2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Gozunuz aydin en cok neler grrekli oldu ve bez olarak neyi tercih ettiniz

merhaba sutunuz hemen geldi mi biberon olarak ve bez olarak ne tercih ettiniz hayirli olsun

merhaba sut gelmrden once mama mi verdiniz peki o gunler

Merhabalar bebisi olan anneler ilk gunler sutunuz gelmediginde ne yaptiniz mama mi kullandiniz ve hsngi matka ve bez olarak kac nnumara ve hsngi markayi sectiniz yazar misiniz

Kızlar merhaba ben 27 temmuzda acil sezaryene alındım oğlumla kavuştuk 3,450 doğdu boyu 52 cm. Şuan düşük bir sarılığı var geçmesini bekliyoruz. Bu arada çantanıza minik bir biberon koyun sezaryen sonrası sütüm 3. Gün ancak yeterli hale geldi hastanede onun telaşına düştük ihmal etmeyin.

merhaba sutunuz hemen geldi mi biberon olarak ve bez olarak ne tercih ettiniz hayirli olsun
teşekkürler sütüm hemen geldi ama normal doğumdaki kadar gelmedi doktor sarılık riski yüksek olduğu için saat başı emzirmemi 3 saatte de mama vermemi söyledi ilk günler çaykaşığıyla verdik sonrasında biberona geçtik wee baby biberon almıştık şuan hem biberon emiyo hem göğsümü biberonu arada reddettiği oluyo ama meme reddi yaşamadık çok şükür bezde ilk molfiks almıştık eşim şimdi baby turko almış ikisindende memnun kaldım şuana kadar pişik falan yapmadı sızdırmada yaşamadım

kızlar günaydın biliyosunuz sezeryan sonrası doktor çift rahimli olduğumu söylemişti ilk bebeğimin o yüzden karnımda öldüğünü oğlumunda o yüzden erken doğduğunu söylemişti dün başka bir doktora gittim hem dikişim duruyodu hemşireler eriyen dikiş demişlerdi erimedi dikişlerimi aldırdım hemde bu konuyu danıştım çift rahim ultrosonla falan anlaşılmadığını sadece sezeryanda fark edildiğini söyledi ama karnımda ölmesinin çift rahimle ilgisi olmicanı sadece yeri daha dar oluca için erken doğmasına yol açıcanı söyledi iyileşme sürecim çok şükür sorunsuz geçiyo ama beni baya zorladı bidaha çocuk isteyeceğimi hiç sanmıyorum

Daha yeni doğum yaptım öncesinde foley dedikleri yani balonla rahim ağzını açıp sonrasında suni sancıyla doğurdum. Suni sancıyla karşıyım sezeryana alırım diyen doktor bana güven vermez. Suni sancı denilen şey kadınların vücudunda bulunan kasılmaları başlatan hormon. Doğumdan sonra suni sancimi çıkarmadılar o zaten sana lazım bir hormon rahmini hızlı toparlar deyip serumu bitirtdiler iyikide öyle yapmışlar.

Günaydın ben gibi gece sancı çekip sabah mide bulantısıyla gözünü açan yuruyemiycek hali bile olmayan hamiş annelerime ne kalka biliyorum ne yürüye biliyorum kenimi iyice ağırlaşmış hissediyorum

Mrb cnm ben de 4 gün once spinal sezaryan oldum dikis yeri morardi benim hatta vajinamin bir bölümü de mosmor. Ilk sezaryenimde hatirlamiyorum boyle bisey. Spinal sezaryan olanlarda var mi bu durumu yaşayan?
Canim benimde oyle oldu
Vajinam baya şişti vucudum zaten şişti
Tansiyonumda yuksekti doktor tekrar yatirdi hastaneye bi hafta daha kaldim hastanede
Tabi bende preklamsi vardi bunlar yan etkileriymiş
Sen gene bi acile git

merhaba sut gelmrden once mama mi verdiniz peki o gunler

Benim hastane emzik biberona karşı idi o nedenle önden kesinlikle çantanıza koymayın diye uyarmıştılar, sütüm gelmediği için karton Pet bardak bilirsin onun dibinde 1-2 parmak ancadır mama getirmişti hemşire ile ondan kaşıkla vermiştik, sonrasında eve çıkınca bende mama almıştım aynı miktar sabah ve akşam vermiştim hep sütüm olmasa da emzirmiştim, evdeki 3.günğm sabahı gelmişti (bende bol bol su içmiştim)
Bez olarak da ben sleepy kullanmıştım, kalıpları küçük oluyor sleepy nin diye şimdi sadece 2 numara 1 paket sleepy var elimde (bez işini biliyorsun bebek karar veriyor ben prima ve huggies te kullanmıştım hepsi pişik yaptı sleepy iyi gelmişti)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…