2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Günaydın günaydın, bez konuşuluyor, süt konuşuluyor, mama konuşuluyor, bende yalancı sancı bile yok. Yarın 38 oluyorum arrık. Acelem yok bu arada bebişin kıyafetlerini yıkadım ama hala ütülenecek bekliyor. Sancı falan başlarsa ütülerim hastaneye götüreceklerimi dedim buradan anlıyoruz ki çanta da hazır değil
Annem geldiğinden beri daha az hareket ediyorum, hemen ödem tutmaya başladım ya. Ayak bileklerim falan şişti. Bir arkadaş gözlerini arı sokmuş gibi dedi hareketlerime dikkat etmem lazım onu anladım azıcık şişkinlik bile rahatsız etti beni.

Merhabalar bebisi olan anneler ilk gunler sutunuz gelmediginde ne yaptiniz mama mi kullandiniz ve hsngi matka ve bez olarak kac nnumara ve hsngi markayi sectiniz yazar misiniz
Mama hastanede verdiler İlk gün süt geldi ama çok az geldi göğüs ucum çıkık değil diye bebek ememedi pompayla uç çıkarıp emdirmeye çalışıyorum bebek bezi olarak Prima 1 numara kullanıyoruz

Merhaba kızlar, ben de 5 temmuz gecesi suyumun azalması teşhisiyle suni sancıyla doğum yaptımAllah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Kizlar saglikla buyutun bebişlerinizi

ya cok guzel anlattiniz peki mama markaniz neydi ilk ay

Mama hastanede verdiler İlk gün süt geldi ama çok az geldi göğüs ucum çıkık değil diye bebek ememedi pompayla uç çıkarıp emdirmeye çalışıyorum bebek bezi olarak Prima 1 numara kullanıyoruz
suan mama kullaniyor musunuz adi ne acaba ve biberonu yavas akitan agizli mi oluyormus ne ondan mi

Canim hamilelikte siskinlik normal ama yuzde goz etrafinda şişkinlik olunca preklamsi belirtisiymiş
Doktoruna sor bence
Tansiyonun nasil olcuyormusun?

Mama veren kizlar
Normal biberinla sut vermeyin
Kaşik biberonla verin
Benim ikizlerde normal biberon verdim artik goguslerimi emmediler
Bunda kaşik biberon veriyorum

Gözünüüüz aydın. Sağlıklı güzel ömür diliyorum
!! arkadaşlar için belirteyim biberon yerine meme reddi olmaması adına kaşık biberon koyun. Hastanede ebeler genelde ya şırınga ya kaşık ile veriyorlar zaten. Kaşık biberon pratik hali. Normal biberonda meme reddi olabilir sonrasında.

Hadi saglikla anali babali buyusuuun kilo boy sahane minigin. Bende ayni dogurdum sarilikla 3kg oldu cocuk baya dustu korkma eger kilosu duserse emzir emzirebildigin kadar 2 haftada 700 gram aldi benim dana

Evet bana da güven vermez. Suniye karşıyım doğal olmuyor derken aneztezi gibi daha da doğal olmayan bir şeye anneye ve bebeği maruz bırakıyor.

Aynen bende kasik biberonla mama verdim sariligi atlatsin diye sutum gelmemisti. Sonra 1.5 gun meme kavgasi verdik o kadar hemen aldi sadece meme devam. Kasik biberon asiri kurtarici bu durumda birde azicik diline bastirarak verirsen emer gibi yapiyo cenesini calistiriyo

Evet evet maalesef kaşık biberon pek bilinmiyor bizde. Normal biberona başlayıp sonra bebek emmiyor diyoruz.

Arkadaşlar hala doğurmayanlara bir sorum olacak. Doktorlarınız kaçıncı haftaya kadar beklemeyi normal buluyorlar?

suan mama kullaniyor musunuz adi ne acaba ve biberonu yavas akitan agizli mi oluyormus ne ondan mi
Adını hiç bilmiyorum hastaneden dün verdiler bugün vermediler bugün daha iyi emdi sanki biberon yavaş akıtan vardı onu istemediler minik şırınga ucuyla memeyi emerken kenardan verme yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…