2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
senin benden de 4 gün önceymiş canım. Doktorun ne diyor ne yapacaksın?
Carsamba gunu kontrolun var , netlesecek , 40+0 dan sonra cok bekleme taraftari degil hocam heralde cumaya kadar sanci vs gelmezse sezeryana alicak cunku riskli olabilir dedi beklemek o yuzden korktum yani

birde sut tazyikli gelincede olurmus kusma. Yaz gunu usuttugunu sanmam vallahi. Eger agri sizi ates eslik etmiyosa sut bollugundandir gibi geldi LadyMorganas
Yok canim arada mamada veriyorum
Kendi sutum yetmiyo cunku agliyor memeden sonra
Bide burda 45 derece klimayi aciyoruz ondan uşutmuştur dedim

Carsamba gunu kontrolun var , netlesecek , 40+0 dan sonra cok bekleme taraftari degil hocam heralde cumaya kadar sanci vs gelmezse sezeryana alicak cunku riskli olabilir dedi beklemek o yuzden korktum yani
Benimde bugün kontrolüm vardı 40+0ım açılmam yok sancım vs hiçbir şey yok çarşamba günü sezaryana giriyorum hayırlısı olsun sağlıkla alalım kucaklarımıza

Anladım benim de perşembe sabah kontrolüm var tekrar. Sonrasında hala sancı olmazsa 17 temmuzda suni ile başlayacağız.

Benimde bugün kontrolüm vardı 40+0ım açılmam yok sancım vs hiçbir şey yok çarşamba günü sezaryana giriyorum hayırlısı olsun sağlıkla alalım kucaklarımıza
İnsan üzülüyor ya. Hastalık olsa bir şey olsa sezeryan olsan zorunluluk diyorsun. Ama böyle her şey uygunken normale hazırken sancı yok diye sezaryen olması can sıkıyor.

Herkese merhaba, sezeryanla doğum yapan arkadaşlarıma bir şey soracağım. Doğum sonrasında hemen toparlanabildiniz mi? Tabii ki her bünye farklı ama sonraki süreci merak ediyorum. Benim ilk doğumum normaldi ancak 28-30 saat sürmüştü suni sancı vs ve gerçekten çok sancılı geçti, ama sonrasında hiç doğum yapmamış gibi hayatıma devam edebilmiştim. Olur da doktor sezeryan önerirse diye süreci deneyimleyen sizlerden duymak içimi rahatlatacak

Merhaba canim
Sezeryandan sonra ilk 6 saat agrin olmuyor fazla ama ondan sonra agrin oluyor tabi
Ben 5 gunde yeni toparlandim
İlk 2 gun zaten desteksiz kalkamıyordum
Tabi her bunye farkli
Senin yada bebekte bi sıkıntı olmasa normal dogum onerirr doktor

Çok teşekkür ederim. Ben ilk doğumumda kalp hastası değildim ama sonraki senelerde atar toplar damarım yırtıldı ve operasyon geçirdim. Bu tabii normal doğum yapmama engel değil ancak suni sancı verilmek zorunda kalınırsa o kalp atışım için sıkıntı doğuruyor. Bir o nedenle yönelebilir, ben de bir o yüzden korkuyordum ama herkes eskisi gibi değil sezeryan diyor. Ama öyle 5 güne toparlanıyorsa insan içim rahatladı. Her şeyin hayırlısı olsun inşallah hepimiz için bebişinizle hayatınız hep güzelliklerle geçsin teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığın için

Benimde ilk gebeligim cok sıkintili gecti yogun bakimlarda kaldim
Hamilelikten sonra bende ogrendim kalp kapagimda kacaklik varmiş
hamilelikten once yokmuş sonrada oluşmuş
Tabi ilk sezeryan olunca ikinciside sezeryan oldum
Sezeryandan sonra 5 gun kendi islerini yapabilirsin ama ara sira hala sizliyor ameliyat yerim
Bide saol iyi dileklerin icin
Sende rahat kolay bi dogum sureci gecirirsin

Ah sana da çok geçmiş olsun amiiin umarım öyle olur

Camım senin de çok az kaldı dolmasına. Doktorun ne diyor ilerisi için?
Açılma bir türlü olmuyor sancida yavaşladı zaten yarın eve yollucam seni dedi zamanını bekliycez dedi çok şükür 38 doldu. 39 dan gün alıyoruz boyuna 52 cm dedi kilosuda 3400 dedi karnını tamamen kapladığı için karnın taş gibi senin dedi her hareketi canını yakicak dedi az daha sabretmemi söyledi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…