- 2 Aralık 2022
- 358
- 621
- 23
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #24.961
Mama hastanede verdiler İlk gün süt geldi ama çok az geldi göğüs ucum çıkık değil diye bebek ememedi pompayla uç çıkarıp emdirmeye çalışıyorum bebek bezi olarak Prima 1 numara kullanıyoruzMerhabalar bebisi olan anneler ilk gunler sutunuz gelmediginde ne yaptiniz mama mi kullandiniz ve hsngi matka ve bez olarak kac nnumara ve hsngi markayi sectiniz yazar misiniz
Arkadaşlar ben de dün sabah 38+1de sezaryenle doğum yaptım. Bu süreçte grupta aktif olamasam da her soruma karşılık buldum takip edebildiğim kadar, herkese çok teşekkürler
Bütün anneler olarak evlatlarımıza sağlıkla kavuşalım, herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum
Kizlar saglikla buyutun bebişleriniziMerhaba kızlar, ben de 5 temmuz gecesi suyumun azalması teşhisiyle suni sancıyla doğum yaptımAllah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
ya cok guzel anlattiniz peki mama markaniz neydi ilk ayBenim hastane emzik biberona karşı idi o nedenle önden kesinlikle çantanıza koymayın diye uyarmıştılar, sütüm gelmediği için karton Pet bardak bilirsin onun dibinde 1-2 parmak ancadır mama getirmişti hemşire ile ondan kaşıkla vermiştik, sonrasında eve çıkınca bende mama almıştım aynı miktar sabah ve akşam vermiştim hep sütüm olmasa da emzirmiştim, evdeki 3.günğm sabahı gelmişti (bende bol bol su içmiştim)
Bez olarak da ben sleepy kullanmıştım, kalıpları küçük oluyor sleepy nin diye şimdi sadece 2 numara 1 paket sleepy var elimde (bez işini biliyorsun bebek karar veriyor ben prima ve huggies te kullanmıştım hepsi pişik yaptı sleepy iyi gelmişti)
Saglikla buyut bebeginiKızlar ben doğurdum sezaryen oldum ağrım var ama çok şükür bebek sağlıklıLadyMorganas bebeğim 38+3de 3300 doğdu 51 cm 7.7.23de
suan mama kullaniyor musunuz adi ne acaba ve biberonu yavas akitan agizli mi oluyormus ne ondan miMama hastanede verdiler İlk gün süt geldi ama çok az geldi göğüs ucum çıkık değil diye bebek ememedi pompayla uç çıkarıp emdirmeye çalışıyorum bebek bezi olarak Prima 1 numara kullanıyoruz
Canim hamilelikte siskinlik normal ama yuzde goz etrafinda şişkinlik olunca preklamsi belirtisiymişGünaydın günaydın, bez konuşuluyor, süt konuşuluyor, mama konuşuluyor, bende yalancı sancı bile yok. Yarın 38 oluyorum arrık. Acelem yok bu aradabebişin kıyafetlerini yıkadım ama hala ütülenecek bekliyor. Sancı falan başlarsa ütülerim hastaneye götüreceklerimi dedim buradan anlıyoruz ki çanta da hazır değil
Annem geldiğinden beri daha az hareket ediyorum, hemen ödem tutmaya başladım ya. Ayak bileklerim falan şişti. Bir arkadaş gözlerini arı sokmuş gibi dedihareketlerime dikkat etmem lazım onu anladım azıcık şişkinlik bile rahatsız etti beni.
Deri alti iplanti iyi diyolarmişValla bende korkuyorum bende folik asit eksikliği var o yüzden önden 4 5 ay kullanmadan hamile kalmamam lazım.
Gözünüüüz aydın. Sağlıklı güzel ömür diliyorumKızlar merhaba ben 27 temmuzda acil sezaryene alındım oğlumla kavuştuk3,450 doğdu boyu 52 cm. Şuan düşük bir sarılığı var geçmesini bekliyoruz. Bu arada çantanıza minik bir biberon koyun sezaryen sonrası sütüm 3. Gün ancak yeterli hale geldi hastanede onun telaşına düştük ihmal etmeyin.
Hadi saglikla anali babali buyusuuunKızlar merhaba ben 27 temmuzda acil sezaryene alındım oğlumla kavuştuk3,450 doğdu boyu 52 cm. Şuan düşük bir sarılığı var geçmesini bekliyoruz. Bu arada çantanıza minik bir biberon koyun sezaryen sonrası sütüm 3. Gün ancak yeterli hale geldi hastanede onun telaşına düştük ihmal etmeyin.
Evet bana da güven vermez. Suniye karşıyım doğal olmuyor derken aneztezi gibi daha da doğal olmayan bir şeye anneye ve bebeği maruz bırakıyor.Daha yeni doğum yaptım öncesinde foley dedikleri yani balonla rahim ağzını açıp sonrasında suni sancıyla doğurdum. Suni sancıyla karşıyım sezeryana alırım diyen doktor bana güven vermez. Suni sancı denilen şey kadınların vücudunda bulunan kasılmaları başlatan hormon. Doğumdan sonra suni sancimi çıkarmadılar o zaten sana lazım bir hormon rahmini hızlı toparlar deyip serumu bitirtdiler iyikide öyle yapmışlar.
Aynen bende kasik biberonla mama verdim sariligi atlatsin diye sutum gelmemisti. Sonra 1.5 gun meme kavgasi verdik o kadar hemen aldi sadece meme devam. Kasik biberon asiri kurtarici bu durumda birde azicik diline bastirarak verirsen emer gibi yapiyo cenesini calistiriyoGözünüüüz aydın. Sağlıklı güzel ömür diliyorum
!! arkadaşlar için belirteyim biberon yerine meme reddi olmaması adına kaşık biberon koyun. Hastanede ebeler genelde ya şırınga ya kaşık ile veriyorlar zaten. Kaşık biberon pratik hali. Normal biberonda meme reddi olabilir sonrasında.
Bende tam bunu yazmıştım. Yazmışsın sende canım. Kesinlikle kaşık biberonMama veren kizlar
Normal biberinla sut vermeyin
Kaşik biberonla verin
Benim ikizlerde normal biberon verdim artik goguslerimi emmediler
Bunda kaşik biberon veriyorum
Evet evet maalesef kaşık biberon pek bilinmiyor bizde. Normal biberona başlayıp sonra bebek emmiyor diyoruz.Aynen bende kasik biberonla mama verdim sariligi atlatsin diye sutum gelmemisti. Sonra 1.5 gun meme kavgasi verdik o kadar hemen aldi sadece meme devam. Kasik biberon asiri kurtarici bu durumda birde azicik diline bastirarak verirsen emer gibi yapiyo cenesini calistiriyo
Canim arveles benim bildigim kadariyla hamilelikte yada emzirme kte onerilmiyorBen arveles kullandım canım doktor öyle verdi, bir hafta sabah akşam kullandım
ya cok guzel anlattiniz peki mama markaniz neydi ilk ay
Aynen canimBende tam bunu yazmıştım. Yazmışsın sende canım. Kesinlikle kaşık biberon
Adını hiç bilmiyorum hastaneden dün verdiler bugün vermediler bugün daha iyi emdi sanki biberon yavaş akıtan vardı onu istemediler minik şırınga ucuyla memeyi emerken kenardan verme yaptılarsuan mama kullaniyor musunuz adi ne acaba ve biberonu yavas akitan agizli mi oluyormus ne ondan mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?