2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Canim ama senin sancin vardi diye hatirliyorum bizde sanci vs hic bir sey yok acilma olmadan direk sanciya karsi sanirim ama aciklik olduktan sonra sanirim vermeye karsi degil gibi anladim
Benim hissettigim sanci yoktu ama evet 1 parmak aciklik vardi canim sanci verildiginde de 2 parmakti. Yani hic acilma olmadan suni verilmesi senin acindan zorlayici olucaktir haklisin benim de zor oldu yavas oldu daha dogrusu acilmam 2 seruma ragmen ama yine olsa yine isterim sezeryana karsi degilim ben normali cok istedigim icin her seye razi moddaydim. Ha bu arada kimisi icinde sezeryan nimet annem kucuk kardesimi sezeryanla dogurdu keske sizide oyle dogursaydim ben cok rahat ettim diyo ornegin kisiye gore degisende bisey

Yaa iste musaitlik onemli yapi uygun olmali eger bir problem yoksa bebek iyiyse suniyle normal benim icin cok okey. Aksi durumda zaten yapicak bisey yok. Benim dogumda sona dogru bebeginde benimde oksijen dusuyodu maske falan taktilar onca aci sizi sonrasi o an olmuyo hadi sezeryana dese onada ayaklanir kosarak giderdim saglik olsun yeter ki.

Rica ederim ne demek inşallah çok güzel bir deneyim olur sizin için.benim ilk dogumdu birazda korkuyordum birazda korkuyordum normalden bebekde 4 üstü olunca öyle bir seçim yapdtim şükür iyi geçti.normal doğum bu arada orda daha iyimis sartlari tek kişilik oda oluyor mesela normalde.dogum yapdigin odada kaliyormussum falan çatalı varmış yatağın.2 normalden sonra bende istemezdim tabiki sezeryan olsun 4 üstüne çıkma umarım sizi zorlamaz

Benim de sezeryan olanlara sormak istediğim genel anestezimi oldunuz?
Epidural mi spinal mi?
Ben spinal oldum genelde entübe ediliyor die istemedim edpidıraldede katater kalıyor die hic hissetmiyosun kuzum mrk etme eger spınal istiypsan bele once uyusturucu sprey gibi bisi sıkıyor sonrasinda ılacı enjekte etti dakkasinda hissizlık basladi belden asagıda

Ben spinalde ve epiduralde her şeyi hissettim diyen duydumda ondan endişe ettim açıkçası bir de 3 ay yatağımda yatamadım diyen bi arkadaşım vardı.Siz yatıp kalkarken sıkıntı yaşıyormusunuz?

Benimde hiç açıklığım yoktu suni sancı verildi iyi ki de verilmiş normal doğum olduğu için çok mutluyum. Öyle birden sancıların başlamıyor zaten, bana 10da takıldı küçük küçük hissettim saat 18den sonra baya hissetmeye başladım.
Evet kesinlikle çok doğru, benim annemde suni sancı ile doğum yapmış

Hic bilmiyorum ki canim benim ilk dogumum ne hayirliysa o olsun diyorum ama hala zamanimiz var sonucta benim 40+0 sali gunu oluyor

i
Hayırlısıyla bi sancıda kucağımıza alırız inşallah minnaklarımız geleceği zamanı bilirler sen kafana takma akışına bırak

Benim doktorum da 40 a kadar kendi gelmezse 41 de sezeryan yaparım suni vermem dedi. Muhtemelen kimyasal müdahale etmek istemiyorlar

Son düzenleme:
Bende 4 temmuz akşam 5 ten gece 2 ye kadar aynı bu şekilde ağrılar yaşadım çok heyecanlandım baya mutlu oldum geliyor bebiş diye ama gece 2 de kesildi Bir anda. Sizde son durum ne
Benim de sabaha kadar sürdü ama dğzensizdi. Gündüz iyiyim gece kabus gibi. Yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum. Nst de gündüz sancısız çıkıyo. Gece halbuki karnım hiç yumuşamıyo. Peş peşe kasılıyo

Nst de sancılarının kaç çıkıyor. Ben ilkkez buğun nst ye girdim sancı çıktı ama çok şiddetli değil doğal ay hafta sancilariymis

Mrb cnm ben de 4 gün once spinal sezaryan oldum dikis yeri morardi benim hatta vajinamin bir bölümü de mosmor. Ilk sezaryenimde hatirlamiyorum boyle bisey. Spinal sezaryan olanlarda var mi bu durumu yaşayan?

Benim de sezeryan olanlara sormak istediğim genel anestezimi oldunuz?
Epidural mi spinal mi?
Ben de spinal anestezi oldul cnm. Hatta ben de uyusmadan yanlislikla keserler diye ayaklarimi oynatabiliyorum yanlislikla kesersiniz dedim ameliyatta dediler sen hic merak etme ayagini oynatabilmen sorun degil aci hissetmeyeceksin. Gercekten de hic bisey hissetmedim. Bele igne vururken de bi damar yolu kadar bile acitmiyor bilgin olsun.

Bebegim gayet sağlıklı doğdu ama ileri derece gelişim geriliği çektik. Hamileliğin 28. Haftasından sonrası burnumdan geldi. Bebek 30. Haftada takılı kaldı 36 da doğurdum bugun kızımın dünyaya gelmesinin 3. Günü küçük doğdu baya. 40 cm 2000 kilo ama çok şükür kuveze girmedi. Doğumdan önce ne düşünceler vardı kafamda bebek neden böyle felan diye. Belkide yapisaldir bebek minyon olacaktır yada etkileyen bişey vardır. Bunu doktorlarda net söyleyemiyor. Kendini sıkma bebek öyle doğdu diye Onur boyu geri gelcek diye bişey yok doğduktan sonra eme eme büyürler içini ferah tut.

Arkadaşlar 39+3 olduk şükür, preeklampsi falan derken iyi geldik ama şimdide hanımefendinin doğmaya niyeti yok :/ sadece kasıklarımda bası hissediyorum, sanırım bir kaç güne gelmezse doktorum suni sancı önerecek, en fazla 41.haftaya kadar bekleyebiliriz dedi. Yüksek tansiyondan dolayı çok bekletmek istemiyor, normale uygunsun diyor ki ben de normal taraftarıyım ama son anda bir şey olursa tabi ki sezeryana alırız hemen dedi. Sabah akşam ne zaman doğacak diye gezmeye başladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…