2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
normal doğum çok istiyorum. Ben olsam denerdim. Ki deneyeceğim. Olmadı diyelim sezeryana döner zor bir şey değil. Ama acaba normal olur muydu gibi bir düşünce kalsın istemiyorum içimde.
Birçok sebepten sezeryan olan var. Şuana dek hiçbir bulgu direkt sezeryan olmamızı gerektirmedi. Sadece biraz çatı darlığından sezeryana dönmek istemiyorum açıkçası. Başka riskli durumlar olsa neyse ama.

Kızlar çatlak olup olmadığımız doğumdan nir süre sonra mı belli oluyor yoksa çatlağımız olsa şimdiden mi belli oluyordu ???

bir de meryem ana otuna dua okunuyormuş ya kızlar onu okuyacak kişiye ne zaman haber vermek gerekiyor açılma olmadan önce mi ? Açılma hiç başlamadan önce mi yoksa açılma başladıktan sonra mı haber vermek gerekiyor bileniniz var mı ?

Kızlar üçdört gündür elim ayağım çok kaşınıyor. Uyutmuyor geceleri. Az önce gördüm avuç içimde su toplamış bi kabarcık oluşmuş. Vücudum da kaşınıyor. Krem, duş, kolonya gayda etmiyor. İnternette gebelik kolestazı yazıyor. Zararlıymış bebeğe ölüme bile sebep olabiliyormuş. Bilgisi olan var mı çok korktum.

Kızlar çatlak olup olmadığımız doğumdan nir süre sonra mı belli oluyor yoksa çatlağımız olsa şimdiden mi belli oluyordu ???
Simdiden belli olur canim benim olmadi halada yok ama gergin gobekten normale gecerken renk farki oluyo bir sure karnim gogusume gire cok daha koyu renkte mesela

Safra kesesi asitlerinize baktirabilirsiniz. Benim 16. Hafta da çok kaşıntı vardı bakmislardi.

Simdiden belli olur canim benim olmadi halada yok ama gergin gobekten normale gecerken renk farki oluyo bir sure karnim gogusume gire cok daha koyu renkte mesela
Tamam canım benim de görünür de bir şey yok ama hemüz doğurmadım ben o yüzden bilememiştim , inşallah olmaz çatlak patlak filan :)))

Hayırlı olsun ve çok geçmiş olsun canım, benim de sütüm 3.gün gelmişti araştırınca kimilerinin bir hafta 10 güne bile gelebiliyor diye duymuştum. Ağrıları ise ben ilk hafta zorlanmıştım (özellikle bebeği brşiğe koyma yada kendim kalkma noktasında sonra azalmıştı ama benim doktor sallıyorum ağrım olmasa da ağrı kesici vermişti günde 3 defa içiyordum dşye hatırlıyorum

Aynen valla bugün doktor hiç nieti yok gibi dedi 3300 kilosu 48 cm boyu varmış oğlu şumun ama haftası işte aynı kaldı 37+2 yiz değişme olmadı

Benim kızım 38.haftads tam bu ölçülerde doğmuştu, bakalım şimdiki ne yapacak
Sen normal doğum istiyorsan hareketlere falan başladın mı?

2700 gene iyi canim sezeryan olacagin gune kadar 3 kilo olur buyuk ihtimalle
İyi yaptin doktorunu degistirmekle
Doktor hangi gun verdi sana

Kızlar bel ağrısıyla birlikte karnım kasılıyo bebeğin kafasının hareketlerini kasıklarımda hissediyorum resmen. Dakika tutmadım ama sık sık. Suyum filan gelmedi diye yatıyorum yalancı sancıdır diye ama korkmaya başladım

Ayy çok heyecanlı kız neden korkuyorsun.
Hemen dakika tut. Düzenli ise doğumun başlıyor. Düzenli değilse daha bekleyeceksın.
Birde su herkeste gelmez. Su gelmeden başlayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…