2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Sonraki 2 gün biraz ağrı oluyor canım bide dikişlerden dolayı 1 hafta daha dikkatli temkinli olmak zorundayız çünkü yatıp kalkarken eğeilip doprulurken biraz dikişlerin varlığını hissediyorsun. Ama 1 hafta sonunda yavaş yavaş ne ağrı ne acı kalmıyor doğum yapmamış gibi oluyorsun bide spinal anestezide aşırı ödem tutuyorsun benim bacaklarım ayaklarım felakat şişti ve 2 3 gün sürdü o ödemi atmak patlayacak derecede şişmiştim o ödem gidince aşırı derecede rahatladım. Benim sezeryanda zorlandığım tek şey sanırım 1 2 hafta tuvalet zor oluyor çişimi bile yaparken tuhaf bir his oluyor insanın içinde adet ağrısı gibi fazlası değil ama insanı huzursuz ediyor. Genel olarak bakacak olursak ben sezeryandan yana memnunum yine doğum yapacak olsam yine sezeryan derim.

Hiç sıkma kendini suni sancıyla da çok guzel doguyorlar. Hem daha 1 haftan var çok gün var.

Hiç sıkma kendini suni sancıyla da çok guzel doguyorlar. Hem daha 1 haftan var çok gün var.
Çevremde suni sancı alırken bebeğin kalp atışı sıkıntıya girip sezeryana dönen çok var. Korkum o aslında. Bu hikayeleri duymasam korkmazdım. suni ile normal doğum yapan da var bir sürü ama insan hep çevresinde gördüğü hikayelerden etkileniyor ya. O can sıkıcı. Dediğin gibi 1 hafta var. Ne olacak bakalım.

Hayırlı kolay doğum yapalım inşallah güzelim.
Ben ikisinide yaşamış biri olarak doğal olan tercih ederim. Sabır gerektiriyor , doktorun sabırlı ise sen ona güvenince kendi sancın ile doğurursun.
Ben suni sancıda çok yoruldum nefes aldırmıyor insana. Ama kendi sancın nefes aldırıyor dinlene dinlene açılıyorsun. Ben 39 haftadayım bekliyorum, suyum çok fazlaymış doğumun gecikebilir dedi doktorum. Ha birde 40.hafta dolmadan alttan muayene etmiyor. Bende bekliyorum on günüm var daha. Doğurup koklamak istiyorum sabırsızlık yapıyorum biliyorum

Vardır bunda da bir hayır ya, hayırlısı olsun bakalım geçen burda da muhabbeti oldu ahududu çayı bir araştır istersen belki açılmana faydası olur

Ah bende çok istiyorum. Sanki sevdiğim birisi uzağa gitmiş de özlemişim gibi bir his. Öyle çok istiyorum ki gelmesini artık. Dediğin gibi hayırlı kolay rahat doğumlarımız olsun inşallah. Sağlıkla kavuşalım

Benim de güncellenmiş sata göre 38+5im şu an. hiç belirtim yok merdiven inip çıkıyorum yürüyüş yapıyorum hurma yiyorum. Başka ne yapabilirim bilmiyorum heyecan sardı bi yandan doğum yapan arkadaşları gördükçe

Yapılacak son şey. Hiçbirinin önemi olmadığını bunların sadece doğumu kolaylaştırdığını ama başlamadığını kabullenmek ben öyle yaptım.

Yok canim arada mamada veriyorum
Kendi sutum yetmiyo cunku agliyor memeden sonra
Bide burda 45 derece klimayi aciyoruz ondan uşutmuştur dedim
Reflü olabilir sanki ben Yataş Juno yatak aldım çünkü bizde genel bir sorun yeğenlerimden biliyorum ama evde de başına biraz eğim vererek deneyebilirsin belki sandığın gibi üşütme değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…