2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Arkadaşlar hala doğurmayanlara bir sorum olacak. Doktorlarınız kaçıncı haftaya kadar beklemeyi normal buluyorlar?
Benim ki birşey demedi persenbe gunu gitmiştim haftaya tekrar gel dedi çarşambaya randevu aldım bakalım ne diycek 38 doldurmuş olucam 39 dan gün alicaz doğum normal olucagi için ne zaman gelmek isterse

Canim hamilelikte siskinlik normal ama yuzde goz etrafinda şişkinlik olunca preklamsi belirtisiymiş
Doktoruna sor bence
Tansiyonun nasil olcuyormusun?
Ay hiç tansiyon ölçmedim şimdiye kadar. Hatta tansiyon aletim bile yok. Komşulara bir sorayım var mı diye. Ben hareketsizliğime bağlıyordum ya. Bir tek ayak bileklerimde ve göz kapaklarımda var şişlik :/

Arkadaşlar hala doğurmayanlara bir sorum olacak. Doktorlarınız kaçıncı haftaya kadar beklemeyi normal buluyorlar?
Merhaba. 39+4 benim şuan. Doktor eğer doğum başlamazsa 40+2 de suni sancıyla doğumu başlatacağını söyledi. Açıklığa baktı ama hiç açıklık yok çok sert dedi. Muhtemelen kendiliğinden başlamayacak. Hergün bir saat tempolu yürüyorum, squat yapıyorum ama hiç etki etmiyor.

Benim ki birşey demedi persenbe gunu gitmiştim haftaya tekrar gel dedi çarşambaya randevu aldım bakalım ne diycek 38 doldurmuş olucam 39 dan gün alicaz doğum normal olucagi için ne zaman gelmek isterse
Evet benimde normal gözüküyor o yüzden merak ettim. Yani her doktorun şu tarihe kadar gelmezse suni veririz dediği bir tarih var o yüzden sordum. Bende tam 39 oldum bugün. 40dan gün alıyorum.

Ne yaparsan yap olmuyor bazen ben burada çok gördüm. Bebek kendi belirliyor. Benim doktorumda 40dan sonra suni veririm diyor. Fakat ben bebeğin sağlık durumuna göre biraz daha müdahele ettirmeden beklemeye çalışacağım doktorum kabul ederse.

Evet benimde normal gözüküyor o yüzden merak ettim. Yani her doktorun şu tarihe kadar gelmezse suni veririz dediği bir tarih var o yüzden sordum. Bende tam 39 oldum bugün. 40dan gün alıyorum.
Doktor randevun ne zaman doktora bir sor derim çünkü kimi bebek 40 da veya 41 de suni sancıyla dogurtuluyor susuz kalma ihtimali olur die

Kızlar bebişimin bugun huzuru yok gazı var galiba cözüm önerileri verir misiniz nasıl rahatlatabilirim uykusundan uyanıyor normalde güzel uyurdu kimyon cayı yaptım içtim ona gaz ilacıda veriyorum ama aynı hala

Ay hiç tansiyon ölçmedim şimdiye kadar. Hatta tansiyon aletim bile yok. Komşulara bir sorayım var mı diye. Ben hareketsizliğime bağlıyordum ya. Bir tek ayak bileklerimde ve göz kapaklarımda var şişlik :/
Peki en son ne zaman idrar tahlili verdin?
Bi komsulardan iste tansiyon cok onemli

Nişan olabilir
Hastaneye gidin bence

Karnini ovalayin
Bide sirtini ovalayin
Ben oyle yapiyorum

Kızlar selam ben normal doğumdan biraz korkuyorum , sancıdan korkmuyorum da çatala çıkma fikri ve sonrası gözümde büyüyor sizde de durum bu şekilde mi ? bazısı da en zoru sancı ile mücadele diyor ama benim çatal korkum da var bu şekilde hisseden var mı ?

Ay harika. Genelde o akıntı nişan oluyor. Rahimi kapatan bir şey. Rahim daha kolay açılıyor diyorlar. İnşallah sancında başlar canım. Kendi kendine başlar doğum

Hiç korkulacak bir şey yok ki. Çatal dediğimiz ayakların yana açıldığı bir koltuk. Bence adı insanda kötü his uyandırıyor. Hiç alttan muayene olmadınız mı? Orada oturduğumuz bacakları yana açtığımız koltuğun aynısı zaten oraya ennn son oturuyoruz. Devlette de özelde de öyle. Yani bebek doğacağı vakit sadece. O sırada başka telaşımız olacak çatalı düşünmezsin bile.

bir kere çatı muayenesi oldum hakkaten hiç acımadı ama yine de ilk doğumum olduğu için bilmiyorum nasıl ilerleyecek süreci inşallah kolay olur. belki de adından dolayıdır bilemiyorum

bir kere çatı muayenesi oldum hakkaten hiç acımadı ama yine de ilk doğumum olduğu için bilmiyorum nasıl ilerleyecek süreci inşallah kolay olur. belki de adından dolayıdır bilemiyorum
Benim de ilk doğumun olacak inşallah. Tavsiyem YouTube’dan gebelik okulu videoları izleyin. İnsan bilince korkmuyor.

Kendine rezene kaynat iç
Bebeğe rezene demle üç dört çay kaşığı içir
Hem onu hem seni çok rahatlatır
Sütünü de çoğaltır kaliteli şekilde

Canim benimde oyle oldu
Vajinam baya şişti vucudum zaten şişti
Tansiyonumda yuksekti doktor tekrar yatirdi hastaneye bi hafta daha kaldim hastanede
Tabi bende preklamsi vardi bunlar yan etkileriymiş
Sen gene bi acile git
Cnm kontrolüm var bi kac gün sonra ama nette baktim morluk oluyormuş. Bi tane evde ve 2 yeni dogmuş bebisle bi yere gitmek cok zor geliyo tabii Rabbim mecbur birakmasın.

Düzen oturtmak isteyen anneler şöyle bir uygulama indirdim benim gibi saat takibi yapmakta zorlanan anneler varsa çok memnun kaldım uygulamadan kesinlikle indirin derim saat saat takip imkanı sağlıyor bebeğim için emzirme takibi yazarsanız uygulama ücretsiz

Eklentiler

• IMG_4906.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 62
Cnm kontrolüm var bi kac gün sonra ama nette baktim morluk oluyormuş. Bi tane evde ve 2 yeni dogmuş bebisle bi yere gitmek cok zor geliyo tabii Rabbim mecbur birakmasın.
Evet zor gercekten kemdimden biliyorum:)
Benim preklamsi yuzunden oyle oldu
İnsallah sende bisey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…