

Canım ben sezaryen oldum doktorum bir hafta sonra kontrole çağırdı dikişe bakıp bandı söktü. Bebek için de 3.-4.gün çocuk doktoruna göstermek lazım çünkü sarılık değeri falan çok yükselebiliyor takip açısından. Biz 3.gün ve 7.gün götürdük doktor kontrolüne daha sonra 15.gün tekrar gelin dedi doktor.

Doğrudur Allah kolaylık versin size de çocuklarınızı size bağışlasın. Teşekkür ederim cevaplarınız için

Benimde doktorum biraz dar dedi. Ama normal doğum denenebilir dedi.
Sizin isteğinize bağlı açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…