2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Iyi dileklerini sunan herkese tesekkurler kizlar ben de ikizlerimle düzen oturtmaya calisiyorum tabii önxe kendim toparlanmam lazim. Henüz sütüm tam anlamiyla gelmedi ve gogsüm hastanede süt sagma makinasi takildigi icin kanadi ve yara oldu. Eve geldigimde bugün tahin yagi sürdüm iyi geldi gibi ama emzirirken iyice silmek gerekiyor bebislere yag gitmesin diye. Agrilarim devam ediyor karnim baya buyük 7 aylik hamile gibiyim şu an.

Anladım, o kısımdan çok emin değilim tabi ben çünkü hep oraya gttim en başından perinatoloji yede ordan yönlendirmislerdi detaylida falan. Ben sezeryan oldum 40+0 aksam 10 da suyum geldi iri bebekdi.acile gttim muayene ettiler açıklık durumunu gelen kesin su mu vs diye.4 cm açıklık ve ultrasonda 4300 göründü bebek.doktor kararı bana birakdi 200 300 Gr altıda olabilir ustude biraz iri bebek olduğu için omzu takılabilir kesin çok olabilir ama acikliginda güzel karar senin dedi.ben kendim sezeryan istedim.belden spinal anestezi yaptilar bebek doğunca temizleyip çocuk bölümüne götürdüler kontrollerine dikiş bitince odaya getirdiler arkamdam bebek ve refakatçi geldi.guzel geçti çok şükür.yapilmasi gereken şeyleri yapiyolar bebeklerde xok güzel ilgileniyolar işitme testleri topuk kani vs herşeyi yapılıyor ama bilgi eksikligi var biraz yani doktoru sadece ameliyathanede gördüm 2 gece kaldım sormak istesen doktor yok hemşireye ancak.emzirme vs için hemsireler çok güzel ilgileniyor.biberon emzik istemiyorlar yanında, gerekli olduğunda siringayla mama veriyolar yanımdaki hastaya veriyolardi.aklima gelenler bunlar.

sizde bir şeye sinir olunca stresten karnınız sertleşiyor mu ? Ben şuan cok kötüyüm. Kaynana yine aramıza girdi kavga ettik. Bir yandan kızıma üzülüyorum o her şeyi hissediyor

sizde bir şeye sinir olunca stresten karnınız sertleşiyor mu ? Ben şuan cok kötüyüm. Kaynana yine aramıza girdi kavga ettik. Bir yandan kızıma üzülüyorum o her şeyi hissediyor
Evet bendede oluyor kafaya birşey takınca sitrese girince moralin bozuluca etkileniyor bebisler de

Bende 4 temmuz akşam 5 ten gece 2 ye kadar aynı bu şekilde ağrılar yaşadım çok heyecanlandım baya mutlu oldum geliyor bebiş diye ama gece 2 de kesildi Bir anda. Sizde son durum ne

Bana da oluyor maalesef. Keşke tamamen stressiz mutlu mesut geçirebilsek her günümüzü ama olmuyor.

Ben geçirdim canım 37+2 de o yüzden doğum yaptım safra değerlerine baktırmam lazım

allah analı babalı büyütaün canım tebrikler benim kızda tam 37+1 de doğdu kaç gr oldu senin minnoşlar
Benimkiler 2570 ve 2520 dogdular cnm ertesi günde 100 er gram vermislerdi baya minikler hatta aldigim hic bisey olmadi cuval gibi geliyor ama kafama takmiyorum saglikli olsunlar da alirlar insallah. Senin ki kac dogdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…