2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
En fazla 40 dedi. Kordon dolanabilir, mekonyum yutabilir bunları öngöremiyoruz dedi. Önce rahim açıcı bi şey veriyoruz olmazsa suni sancı olmazsa sezaryen dedi doğru anladıysam.
Evet bana da maksimum 40 dedi. Zaten ona da bir şey kalmadı. Acaba başka doktorlar daha da bekliyor mu diye merak ettim ben ama geneli aynı.

Ben spinalde ve epiduralde her şeyi hissettim diyen duydumda ondan endişe ettim açıkçası bir de 3 ay yatağımda yatamadım diyen bi arkadaşım vardı.Siz yatıp kalkarken sıkıntı yaşıyormusunuz?
Canım yatıp kalkarken sıkıntı yaşadım evet bugün dördüncü günüm hala yaşıyorum ama ilk günkü gibi değilim gezinebiliyorum evin içinde onun dışında biraz süreç istiyor tabi olan arkadaşlarımda on gün geçtikten sonra daha iyi olursun diyorlar bakacağız inşallah ilerleyen süreçte gene yazarım

Canlarım merhaba çocuğu emzirmeye çalışıyorum ama sarılık değeri bilirübin 13 cktı normalde bol bol emzirmeye öneriyorlar siz kac saatte bir emziriyosunuzkorktum dört günlük bebek sizin degerler ne durumda bir de özel hastane diyemi bilmıyorum dorduncu gun kontrol ne bileim bilemedm zaten ıkı gun kaldıgımdada gunde üc kere dalan kan sekerine bakıldı dedım abartıyolarmş acaba sizin nasıl gıdıor bu surec sarılık icin degerler nasıl

Bizim 16ydi şimdi 12 ye düşmüş bugün 18.gunumuz uzamış sarılık bizimkisi

Benim kızımında 13.2 çıktı tedavi gördük bir gün geçti şükür ama bizim emzirme kaynaklı değil idrar yolu enfeksiyonu olmuş bebeğim o yüzden sarılık yapmış. Yani sarılık sadece emzirme kaynaklı olmuyor altında yatan başka sebepleri olabiliyor

Sınır 18 yatırmıyor aslında cogu o degeri aman iyi olsunalrda bebisler fototerapi aldınız herhalde

Bizimde yuksek cikti bi gece isin aldi sonra meme mama ikisinden de yettigi ve istedigi kadar verdim ikinci kontrolde sarilik gerileyince memede israr ettim hala dikkat ediyorum bizim deger en son 13tu sinir 15mis bizim icin. Bizimki bide kan grubu uyusmazligindan oldu bebek a ben 0. Bol bol kaka yapacak kakayla atiyo cocuklar sariligi aliyosa meme ver 2 saatte bir almiyosa sen yine bi 30 40 dk meme ver sonra mama verirsin. Geciyo gidiyo insallah

Sorma ya geceleri uyuyor derken gaz sancıları basladı uyku saat bası uyanıyor gazdan üzülüyorum uyandıkcada emmek isityor bende pert oldum nolcak böyle bilmiyorum

Sarılık geçirdi bebeğim her gün kan verdik 15 sınırmış ama benim bebeğim erken doğduğu için kilo verme sarılıktan dolayı fazla olduğundan 1 gece mavi ışıkta kaldı aman diyim bana doktor kusana kadar yedir emzir dedi saat başı besledim ama 14 e yükselince yatış verdi küçük olduğundan beslenmesi yeterli gelmedi bize sürekli kaldır canım uyuyorlar altını açıyordum yüzüne su serpiyordum dürtüyordum 1 geceyle kurtardık biz inşallah sende gerek kalmaz

Sorma ya geceleri uyuyor derken gaz sancıları basladı uyku saat bası uyanıyor gazdan üzülüyorum uyandıkcada emmek isityor bende pert oldum nolcak böyle bilmiyorum
Akşam kimyon çayı içirdim tuvalete çıktı rahatladı iyi mi yaptım hiç bilmiyorum doktora sormadım ama o kadar ağladı ki bugün sancıdan artık dayanamadım

Ben buradaki çoğu kişinin sezeryan olduğunu gördüm bide sanki çoğu bebişler 37 28 arası alınmış hep
aslında en güzeli doğal yoldan başlaması
37-38de alınan herkesin bir sebebi vardı. Sancısı başlamasın diye erkenden alınıyor aslında sezeryan olacağı kesin olanlar. Buradaki arkadaşların hep belliydi önceden. Kimi 2. Sezeryan kimi sağlık sorunundan oldu. Yani zamanı geldi denilip kasıtlı olarak müdahele edilip erken alınan bebek olmadı.

Sınır 18 yatırmıyor aslında cogu o degeri aman iyi olsunalrda bebisler fototerapi aldınız herhalde
Bize sınır 13 dedi doktor, evet canım fototerapi aldık. Belki erken müdahale etmek istedi bilemiyorum ama çok iyi oldu yoksa enfeksiyonu farketmesek sarılık artabilirdi Allah korusun

Kızlar bizim ev çok sıcak 30 derece civarlarında hep, ben o yüzden cam açık uyuyorum ama sizce bebeğe bir zararı olur mu, camdan gelen hafif esinti ona gelmiyor ama yinede bir tedirgin oluyorum. Siz nasıl ayarlıyorsunuz oda sıcaklığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…