2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bizde de başladı gaz sancıları yatırıyorum bir süre sonra sancıyla uyanıyor gaz mesaisi var evde bugün gaz ilacı verdim inşallah işe yarar sıcak havlu koyunca karnına bir de yüz üstü yatırıp gazını çıkarmaya çalışınca rahatlıyor gibi ama geçici tabi

Kaç kilo doğdu xanm gozun aydın bu arada

Doğumdan önce oluyorsn niyetleniyorsun. Duası var doğum başlayınca suya koyuyorsun bitince de hemen cikariyorsun

Bizde öyle bir problem olmadı hatta ben biberon kullanmak istemediğim için almamıştım şiringa ve kaşıkla verdiler o daha kolayına gitti öyle verirken meme istemedi emmek daha yorucu geldi meme tasarımlı biberona geçince memeyi aldı ben zaten 3 gün mama verdim uzun vadede değişebilir çocuktan çocuğa da değişebilir. Herkes içine sineni yapsın tabi ki uyardığınız iyi oldu

Ayyyy bir anda hiçbir şey yokken oluyor mu gerçekten. Heyecanla bekliyorum anlatmanı
Çok sevindim gözün aydın
Ayy biz senle ikimiz aynı şeyleri düşünüyoruz bende eşime dedim hiç bisey yoktu bir anda doğum yapmış diye nasıl içime su serpti bu bilgi klenbe kler canım umarim iyi olursun hemen seni heycanla bekliyor olacagim . Bebişinle çok güzel günlerin olsun inşallah sağlıkla

Arkadaşlar hala doğurmayanlara bir sorum olacak. Doktorlarınız kaçıncı haftaya kadar beklemeyi normal buluyorlar?
En fazla 40 dedi. Kordon dolanabilir, mekonyum yutabilir bunları öngöremiyoruz dedi. Önce rahim açıcı bi şey veriyoruz olmazsa suni sancı olmazsa sezaryen dedi doğru anladıysam.

Hahaha ayy heyecanla bekliyorum bize de nasip olsun böyle hızlıca başlayan doğumlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…