- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.989
- 63
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #25.181
Camım senin de çok az kaldı dolmasına. Doktorun ne diyor ilerisi için?He sorma niet etti dogmamak için tam bir inat çıktı okadar sancı yok oldu hafifledi sanki doktor yarın salicak ebe gidicem inatçı sipam var bnm
Carsamba gunu kontrolun var , netlesecek , 40+0 dan sonra cok bekleme taraftari degil hocam heralde cumaya kadar sanci vs gelmezse sezeryana alicak cunku riskli olabilir dedi beklemek o yuzden korktum yanisenin benden de 4 gün önceymiş canım. Doktorun ne diyor ne yapacaksın?
Yok canim arada mamada veriyorumbirde sut tazyikli gelincede olurmus kusma. Yaz gunu usuttugunu sanmam vallahi. Eger agri sizi ates eslik etmiyosa sut bollugundandir gibi geldiLadyMorganas
Benimde bugün kontrolüm vardı 40+0ım açılmam yok sancım vs hiçbir şey yokCarsamba gunu kontrolun var , netlesecek , 40+0 dan sonra cok bekleme taraftari degil hocam heralde cumaya kadar sanci vs gelmezse sezeryana alicak cunku riskli olabilir dedi beklemek o yuzden korktum yani
03.07.2023Hayirli olsun canim ❤
Canim bilgilerini tam yaz listeye ekliyim bugun duzenlecem
Anladım benim de perşembe sabah kontrolüm var tekrar. Sonrasında hala sancı olmazsa 17 temmuzda suni ile başlayacağız.Carsamba gunu kontrolun var , netlesecek , 40+0 dan sonra cok bekleme taraftari degil hocam heralde cumaya kadar sanci vs gelmezse sezeryana alicak cunku riskli olabilir dedi beklemek o yuzden korktum yani
İnsan üzülüyor ya. Hastalık olsa bir şey olsa sezeryan olsan zorunluluk diyorsun. Ama böyle her şey uygunken normale hazırken sancı yok diye sezaryen olması can sıkıyor.Benimde bugün kontrolüm vardı 40+0ım açılmam yok sancım vs hiçbir şey yokçarşamba günü sezaryana giriyorum hayırlısı olsun sağlıkla alalım kucaklarımıza
Hee olabilir canim gecmis olsun ates falan eslik etmiyosa yine cok sorun etmeYok canim arada mamada veriyorum
Kendi sutum yetmiyo cunku agliyor memeden sonra
Bide burda 45 derece klimayi aciyoruz ondan uşutmuştur dedim
Ne yazık ki öyle dünyaya gelişlerini bebekler karar veriyormuş ilk hamileliğim bunu öğrendimİnsan üzülüyor ya. Hastalık olsa bir şey olsa sezeryan olsan zorunluluk diyorsun. Ama böyle her şey uygunken normale hazırken sancı yok diye sezaryen olması can sıkıyor.
Kesinlikle. Bende bunu öğrendim. Yine de zamanımız var. Bir anda sancı başlayabilir. İnşallah hayırlısı ile nasip olur.Ne yazık ki öyle dünyaya gelişlerini bebekler karar veriyormuş ilk hamileliğim bunu öğrendim
Evet kilosu iyiCanım benim kızım çok kusardı hatta afedersiniz altını değiştirirken siper alırdık fışkırtsrak büyük tuvaletini yapardı, sütüm yağlı imiş o nedenle demişti doktorum (kilosu gelişimi hep iyi olmuştu) en iyisini doktorun bilir ama belki seninde öyledir
Merhaba canimHerkese merhaba, sezeryanla doğum yapan arkadaşlarıma bir şey soracağım. Doğum sonrasında hemen toparlanabildiniz mi? Tabii ki her bünye farklı ama sonraki süreci merak ediyorum. Benim ilk doğumum normaldi ancak 28-30 saat sürmüştü suni sancı vs ve gerçekten çok sancılı geçti, ama sonrasında hiç doğum yapmamış gibi hayatıma devam edebilmiştim. Olur da doktor sezeryan önerirse diye süreci deneyimleyen sizlerden duymak içimi rahatlatacak
Tşk ederm canim rahatlattigin icinEvet kilosu iyi
Çok teşekkür ederim. Ben ilk doğumumda kalp hastası değildim ama sonraki senelerde atar toplar damarım yırtıldı ve operasyon geçirdim. Bu tabii normal doğum yapmama engel değil ancak suni sancı verilmek zorunda kalınırsa o kalp atışım için sıkıntı doğuruyor. Bir o nedenle yönelebilir, ben de bir o yüzden korkuyordum ama herkes eskisi gibi değil sezeryan diyor. Ama öyle 5 güne toparlanıyorsa insan içim rahatladı. Her şeyin hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinMerhaba canim
Sezeryandan sonra ilk 6 saat agrin olmuyor fazla ama ondan sonra agrin oluyor tabi
Ben 5 gunde yeni toparlandim
İlk 2 gun zaten desteksiz kalkamıyordum
Tabi her bunye farkli
Senin yada bebekte bi sıkıntı olmasa normal dogum onerirr doktor
Benimde ilk gebeligim cok sıkintili gecti yogun bakimlarda kaldimÇok teşekkür ederim. Ben ilk doğumumda kalp hastası değildim ama sonraki senelerde atar toplar damarım yırtıldı ve operasyon geçirdim. Bu tabii normal doğum yapmama engel değil ancak suni sancı verilmek zorunda kalınırsa o kalp atışım için sıkıntı doğuruyor. Bir o nedenle yönelebilir, ben de bir o yüzden korkuyordum ama herkes eskisi gibi değil sezeryan diyor. Ama öyle 5 güne toparlanıyorsa insan içim rahatladı. Her şeyin hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinbebişinizle hayatınız hep güzelliklerle geçsin teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığın için
Ah sana da çok geçmiş olsunBenimde ilk gebeligim cok sıkintili gecti yogun bakimlarda kaldim
Hamilelikten sonra bende ogrendim kalp kapagimda kacaklik varmiş
hamilelikten once yokmuş sonrada oluşmuş
Tabi ilk sezeryan olunca ikinciside sezeryan oldum
Sezeryandan sonra 5 gun kendi islerini yapabilirsin ama ara sira hala sizliyor ameliyat yerim
Bide saol iyi dileklerin icin
Sende rahat kolay bi dogum sureci gecirirsin
Açılma bir türlü olmuyor sancida yavaşladı zaten yarın eve yollucam seni dedi zamanını bekliycez dedi çok şükür 38 doldu. 39 dan gün alıyoruz boyuna 52 cm dedi kilosuda 3400 dedi karnını tamamen kapladığı için karnın taş gibi senin dedi her hareketi canını yakicak dedi az daha sabretmemi söyledi bakalimCamım senin de çok az kaldı dolmasına. Doktorun ne diyor ilerisi için?
Bende öyle duymuştum kafam karıştı o yüzden bide sizi 40. Gün muayeneye çağırdılarmı?Vitamini birden kesmek iyi değil diye biliyorum ben bizim ihtiyacımızda var çünkü, doktoruna bi danış devam et bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?